Cinsel Yaşam Erkek neden cinsel ilişki teklifini reddeder? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 118 Erkek neden cinsel ilişki teklifini reddeder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
Shbene Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beğeniyorsa reddedemez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmemiştir yani Yorumla Shbene +1 yıl Yani yoksa reddetmez bence sen duygusal bişey hissetmiyor musun Yorumla
CananMurat34 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Karşıdır belki evlilik dışı ilişkiye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Junior ufaklık seni istemedi.😂 4 5 Yorumla jonywick +1 yıl Çok fenasın 😂 Yorumla barmen_1507 +1 yıl hersey orda mi biitiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmen_1507 Ben kaçar😂 Yorumla barmen_1507 +1 yıl kacan kovalanir Yorumla fury1111 +1 yıl Hahahhahahahha sen ne fenasın gece gece öldürdün beni agladım gülmekten cok kalitrliydi tebrik ederim topluma böyle kalıte lazım favorimsin 😂😂😂ekle kaybetmiyim seni Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Görmedimki seni ne diyim🤷♂️ 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya çok salak ya da seni beğenmemiş 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. aklında baskası vardır o yuzden 0 0 Yorumla
Ozan5875 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Beğenmemiştir 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. başkası vardır 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Başkası vardır 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kriter meselesi 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Nasıl teklif ettin? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu gece benimle kal dedim sonra ilişki yaşamak istemiyorum başkası seni reddetmez ama dedi Yorumla Mr_Smart +1 yıl duyulmasından çekinmiştir belki.sevgilin mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır iş yerinden biri Yorumla Mr_Smart +1 yıl belki dikkatini biraz daha fazla çekmen gerekir.çok istiyor musun onu? Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Salaklığındandır o 0 0 Yorumla
Strazburg_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Çirkinsin demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Beğeniyorsa reddedemez
Beğenmemiştir yani
Yani yoksa reddetmez bence sen duygusal bişey hissetmiyor musun
Belki bir sorunu vardır
Karşıdır belki evlilik dışı ilişkiye
Junior ufaklık seni istemedi.😂
Çok fenasın 😂
hersey orda mi biitiyo
@barmen_1507 Ben kaçar😂
kacan kovalanir
Hahahhahahahha sen ne fenasın gece gece öldürdün beni agladım gülmekten cok kalitrliydi tebrik ederim topluma böyle kalıte lazım favorimsin 😂😂😂ekle kaybetmiyim seni
Erkek boşalması varsa ondan olabilir
Görmedimki seni ne diyim🤷♂️
Cinsel açıdan seni çekmiyor
Ciddi düşünüyor olabilir
Seni arzulamadığı için reddetmiş.
Aptallarla vakit harcama. sende
Güzel değilmişsin demekki
Kesin aptalın önde gideni o arkadaşın
Begenmedıklerımı oyle reddederim bende
beşenmemiş iyici gelşyosun
sevdiği birisiyle olsun istiyodur?
Senden hoşlanmamıştır yoksa reddetmez
ya çok salak ya da seni beğenmemiş
Demek ki erkek değil çünkü erkekler etmez hayatta
şaşırtıcı.. ama olabilir..
aklında baskası vardır o yuzden
Pasf biridir o yüzden olabilir
Beğenmemiştir
malmis
Problemleri vardir o zmn
Gay olabilir
başkası vardır
Cinsel tercihi kadınlar olmayabilir
Üstü kapali nasıl söyledin
Garip normalde kabul ederiz ama 😁😁
Başkası vardır
aşıktır
İktidarsız olabilir
Kriter meselesi
İstemiyordur?
Nasıl teklif ettin?
Bu gece benimle kal dedim sonra ilişki yaşamak istemiyorum başkası seni reddetmez ama dedi
duyulmasından çekinmiştir belki.
sevgilin mi?
Hayır iş yerinden biri
belki dikkatini biraz daha fazla çekmen gerekir.
çok istiyor musun onu?
Sorunları vardır seni arkadaşı olarak görüyordur
Dindardir
Mal olduğu için.
dindar da olabilir.
Salaklığındandır o
Bence baskasina asık
Çirkinsin demek ki
Teşekkür ederim
Kalbi dolu olabilir
Kalkmıyodır😊
Gay olmasın