Üstü kapalı teklif ettim ama açıkça seninle cinsellik yaşamak istemiyorum dedi. Güzelsin başkası seni reddetmez de dedi o halde kendi neden reddetmiş olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Okuduğum kadarıyla iş arkadaşınmış. Nedenlerine gelecek olursak;
1- Seni cinsel olarak çekici bulmuyor olabilir.
2- Hayatında başkası olabilir.
3- Birileri tarafından duyulmasından korkuyor olabilir.
4- Bunu sonra ona karşı şantaj veya tehdit olarak kullanmandan korkuyor olabilir.
5- Cinsellik istemeyeceği bir dönemden geçiyor olabilir (psikolojik olarak).
6- Evli değilse bile bir sevgilisi olabilir veya başka hoşlandığı bir kadın olabilir ya da başka cinsel ilişki yaşadığı bir kadın vardır onu aldatmak istemiyordur veya işte örneğin hoşlandığı bir kadın varsa senle ilişki yaşarsa ona ihanet etmiş gibi hissedebileceğini düşündüğü için ondan istemiyor olabilir.
7- Utanmış veya çekinmiş olabilir.
8- Aseksüel olabilir.
9- Kendi performansından veya vücudundan utanıyor olabilir.
10- Gizli eşcinsel olabilir ve duyulmasından korktuğu için (ki Türkiyeyi düşünecek olursak eğer böyleyse ve böyle düşünüyorsa ne yazık ki haklıdır da) istememiş olabilir.121 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkinci cümle teselli cümlesi olarak söylenir. Eğer bir sevdiği ya da arzuladığı biri varsa gözü ondan başka birini görmüyor olabilir. Belki de cinsel sorunları olabilir. Kendine bu konuda güvenmeyen kişiler uzak durabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
@Samatra_ ne aradığını bilmek önemli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanırım bakire değilsin ve o bu durumu biliyor bazı erkekler daha önce cinsellik yaşamış bayanı istemez tabi benimki bir tahmin sadece durum böyle olmaya bilir sadece tahmin benimki
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@yflower hangi kıza hava atıyorsun kocum sen burası anonim bir site isteyen istediğini yazar terbiyesizliğin alemi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
85Cevap
Her erkek bütün kadınları isteyecek, dahada ötesi nefes alsın benim olsun zihniyetinde olacak değil. Erkeğin istememesinin bir kaç nedeni olabilir. Kadını cinsel obje olarak görmüyordu, kadınlar konusunda seçicidir. Araya cinselliği sokup iletişime zarar vermek istemiyordur. Sadece sana değilde bütün kadınlara aynısıysa büyük oranda iktidarsızdır..
60 YorumlaGüzel bulmak ve cinsel olarak çekim hissetmek farklı olaylardır. Demek ki öyle bir çekim hissetmedi.
71 Yorumla
Soran+1 yılSanırım, teşekkür ederim
+1 yılŞöyle söylemek gerekirse günümüzde hiçbir erkek türünün hele de bakımlı böyle seksi bir kadın tarafından gelen cinsel ilişkiyi çevireceğini Hiç zannetmiyorum Çünkü ülkemize zaten bugün bir cinsel açlık var Bu yadsınamaz bir gerçek hadi yine olayın şu yanında anlamı bakalım bir erkek cinsel ilişki teklifini neden reddeder o an gerçekten hali yoktur yorgundur veya kafası bir şeye takiktir veya bir şeye çok üzülmüştü bir tramva yaşıyordur anca bu şekil reddeder yani başka şekilde kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılçok ilginç. seks teklifini reddeden erkeğe de pek rastlanmaz. ya dini inançları gereği reddetmiştir ya da aşık olduğu biri vardır. son ihtimal ise gaydir. başka ihtimal yok :D
31 Yorumla
Soran+1 yılBende ilk kez denk geldim😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin aklı fikri uçkurunda diyen sözde kadınlara tokat gibi bir hareket daha. Demek ki onda cinsellik adına hiç bir şey uyandırmıyorsun. Güzel ve seksi olmak yetmiyor demekki. ve öyle de aslında. Adam gibi adamlar kadının tabii ki güzelliğine ve güzel bir vücuda da sahip olmalarına dikkat etseler de akıl, kalp, ruh, niyet, kalitelerine de dikkat ederler. Bu sayede adamlıkları da beş para olmaz.
10 Yorumla E demis iste canı istemiyor. D ya kibarlık olsun diye reddetti ya da baskasini seviyor ya da sadece cani seni istemiyor. Dd ya da cani kimseyi istemiyordur aseksüeldir. Ddddd
66 Yorumla
Soran+1 yılUmarım aseksüeldir en iyi seçenek bu sanırım 😂
- +1 yıl
Ya ülkemizde efsane büyüklükte bir abazan ordusu var kabul ediyorum 😂 ama bazi erkekler ki ben hayatimda 2 tanesiyle karsilastim. Senin yasadigini Şu an yasiyorum. Abazan olmadigi icin ben konuyu acsam da kendisi acik acik belli etmiyor. Zamani var demeye getiriyor. Daha duygusal yaklaşıyor. Kız erkek farketmeksizin normali budur bence. D bende artik dikkat ediyorum sözlerime. d
Soran+1 yılKolay gelsin 😂
Soran+1 yılYok burdan dönmez beni görünce sapık görmüş gibi korkup kaçıyor selam bile vermemeye başladı 😂
+1 yılSanırım sevgililik durumunda olan bir kadınsın ; sen onu arzulayıp tatmak istemişsin ama o seni red etmiş bazı kendine güvenemeyen erkekler böyle durumlar ile karşılaşabilir sebebi ise küçük penis boyu erkeklerin kendisine güvenini yitirir deneyimsizlik yitirir çok mastürbasyon yapan bir erkek kendine güvenemez utanır yapmaz. Diğer bir red etme erkek profili ise seni kibarca red edip üzerine başka erkekler seni beğenir red etmez derse seni hiç beğenmemiştir açık ve neett
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. her kadın kendını guzel cekıcı sanar ama bazı erkeklere gore kadında bıraz cekıcılık olmalı. cogu erkek sırf kadın olsunda seks yaparım der ama azda olsa bıraz erkek vıcıd cekıcılıgıne bakar ve kendısını tahrık etmeyen kıza kırmamak ıcın boyle soylıyebılır. kendının cekıcı oldugunu dusunuyorsundur ama erkek gozuyle bakmadıgın ıcın bılemezsın bunu. ben seks teklıfını reddettıgım cok kısı oldu cunku ya kılolu oluyor veya bakımsız veya arkadas olarak gordugum kısıdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Ya bi hissiyat oluşmadı ya bi hoşlandığı var ya da seni tam tanımıyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılArzulasaydı seni teklif ettiğin an üstüne atlardı hiç bir erkek arzuladığı kız tarafından böyle bir teklife hayır demez demekki seni arzulamıyor bu kadar basit
Bunuda sana nazik bir dille söylemiş
kabul etmemesi bunu gösterir41 Yorumla- +1 yıl
"hiç bir erkek arzuladığı kız tarafından böyle bir teklife hayır demez" sevgilisiyle bile olmayam bakir arkadaşlarım var benim 😅 adamın ne düşündüğünü bilemeyiz belki de sevdiği birisi vardıe
+1 yılCinsellikle çok ilgili değildir ya da sana karşı bir çekim hissetmediyse sırf yapmış olmak için evet dememiştir. Senin böyle bir teklifte bulunman gayet normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası vardır ya da o cinsel çekimi alamamıştır senden. Güzel olmak ile çekim çok farklıdır.
71 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek olan erkek asla bi cinsellik teklifini reddetmez anında kabul eder ve sıcağına yatağa atar
759 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi göster bakalım
Cevap sahibi+1 yılSadakat bile olsa yanında oral yapacak bi kadın olsa ve ağzına alsa yine mi aynı şeyi dicen
Cevap sahibi+1 yılZor erkeği oynuyon yani, çayına ilaç atsa ve istediğini alsa o zaman...
Cevap sahibi+1 yılE napcaz başka yoksa izin vermiyon
Cevap sahibi+1 yılSenden alcam ilacı,
zor erkeği oynamayı çok mu seviyonuz korkma her kıza gitseydin adın kaşara çıkmazdı- +1 yıl
Aynı fikirdeyim
Cevap sahibi+1 yılÜstündekine yazdım ilaç şeyini
Cevap sahibi+1 yılA demene ne
Cevap sahibi+1 yılNiye belli değil 😀 muhatap sensin işte şimdi
Cevap sahibi+1 yıl56 ne be, evet galiba mektup yolladım adresine iki sayfacık bi şey yazdım 😂 muz versen iyi olur yakışır sana
Cevap sahibi+1 yıl40 yıllık kenar mahalleliyim böyle bi tabir duymadım, cilt yazmaya kalemim yetmez ya... ne istek ne de tercih senin ağaç olduğunda verebilme ihtimalin yüksek bir meyve 😆
- +1 yıl
@messi0220 nerde satılıyor o ilac
- +1 yıl
@messi0220 ben bayanı aynı hale getirecek olanından isyiyorum
Cevap sahibi+1 yılHm "ilk tadanın parmaklarını yicek derecede sevmesi ve yiyen kişide mutlu edici bir etki bırakıcı bir özelliği olan" meyve sende mevcut olabilir belki de, sadece büyültmek yeterli olacak 😂
Cevap sahibi+1 yılNiye ki ya noldu şimdi 😂 admin yorumları mı geziyor anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYok be ban atmaz durduk yere... o nasıl tabloymuş ya hiç duymadım😂
Cevap sahibi+1 yılEvet de aslında o meyve değil be sebze o sebze 😂
Cevap sahibi+1 yılMeyve mi sebze mi olduğunu anlamak için çekirdek mi kök mü olup olmadığına bakcan öyle renge görünüşe göre değil 😂
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar muz sipariş verebilirsin ne de olsa muz ülkesi prensesiyim 😇
Cevap sahibi+1 yılAma şaka bi yana araştır bunu çekirdekliler meyve olur köklüler de sebze, en azından sebze ve meyve böyle ayırt edilir ama biz insanlar tatlı ve çiğ yeneni meyve olarak adlandırmışız çiğ olanları de sebze olarak
Cevap sahibi+1 yılKoca muz ülkesi neden muz ithal etsin her yerinde muzlar yetişiyorken 😇
Cevap sahibi+1 yılYok eksilere daldım atan atana kimseye de görüş beğendiremiyoz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen tarla prensesiyim ekip biçmeyi isterim al saray da taht da senin olsun 🙂
Cevap sahibi+1 yılKonya ovası harran ovası fark etmez benim için her bir yerimiz cennet cennet 😇
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Şöyle anlatayım daha anlaşılır olsun bayan çok gizli üye...
asil türk milletinin namus ve şerefini, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, sorumluluk bölgemde korumakla görevli birliğim, vatan ve millet uğruna, seve seve can vermeye hazırdır sayın prensesim... yani benim oralarda tarla dağ ova ama tehlikeli meyve yok da mayın var 😉😉😉 anlaşılır oldu mu...
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcınız olsun 🙂 size minnettarız
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayı pek sevmiyorum soran gizli de hiç uyarmıyor bildirim geliyor rahatsız ediyonuz beni diye dilini yutmuş sanki 😂
Cevap sahibi+1 yılYa aslında yorum geldikçe cevap verme ihtiyacı duydum nezaketen yani yanlış anlama
- +1 yıl
Çekici bulmuyor olabilir
- +1 yıl
Siz neyi tartisiyonuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbinde birisi vardır, karakterin onla uyuşmuyordur ya da sohbetin sarmıyordur, çekici bulmuyordur yani demiseksüeldir. Belki de duygusuz seks yapan kızlar itici geliyordur böyle erkekler var çevremde, bu tarz ilişkiler yaşayanları basit gören. Bir sürü sebebi var seni kardeş gibi görüyordur vs vs uzar gider bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu erkek için delik olsun nefes alsın modu yeterlidir. Bence onun karnı acıkmamış ya da sen çirkin ötesisin
53 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel genelleme öyle
Cevap sahibi+1 yılŞekil A'da göründüğü gibi delik olsun yeter diyenler tepki gesteriyo dislike atiyor, bu genellemeyi üzerine alınmayanlar ise beğenip geçiyor 😁
- +1 yıl
Ben ikisini de yapmadım :) evet cinsellik önemli ama her şey değil erkek tanımadan belki öyle düşünüyor ama tanıdıkça o fikri değişir artık önceliğin başka şeyler olur
Eğer bakire isen bakireliğini bozmamak adına kabul etmemiş olabilir. Ben de 2 kez reddettim bugüne kadar ama sebebi sadece bekaretti. Çünkü bir bayanın bekaretini alırsam mutlaka onunla evlenmem gerekir. Ben de bu sorumluluğu alamazdım.
10 YorumlaBenzer sıkintı bendede var. Belkide mevcut arkadaşlık ilişkinizin, yasamayi istediğin seyden sonra bozulup zarar görmesinden korkuyordur.
10 Yorumlasevdiği biri vardır. bende reddetmiştim. arkadaşımın evinde odama çıplak şekilde girmişti. brn hayır dedim. sen geri zekalısin dedi. ama başkasını seviyordum. aldatamazdim. belki oda başkasını seviyordur
00 YorumlaIstememiş olmasi z
Sizden uzak durmasindan dolayidir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek önüne gelen kadına atlayacak diye bi kural yok ki bazı erkekler her kadınla cinsel ilişkiye girmeyebilir belki de kendini aşık olduğu kadına saklayan biridir bu yüzden de seninle birlikte olmak istememiştir
21 Yorumla- +1 yıl
kadin kadinligini kullanirsa herseyi yoldan cikarir bence
Güvenememiştir sana iş yerinde olduğu içindir. Bana böyle hiç teklif eden olmadı ben ettiklerimin yarısınla olmuştur anlıyorum senide reddelince göt gibi kalıyor insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sonra karşısına hamileyim benimle evlenmek zorundasın isteği ile gelirsin diye korktuğu için.
20 YorumlaHer erkek her kadına illa olumlu cevap verecek diye birley yok. Reddedenin de kabul edenin de kendince geçerli bir nedeni vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları geziyor mu bilmiyorum ama ban atıyor onu biliyorum 😂 az yaşamdım... ya sanki aile nüfus tablosu istedim be ne uzattık tm yazma zorla yaz demedim zaten ben daha rahat konuşabiliriz diye demiştim yksa problem yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterin hoşuna gitmemiştir bel ki, bazen güzelliğin ya da seksiliğin ötesinde bazı faktörler de insanın soğumasına sebep olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBu erkekle olan yakınlığın ne sevgili falan mısınız?
04 Yorumla
Soran+1 yılİş arkadaşım
- +1 yıl
Her insanın bir cinsel tercihi vardır. Bazı insanlarda da duygusal bağ olmadan cinsel istek olmuyor. Belki de seni istemiyor. Zorlama bence, anlaşılan bir samimiyetiniz yokmuş
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim
- +1 yıl
başka kişilere bak :d
+1 yılSenin tek gecelik ilişki peşinde olduğunu biliyordur ve seni sadece uzun soluklu istiyordur, belki de yeni seks yapmıştır, doyum onemli
00 YorumlaSenin red edilmeyecek birisi olduğunu bildiği halde red ediyorsa o gözle bakmıyor veya düşünmüyordur
10 Yorumla
+1 yılBence git, başkasına ver demiş üstü kapalı. Bence, sen de kırma kendisini ;)
10 Yorumla
+1 yılTam anlamıyla aptal mış insan vajinaya yok dermi ya ben olsam hiç içinden çıkmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin onu denemek amaçlı sorduğunu düşünerek demiş olabilir.
10 Yorumla
+1 yılÇükü arizali.
Nasıl söyledin, kelimelerini yaz00 Yorumla
+1 yılHerkes buradaki erkekler gibi değil onu anlamışsındır umarım
00 Yorumlaya biz mumla arıyoruz millet red ediyor böyle şansın taaa 😬🤦♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. o kadar çok sebebi var ki?
başı ağrıyor olabilir diyelim...00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir teklif nasıl reddedilir ooof off şansıma...
00 Yorumla
+1 yılOnun haricinde kim olsa seni ister belki ama o istememiş
Zevkler ve renkler meselesi10 Yorumla
+1 yılPipisi ya kalkmiyordur ya gay dir ya da minnaktir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbAzı erkekler kalbi kuvvetli basar.. merttir... mert olanına denkgelmişşsin sen...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel ve saf san sana kıymak istememistir bende öyleyim
10 Yorumla Zamanında bende aynı salaklığı çok yaptım. Sevgilim ile kısa süreli ayrı olduğumda ya da bir kızla ciddi görüştüğümüzde ne kızları reddettim salak gibi.
Aptallık sadece şu an ciddi ilişki vs istemiyorum baş geç en güzeli00 Yorumla
+1 yılŞimdi bu kapak olsun kızlara ki her erkeği cinsel aç sanıyorlar
13 Yorumla
Soran+1 yılAç olmakla alakası yok yani kaybedecek birşeyi fazla olmadığı halde reddetti o yüzden
- +1 yıl
Kaybedecek bişey olup olmamasının cinsellikle alakası nedir
Soran+1 yılBekaret derdi ya da aldatacağı eşi veya dedikodu çıkaracak çevresi yok yani
Ya onun tipi değilsindir ya da seni gerçekten seviyordur ve tarz bir şey yaşamak istemiyordur ki bu çok düşük bir ihtimal. Sanırım kendisine cinsel anlamda güvenmiyor...
15 Yorumla
+1 yılErkek kolay kolay reddetmez demek ki seni arzulamıyor veya arzulanmayacak bi tipsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGay olabilir ve arkadaki koca magarayi gormeni istemez !
10 Yorumlabenim de çizgilerim var partnerim de sevmediğim şeyler varsa hiç yanaşmam o yüzden her erkeği aynı kefeye koymayın her bulduğuyla yatmaz herkes
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu niye dert ettinki? Ne olursan ol gel ben seni severim tatlim 😊
00 Yorumlatarzi degilsindir---arkadas toktur---yada birisi ile iliski icindedir..
00 Yorumla
+1 yılKalkmıyor olabilir seni beğenmemiş olabilir bilemezsin ki
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiş seni bu kadar basit
51 Yorumla
+1 yılİstememiş kısaca zorlamamın alemi yok bacım svgs
10 Yorumlahiç öyle teklif glmedi baksen bile şimdi gizlisin herkes sorar diyevkim red ede biirki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmemiş seni
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yıladam olduğu için ya da seni beğenmmeiştir. Mesela ben 60 kg dan fazlalarla sevişmem
00 Yorumla
+1 yılSeninle yaşamak istememiş belki de. Hayatında bir kadın var mı biliyo musun?
00 YorumlaSevdiği varsa aldatmak istememiştir veya ziba yapmak istememiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılBelkide hayatında çok sevdiği biri var o yüzden olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen affetmem direk dalarım ama demekki farklı fantazi pesinde
00 YorumlaCekici gelmemis olabilirsiin belki de
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başka biriyle yapıyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
- Devamını Gör (46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı