Biliyorsunuz ki erkekler kızlara göre cinselliği daha rahat yaşıyorlar. Bekaret derdinin olmayışı da bunun en büyük nedenleri arasında. Bir kızın sevgilisine kendini onu sunması, ona güvenip onun ömür boyu kadını olmak istemesi kimine göre cehalet, kimine göre de sevginin en son halidir. Çoğu erkek kız arkadaşıyla cinsel ilişki yaşamak isteyip reddediliyorken, bir kız bunu teklif ettiğinde erkek bunu neden reddeder? Kız : Aşkım sana vermeye karar verdim. Hatta karar verirken bile verdim gitti...
Erkek : Dur aşkım tek gözünü açayım da, bu aşkı tamamen iki gözü kapalı yaşama. Sonra ne verdiğin belli olmuyor...
Bunu ben de reddederim; bir kadını asla cinsel obje görmüyorum ve onu bedeni için sevmiyorum. Her ne kadar teklifi o dahi yapsa benim tavrım nettir, hiçbir şekilde taviz vermem. Hayatın amacı cinsellik yaşamak değil, sevginin içerisinde yer almaması gereken ve mütemadiyen onu yozlaştıran bir şey bana göre cinsel ilişki. Devamlı gündemde kalması, hortlatılıp ilişkiyi öldürmesi kaçınılmazdır. Kişiler birbirini metalaştırdığı sürece de cinselliği ön planda tutacaklardır. Cinsellik yaşamadan ilişki sürdürme taraftarıyım, aseksüelim ve öyle olmasaydım da bakış açılarım tüm ilişki sistematiğinin cinsellik olmadığını söylüyor. İki kişi birbirini bedenen sevmek yerine bana göre tamamen duygusal ve zeka yönünden keşfetmeli. Cinselliğin tek amacı benim için soy devamlılığı adına üremektir. Teklifi reddeden kişinin sebepleri değişkenlik gösterir; kimi dini inancını öne sürer, kimi karşısındaki kadına değer veriyordur cinsellik düşünmüyordur, kimi kendini hazır hissettmiyordur uzar gider. Ben kendimce sorguladığımda; bir kız (sevdiğim dahi olsa) bana cinsellikle gelirse reddederim.
Bende böyle bir durumda sevdiğimi kibarca geri çeviririm. Nedeni ise ben sevdiğim insan ile en doğru zamanda en doğru yerde beraber olmak isterim. Kendi evimizde kendi odamızda yani karım olduğunda. Bu güne kadar bu doğrultuda hareket ettim ve doğru yaptığım inancındayım. Bu sevdiğim kadına saygım ve en büyük borcumdur❤️
Sevdiği kızın gururunu, saygınlığını ve kişiliğini düşünen erkek buna tevessül etmez.. Çünkü saygı ve güven sevginin ana direkleridir.. Yoksa bir kızı kadın yapmak saniyeler içinde olur.
Üniversitedeyken benim kız arkadaşım da çok istiyordu. Hiç yapmadım.Çünkü canım istemedi. Erkeğiz diye ille de kızın teklifini kabul etmek zorunda mıyız?