birisiyle evlilik kararı vereceğimiz zaman cinsel bir uyum olup olmadığını göz önünde bulundurmalımıyız?
Evli olanlar karar verirken buna dikkat ettiniz mi? etmeyip olumsuz şeyler yaşayan var mı?
birisiyle evlilik kararı vereceğimiz zaman cinsel bir uyum olup olmadığını göz önünde bulundurmalımıyız?
Evli olanlar karar verirken buna dikkat ettiniz mi? etmeyip olumsuz şeyler yaşayan var mı?
Bence böyle durumun göz önünde bulundurulmasına gerek yoktur, saf, temiz bir ilişki mi diye bakarsın sevgilik döneminde, gerçekten seviliyormusun, isteniyormusun, o seninle mutlu mu, seni düşünüyor mu, her anlamda seninle birlikte mi, senin yanında mı diye o kişiyi değerlendireceksin, tabi ki bu soruları kendinede sorucaksın, buna göre evlilik kararına karşılıklı karar vericeksiniz, kafa yapısı uyuşuyor mu gibi soruların cevaplarını verebiliyormusun diye sorucaksın kendine hemde hayatındaki kişi için bunlar bana göre seksten daha önemli ve benim için seks ikinci planda, neden dersen şöyle sorayım bir ömür boyunca duygusal, sahiplenicilik ve sadakatlilik anlamında mutlu olmak mı yoksa bir kaç dakikalık zevklerle mutlu olmanın uyumunu mu düşünmek yoksa uyum zamanla oluşacaktır zaten nasıl oluşur dersende kadının kendine kattığı yatırımlarla bakımıyla, kıyafetleriyle, hal hareketleriyle falan oluşur, oluşacaktırda tamam gerçek sevgide göreceli kavramların bir önemi yoktur bu yüzden gerçek sevgi, etkilenme durumları varsa zaten evlilikte seks hayatının göz önünde bulundurulmasının bir önemi yoktur bana göre.
Cevap
3Cevap
Bence gözetmeliyiz
Evet çok istekliysen kız isteksiz se zor olur
anlıyorum o zaman bunu göz önünde bulundurarak karar vermek önemli
kesinlikle sana katılıyorum ten uyumunun olup olmadığı tartılmalı ölçülmeli aksi halde mutsuz evlilikler tatmin olamayan kadınlar maalesef
aslında soruyu kendim için sormadım bu sabah çok fazla evli olup kocasının erken boşalmasından ve tatmin olamadığından şikayet eden kadın gördüm genel bir kanı oalrak sordum
Çocuk istiyorsan evet dikkat etmelisin buna. Sonra gidip ihtiyacını başka yerleden karşılamaya kalkma.
Evet tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?