Erkek neden cinsel ilişki teklifini reddeder?

- Okuduğum kadarıyla iş arkadaşınmış. Nedenlerine gelecek olursak;
1- Seni cinsel olarak çekici bulmuyor olabilir.
2- Hayatında başkası olabilir.
3- Birileri tarafından duyulmasından korkuyor olabilir.
4- Bunu sonra ona karşı şantaj veya tehdit olarak kullanmandan korkuyor olabilir.
5- Cinsellik istemeyeceği bir dönemden geçiyor olabilir (psikolojik olarak).
6- Evli değilse bile bir sevgilisi olabilir veya başka hoşlandığı bir kadın olabilir ya da başka cinsel ilişki yaşadığı bir kadın vardır onu aldatmak istemiyordur veya işte örneğin hoşlandığı bir kadın varsa senle ilişki yaşarsa ona ihanet etmiş gibi hissedebileceğini düşündüğü için ondan istemiyor olabilir.
7- Utanmış veya çekinmiş olabilir.
8- Aseksüel olabilir.
9- Kendi performansından veya vücudundan utanıyor olabilir.
10- Gizli eşcinsel olabilir ve duyulmasından korktuğu için (ki Türkiyeyi düşünecek olursak eğer böyleyse ve böyle düşünüyorsa ne yazık ki haklıdır da) istememiş olabilir.8|41|0Görüş hala geçerli mi?Ha bi tane unutmuşum;
11- Sadece duygusal bir ilişki yaşadığı biriyle cinsel ilişkiye girmek isteyen bunu doğru bulan (ki bence de aslında doğrusu budur) biridir o yüzden istememiş olabilir.
En İyi Erkek Görüşleri
- İkinci cümle teselli cümlesi olarak söylenir. Eğer bir sevdiği ya da arzuladığı biri varsa gözü ondan başka birini görmüyor olabilir. Belki de cinsel sorunları olabilir. Kendine bu konuda güvenmeyen kişiler uzak durabilir.0|01|0Görüş hala geçerli mi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Gizli Üye1 aySanırım bakire değilsin ve o bu durumu biliyor bazı erkekler daha önce cinsellik yaşamış bayanı istemez tabi benimki bir tahmin sadece durum böyle olmaya bilir sadece tahmin benimki0|25|1Görüş hala geçerli mi?
mal seni anonim degil site adi var.. bitarafin sikmadigi icin gizlenmissin--yobaz itseni
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2185- Güzel bulmak ve cinsel olarak çekim hissetmek farklı olaylardır. Demek ki öyle bir çekim hissetmedi.4|30|0
- Her erkek bütün kadınları isteyecek, dahada ötesi nefes alsın benim olsun zihniyetinde olacak değil. Erkeğin istememesinin bir kaç nedeni olabilir. Kadını cinsel obje olarak görmüyordu, kadınlar konusunda seçicidir. Araya cinselliği sokup iletişime zarar vermek istemiyordur. Sadece sana değilde bütün kadınlara aynısıysa büyük oranda iktidarsızdır..3|32|0
- Şöyle söylemek gerekirse günümüzde hiçbir erkek türünün hele de bakımlı böyle seksi bir kadın tarafından gelen cinsel ilişkiyi çevireceğini Hiç zannetmiyorum Çünkü ülkemize zaten bugün bir cinsel açlık var Bu yadsınamaz bir gerçek hadi yine olayın şu yanında anlamı bakalım bir erkek cinsel ilişki teklifini neden reddeder o an gerçekten hali yoktur yorgundur veya kafası bir şeye takiktir veya bir şeye çok üzülmüştü bir tramva yaşıyordur anca bu şekil reddeder yani başka şekilde kesinlikle0|02|4
- Sanırım sevgililik durumunda olan bir kadınsın ; sen onu arzulayıp tatmak istemişsin ama o seni red etmiş bazı kendine güvenemeyen erkekler böyle durumlar ile karşılaşabilir sebebi ise küçük penis boyu erkeklerin kendisine güvenini yitirir deneyimsizlik yitirir çok mastürbasyon yapan bir erkek kendine güvenemez utanır yapmaz. Diğer bir red etme erkek profili ise seni kibarca red edip üzerine başka erkekler seni beğenir red etmez derse seni hiç beğenmemiştir açık ve neett0|00|0
- her kadın kendını guzel cekıcı sanar ama bazı erkeklere gore kadında bıraz cekıcılık olmalı. cogu erkek sırf kadın olsunda seks yaparım der ama azda olsa bıraz erkek vıcıd cekıcılıgıne bakar ve kendısını tahrık etmeyen kıza kırmamak ıcın boyle soylıyebılır. kendının cekıcı oldugunu dusunuyorsundur ama erkek gozuyle bakmadıgın ıcın bılemezsın bunu. ben seks teklıfını reddettıgım cok kısı oldu cunku ya kılolu oluyor veya bakımsız veya arkadas olarak gordugum kısıdır.0|00|0
- çok ilginç. seks teklifini reddeden erkeğe de pek rastlanmaz. ya dini inançları gereği reddetmiştir ya da aşık olduğu biri vardır. son ihtimal ise gaydir. başka ihtimal yok :D2|00|0
- Gizli Üye1 ayKalbinde birisi vardır, karakterin onla uyuşmuyordur ya da sohbetin sarmıyordur, çekici bulmuyordur yani demiseksüeldir. Belki de duygusuz seks yapan kızlar itici geliyordur böyle erkekler var çevremde, bu tarz ilişkiler yaşayanları basit gören. Bir sürü sebebi var seni kardeş gibi görüyordur vs vs uzar gider bu0|00|0
- sevdiği biri vardır. bende reddetmiştim. arkadaşımın evinde odama çıplak şekilde girmişti. brn hayır dedim. sen geri zekalısin dedi. ama başkasını seviyordum. aldatamazdim. belki oda başkasını seviyordur0|00|0
- Erkeklerin aklı fikri uçkurunda diyen sözde kadınlara tokat gibi bir hareket daha. Demek ki onda cinsellik adına hiç bir şey uyandırmıyorsun. Güzel ve seksi olmak yetmiyor demekki. ve öyle de aslında. Adam gibi adamlar kadının tabii ki güzelliğine ve güzel bir vücuda da sahip olmalarına dikkat etseler de akıl, kalp, ruh, niyet, kalitelerine de dikkat ederler. Bu sayede adamlıkları da beş para olmaz.1|01|0
- E demis iste canı istemiyor. D ya kibarlık olsun diye reddetti ya da baskasini seviyor ya da sadece cani seni istemiyor. Dd ya da cani kimseyi istemiyordur aseksüeldir. Ddddd1|51|0
Ya ülkemizde efsane büyüklükte bir abazan ordusu var kabul ediyorum 😂 ama bazi erkekler ki ben hayatimda 2 tanesiyle karsilastim. Senin yasadigini Şu an yasiyorum. Abazan olmadigi icin ben konuyu acsam da kendisi acik acik belli etmiyor. Zamani var demeye getiriyor. Daha duygusal yaklaşıyor. Kız erkek farketmeksizin normali budur bence. D bende artik dikkat ediyorum sözlerime. d
Sana bi tiyo vereyim. Bu is arkadasinin güzel bir karakteri olduğunu gösterir. Öyle abazan falan değil. Kolay bulunmaz böyle erkekler ancak samimi olup hayatinda yer edinebilirsen birsey yasarsin. . D - ile başlamissin + ya dondurebilirsin bence. D
- Güvenememiştir sana iş yerinde olduğu içindir. Bana böyle hiç teklif eden olmadı ben ettiklerimin yarısınla olmuştur anlıyorum senide reddelince göt gibi kalıyor insan0|00|0
- Gizli Üye1 ayÇoğu erkek için delik olsun nefes alsın modu yeterlidir. Bence onun karnı acıkmamış ya da sen çirkin ötesisin1|41|1
Ben ikisini de yapmadım :) evet cinsellik önemli ama her şey değil erkek tanımadan belki öyle düşünüyor ama tanıdıkça o fikri değişir artık önceliğin başka şeyler olur
- Arzulasaydı seni teklif ettiğin an üstüne atlardı hiç bir erkek arzuladığı kız tarafından böyle bir teklife hayır demez demekki seni arzulamıyor bu kadar basit
Bunuda sana nazik bir dille söylemiş
kabul etmemesi bunu gösterir0|42|0"hiç bir erkek arzuladığı kız tarafından böyle bir teklife hayır demez" sevgilisiyle bile olmayam bakir arkadaşlarım var benim 😅 adamın ne düşündüğünü bilemeyiz belki de sevdiği birisi vardıe
- Gizli Üye1 ayBaşkası vardır ya da o cinsel çekimi alamamıştır senden. Güzel olmak ile çekim çok farklıdır.1|61|0
- Gizli Üye1 ayErkek olan erkek asla bi cinsellik teklifini reddetmez anında kabul eder ve sıcağına yatağa atar1|63|5
Bende ispatlayabilirim hatta konferansa bile alabilirm kaç kişiyi istiyorsan yalvarıyorlar gel diye ama umursamıyorum bile her teklif edilen kıza gtseydik oooo...
Hayır adımızın çıkması değil ki problem... her kıza gidilmez istediği kadar çekici ve güzel olsun senin onu nasıl gördüğün nasıl istediğin önemli başkasına çekici güzel gelen bana gelmeyebilir demi... senden alacam ilacı ne demek anlamadım?
Peki... ama bi erkek istemezse değil ilaç bütün gazozları ilaç doldursanda boş ama eğer isterse A demene hücuma geçer devamını beklemeden... 🙃
Ortalık 56 ya dönmüş vallaha sanırım mektup işaretini yanlış anladın gerçek mektup yolladın hala gelmediğine göre mesaj 😂 de hadi ağaç oldum hangi meyveyi versem diye düşünüyorum da
56 karmakarışık anlamında mahalle ağzından kalma... iki sayfacık mı bişey değilmiş ben cilt falan yolladın sanmıştım... muz hmm bu istek mi yoksa tercih mi 😜
Eczanede var @poyrazseymen sen git ilaç istiyorum de ne ilacı olduğunu söylenen gerek yok tipten anlarlar zaten...
Ağaç olsam muz vermezdim bence dünyada hiç kimsenin bilmediği ve görmediği bi meyve olsun isterdim ve ilk tadanın parmaklarını yicek derecede sevmesi ve yiyen kişide mutlu edici bir etki bırakıcı bir özelliği olsun isterdim adını düşünmedim ama böyle bir meyve olsun... 😇
Birazdan admin bizi banlayacak demedi deme 😂 hadi özele geç itiraz yok kabul edilmiyor bekliyorum
Yorumları geziyor mu bilmiyorum ama ban atıyor onu biliyorum 😂 az yaşamdım... ya sanki aile nüfus tablosu istedim be ne uzattık tm yazma zorla yaz demedim zaten ben daha rahat konuşabiliriz diye demiştim yksa problem yok
Nüfus müdürlüğü imzalı bi tablo pahabiçilemez derecede... mona lisa halt etmiş... nyse ee senin en sevdiğin meyve ne bakim muz mu?
Aha meyve tanrısı konuştu tamam muz ülkesinin yüce prensesi sen ne desen oduuuuurrrrr gerçek 😇😇😇
Hmm ama muz senin tercihin benim değil benim daha çok bilinmeyen keşfedilmeyen meyvelerdi unuttun sanırm😇 o yüzden sen ülkenin prensesisin ama muzu sana ben ihrac ediyorum dışarıdan ithal alma diye 😉
Yani bu araştırma bana ileride ne kazandıracak ve katacak bilmiyorum belki yarışmada falan çıkarsa jokere seni yazarım artık açarsın o zaman tlfunu😂😂
Prenses oldun diye çiftçi de olmadın ya sen otur oturduğun sarayında tahtında gerisini işin ehline bırak muz mu istedin al sana 🍌 🍌 🍌 başka meyve mi istedin ortaya karışık meyve kokteyli 😇😇
Hmm o zaman sana tarla lazım hemde dönüm dönüm giyecen çizmelerini alacan kazmanı küreğini 😇😇 kim bu şanslı tarla 🙃
Benim olduğum yerler ovadan çok mayın tarlası 😂😂 basarsan patlarsın biraz riskli ama eğlenceli aksiyon var 😂
Şöyle anlatayım daha anlaşılır olsun bayan çok gizli üye...
asil türk milletinin namus ve şerefini, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, sorumluluk bölgemde korumakla görevli birliğim, vatan ve millet uğruna, seve seve can vermeye hazırdır sayın prensesim... yani benim oralarda tarla dağ ova ama tehlikeli meyve yok da mayın var 😉😉😉 anlaşılır oldu mu...Tşkler 😂 muz bakçesiden mütavazilige nasıl bir geçiştir o hemen 😂 ışık hızı sen kadar hızlı değil
Bişey yok be takılma kelimelere... eee sen söyle bakim kimsin nesin neyin nesisin hep ben anlattım tanıttım senide tanıyalım
Yaklaşık 54 mesajdan sonra konuşmayı pek sevmiyorum da yakışmadı ama nyse tabiki kimseyi zorla tutmuyoruz isteyen istediği an yazar ve yazmak istemezsede yazmak.. soran kişi bildirimi kapatmıştır ben de
- Her erkek her kadına illa olumlu cevap verecek diye birley yok. Reddedenin de kabul edenin de kendince geçerli bir nedeni vardır.0|00|0
- Benzer sıkintı bendede var. Belkide mevcut arkadaşlık ilişkinizin, yasamayi istediğin seyden sonra bozulup zarar görmesinden korkuyordur.1|00|0
- Çükü arizali.
Nasıl söyledin, kelimelerini yaz0|00|0 - Eğer bakire isen bakireliğini bozmamak adına kabul etmemiş olabilir. Ben de 2 kez reddettim bugüne kadar ama sebebi sadece bekaretti. Çünkü bir bayanın bekaretini alırsam mutlaka onunla evlenmem gerekir. Ben de bu sorumluluğu alamazdım.0|10|0
- Istememiş olmasi z
Sizden uzak durmasindan dolayidir1|01|0 - Zamanında bende aynı salaklığı çok yaptım. Sevgilim ile kısa süreli ayrı olduğumda ya da bir kızla ciddi görüştüğümüzde ne kızları reddettim salak gibi.
Aptallık sadece şu an ciddi ilişki vs istemiyorum baş geç en güzeli0|00|0 - Senin tek gecelik ilişki peşinde olduğunu biliyordur ve seni sadece uzun soluklu istiyordur, belki de yeni seks yapmıştır, doyum onemli0|00|0
- Erkek kolay kolay reddetmez demek ki seni arzulamıyor veya arzulanmayacak bi tipsin0|00|0
- Gizli Üye1 ayBunu niye dert ettinki? Ne olursan ol gel ben seni severim tatlim 😊0|00|0
- tarzi degilsindir---arkadas toktur---yada birisi ile iliski icindedir..0|00|0
- Gizli Üye1 aysenin onu denemek amaçlı sorduğunu düşünerek demiş olabilir.1|01|0
- Cinsellikle çok ilgili değildir ya da sana karşı bir çekim hissetmediyse sırf yapmış olmak için evet dememiştir. Senin böyle bir teklifte bulunman gayet normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç.1|01|1
- Sonra karşısına hamileyim benimle evlenmek zorundasın isteği ile gelirsin diye korktuğu için.0|21|0
- Karakterin hoşuna gitmemiştir bel ki, bazen güzelliğin ya da seksiliğin ötesinde bazı faktörler de insanın soğumasına sebep olabiliyor0|01|0
- Bu erkekle olan yakınlığın ne sevgili falan mısınız?0|01|0
Her insanın bir cinsel tercihi vardır. Bazı insanlarda da duygusal bağ olmadan cinsel istek olmuyor. Belki de seni istemiyor. Zorlama bence, anlaşılan bir samimiyetiniz yokmuş
- Onun haricinde kim olsa seni ister belki ama o istememiş
Zevkler ve renkler meselesi1|01|0 - Senin red edilmeyecek birisi olduğunu bildiği halde red ediyorsa o gözle bakmıyor veya düşünmüyordur0|10|0
- Bence git, başkasına ver demiş üstü kapalı. Bence, sen de kırma kendisini ;)1|00|0
- Gizli Üye1 aybAzı erkekler kalbi kuvvetli basar.. merttir... mert olanına denkgelmişşsin sen...2|11|0
- Çok güzel ve saf san sana kıymak istememistir bende öyleyim1|00|0
- adam olduğu için ya da seni beğenmmeiştir. Mesela ben 60 kg dan fazlalarla sevişmem0|00|0
- Seninle yaşamak istememiş belki de. Hayatında bir kadın var mı biliyo musun?0|00|0
- Herkes buradaki erkekler gibi değil onu anlamışsındır umarım0|01|0
- o kadar çok sebebi var ki?
başı ağrıyor olabilir diyelim...0|01|0 - Şöyle bir teklif nasıl reddedilir ooof off şansıma...0|01|0
- Şimdi bu kapak olsun kızlara ki her erkeği cinsel aç sanıyorlar1|01|0
- Ya onun tipi değilsindir ya da seni gerçekten seviyordur ve tarz bir şey yaşamak istemiyordur ki bu çok düşük bir ihtimal. Sanırım kendisine cinsel anlamda güvenmiyor...0|10|0
Yanliz kalmak istiyorsa kafasi cok doluysa napabilirim benim sevgilim yanliz kalmak istiyor
- Gizli Üye1 ayGay olabilir ve arkadaki koca magarayi gormeni istemez !1|00|0
- benim de çizgilerim var partnerim de sevmediğim şeyler varsa hiç yanaşmam o yüzden her erkeği aynı kefeye koymayın her bulduğuyla yatmaz herkes0|01|0
- Gizli Üye1 ayHer erkek önüne gelen kadına atlayacak diye bi kural yok ki bazı erkekler her kadınla cinsel ilişkiye girmeyebilir belki de kendini aşık olduğu kadına saklayan biridir bu yüzden de seninle birlikte olmak istememiştir0|21|0
- Erkek boşalması varsa ondan olabilir0|00|0
- İstememiş kısaca zorlamamın alemi yok bacım svgs1|00|0
- Kalkmıyor olabilir seni beğenmemiş olabilir bilemezsin ki0|01|0
- Beğenmemiş seni2|01|0
- Seni arzulamadığı için reddetmiş.0|00|0
- Gizli Üye1 ayYorumları geziyor mu bilmiyorum ama ban atıyor onu biliyorum 😂 az yaşamdım... ya sanki aile nüfus tablosu istedim be ne uzattık tm yazma zorla yaz demedim zaten ben daha rahat konuşabiliriz diye demiştim yksa problem yok0|01|0
- Beğenmemiş seni bu kadar basit0|51|0
- Tam anlamıyla aptal mış insan vajinaya yok dermi ya ben olsam hiç içinden çıkmam1|00|0
- hiç öyle teklif glmedi baksen bile şimdi gizlisin herkes sorar diyevkim red ede biirki0|01|0
- Görmedimki seni ne diyim🤷♂️0|00|0
- Daha Fazla (46)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş