Hemen kötü düşünmek istemem elbette ki ama eşine sor korkut gözünü boşanma davası açtım bak doğruyu söyle tehdit ederek yani madem sen almadın, çocukta yok demek ki ya boynuzlandın ya da yenge başka fanteziler peşinde yani kendi işini kendisi görmüş eğer boynuzlandıysan dava aç boşan medeni insanlar gibi başka türlü şeylere başvurma sana tavsiyem eğer boynuzlandıysan geçmiş olsun diyorum.
217 Yorumla- +1 yıl
Hangi devirde yaşıyoruz tehdit edince herşey iyi mi oluyor kardeşim? Medeni bir şekilde oturup konuşmak çok mu zor? Ne cahilsiniz gerçekten ya. Aldatmışsa boşanma davası açar aldatmamışsa kibarca nedenini sorar ne tehditle çözüm bulmaya çalışıyonuz
- +1 yıl
@bi_soran sen konuşma Soner😂😕
- +1 yıl
@Pınarınrüyası lütfen yazdığımı yanlış yerlere çekmeden okuyun ve algıda seçicilik yaparak okuyun birine bir yakıştırma yapmadan önce sorun cahilmişim kadın adamı aldatmış sonrasında ben cahil olmuşum olaya bak ve farkındaysan orda gözünü korkut dediğim seni boşuycam gibisinden bir göz korkutmak bağımında söylemiştim ve başka şeylere başvurmadan demişim dimi sonunda yani şiddet gibi şeylere başvurma manasında demek istemiştim ilk önce sor sonra boş yakıştırmanızı yaparsınız varya burda bazılarınız yorum yapmak için boş konuşmak için değerli vaktinizi çalıyorsunuz
- +1 yıl
Ne dediğini anladım zaten ama tehdit düşüncesi kafana yer etmiş senin. Sen aynı durumda olsan eminim tehditle işini halletmeye çalışırsın
- +1 yıl
Kadının suçu yok demedim ki güzel kardeşim :) o zaten hatanın en büyüğünü yapmış. Ama büyük ya da ufak Bi tehdit ile kendini alçaltmak yerine oturup konuşup sonuca varmak daha doğru. Kendimden misal vererwk diyorum eşim bana tehditvari bir üslupla yaklaşınca daha beter tartışma çıkıyor mesela.
- +1 yıl
Anladım ama evlimisin ki yaş 20 yazıyor profilinde kadınlara yaş vs sorulmaz ama bu noktada bağışla ama sormak istiyorum.
Elbette ki konuşmak daha önemli ama ya otokontrol sağlayamazsa kişi o anda düşünüldüğü zaman deliye dönmüş birisi bir an için gene şuna dayandırarak söyleyeyim adam köpekler gibi çalışıp evine çoluğuna çocuğuna bakmakla yükümlü bunun ötesi olamaz zaten yapmak mecburiyetindeyken tamam burada hiç bir problem yok ama kadında yapması gerekeni yapmamış adamı aksini yapmış adamda bunlara dayalı bir an için patlayabilir iş yerinin gerginliği üzerinde olabilir, bazı dış faktörlerinde üzerinde gerginliği olabilirde bir anda o şekilde patlayabilir ama benim dediğim patlamada asla ve asla fiziksel şiddet yok sadece sen bana bunu nasıl yaparsın gibisinden patlar şekilde bağırıp çağırıp haykırmak bunlar olabilecek şeyler yani yoksa asla yine tekrarlıyorum şiddet olamaz zaten sadece onca senin hatırını hiçe saymış eşine bir çift lafını söyliycen ve bağrır tonda o da yani bir an için otokontrol sağlayamabilirsin yani - +1 yıl
Ayrıcada kadın inkar edebilirde bunu başta bende o bağlamda dedim ki kuru tehdit ayrıcada tehditin içeriği seni boşuycam babanın evine göndericem gibi gibi tehditler ki bu tehdit gerçek olursa kadının yüzü yere eğilir babasının evine giderken buda olabilecek en büyük tehditlerden biridir bence
- +1 yıl
Ya tabi insanın başına böyle bişey gelince dellenir bağırıp çağırabilir aksini asla iddia edemem. O adam ve ya kadın vazifesini yerine getirirken karşı taraf bunu hiçe sayıp adamı enayi yurduna koyarsa bağırırda çağırırda. Tartışmaya girmesi gayet normal ama şiddet ve tehditvari üsluplara hep karşı olmuşumdur. O an Bi sana patladım sanki moral bozukluğu ile biraz kabaca yazdım düşüncelerimi kusura bakma kardeşim. Yoksa seninle aynı düşünceye sahibim emin olabilirsin
- +1 yıl
Ya tabi daha ergenlik dönemindeyim de :) yaşıma göre olgunlaştım düşünce olarak. Bazen önyargılılar yüzünden sanırım insan birbirini yanlış anlayabiliyor.
- +1 yıl
Güzel yorumun için teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Hemen kötü düşünme, şüphe kurtcuk gibidir beynini kemirir durur. Eşin seni test ediyor olabilir aptal değil galiba, prezervatif kanını gözle görülür yere atacak kadar. Çok rahatsızlık duyuyorsan geç karşısına sor
31 Yorumla
Sen geçktiricili alıyormuşsun diğer kişi geçiktiriciye ihtiyaç duymuyormuş demek ki😂😂 artık gerisini sen düşün bir eksiklik var ki bunlar olmuş.😂😂 bulduğun şeyi kimin diye sorgulama bence kendin bir doktora görün de bunlar olmasın...
190 Yorumla
Bence kafanda kurmak yerine eşine durumu söyle bu ne demek oluyor? Diye sorarsan elbet bir açıklaması vardır diye düşünüyorum ki seni aldatılıyor olsa o paketi ordaki çöpe atmaz yani net
130 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılMerhaba
Kuşku ve şüphe insanı kötü etkiler..
Sonuç ne olursa olsun en doğru cvbı eşinize sorarak alabilirsiniz..
Verdiğü cvbın tatmin edici olup olmadığına mimiklerinden ve tavırlarından yola çıkarak , yine siz karar vericeksiniz..120 YorumlaHemen aldatıyor diye düşünme bence sormalısın eve çiçek al git mutlu et mutlu ettiğin an tak soruyu sor farklı tavırlar sergileme tripli veya va va yoksa gördüğünü farkeder kendini o soruya ve yalanına hazırlar hareketlerini gözlemle ve burayı bi oku https://www.google.com.tr/amp/s/www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/mimiklerine-bak-karsindakini-tani/amp/
00 YorumlaBence eşine hiç bahsetme, farklı yöntemler dene ve sonucu kendin gör, sorsan ne olacak ki, yapsa bile yapmadım vs vs gibi şeyler soyleyecek haklıyken haksız duruma düşebileceğini de düşün derim, yok çöpe atmazmis kadınlar o kadar salak değilmis felan hikaye, belki yaptığı kişi attı kadının haberi yok gidip çöpümü kontrol edecek, bence evden bir süre uzaklaş ve takip et kamerada olabilir, bu şekilde en iyi sonuca ulaşmış olursun, belkide suçüstü yakalarsın, yapmadiysada sonrasında konuşursun
20 YorumlaDirek kötü düşünme.
Eşine sor bunu.
Aldatma durumu olmamıştır umarım.
Bence olmadı.
Kim aldatsa alır onu o çöpe atar?
Slk olan.
Yani gerisini bilmiyorum...
Yapacağın şey sadece ona sormak.
Sonucunada sen karar vereceksin.
Mimiklerinden hareketlerinden anlarsın zaten..
Güncellersen sevinirim.02 Yorumla
Soran+1 yılTest ettim de
Benim aklıma birşey geliyor. Eşin başka prezeratifi sevıyordur sende geciktirici olanı kullanıyormuşsun, kendi aldığı prezeratifleri kullandığnızla değiştirmiş olabilir sana söylemeden kırmamak için. Hemen kötü düşünmeyn.
40 Yorumla
+1 yılartık ne olmuşsa koca paket bitmiş yani. eğer ki karın gelipte sana bu prezervatiften deneyelim mi falan diye sormazsa veya onun gibi bir şey olan belli. evde başka kimse var mı sen ve karından başka, çoluk çocuk falan?
16 Yorumla
Soran+1 yılKoca paket değil ya tek kondom paketi
- +1 yıl
hee bir adet diyorsun. yani dediğim gibi bundan kullanalım tarzında getirmesse sana kullanılmış bir prezervatifin açıklaması sizin çöpte karın başkası ile olmuş öyle bir şeyin nasıl açıklaması olur ki dışarıdan prezervatif çöpü getirip sizin çöplüğe mi attı yani kendini kandırma. hiç değilse korunmuşlar yani hastalık kapma riski azalmış senin.
Soran+1 yılDostum hiç değilse korunmuş diye sevineyim mi?
- +1 yıl
yani korunmasaydı sonuçta sende karınla birlikte olmuşsundur ondan sonra hastalık kapmış olabilirdin hiç yoktan olumlu yani. hem hastalık kapıp hemde aldatılmış olmayı mı isterdin mesela?
Soran+1 yılHayır da ikisinide istemem
- +1 yıl
evine sizden başka giren çıkan yoksa en kötünün iyisiyle avunacaksın başka yapacak bir şey yok zamanı geri alamazsın
Yok hemen olumsuz düşünme, yok kötüsünü düşünme falan... Millet ne kadar polyannacılık oynamayı seviyor ya. Kendinizi kandırmaya devam edin. Herşey ortada işte. Sence başka açıklaması var mı
46 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tamam o zaman aradan çık tost sade kalsın. Seni ciddiye alan kim acaba cahil kafalı yaratık
- +1 yıl
@enigima91 lafım sana
Belki sen almışsindir bi ara, unutmuşsundur.
Karin seni aldatiyor olsa boyle bi hata yapacağını sanmıyorum.50 Yorumla
+1 yılKarina sor abi sakin bir şekilde.. Belki kadinin bir açıklaması vardır.. Tek aldattilan sen değilsin oyle düşün aldatitsa bile sanmıyorum belki bekar nişanlı birilerine anahtarınız iverdi arkadaşına falan olabilir böyle şeyler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBu tip durumlarda insanın aklına hemen en kötü olasılık gelir ama pek çok olasılık mümkün. Yorumlara cevabınızdan anladığım kadarıyla bir erken boşalma sorununuz var. Bu da ihtimal sayısını arttırıyor. Eşinizle sorunlarınız var mı cinsel hayatınızda?
10 Yorumla
+1 yılAldatıyor olabilirsin ve erkek bunu fatketmeni istemiş olabilir yoksa neden kondomun dış kabini göreceğiniz yere koysun? mutlaka eşinle konuş şüphe ile yasayamazsin
20 YorumlaBelki evinize başka biri kız arkadaşı ile gelmiştir ve çöpü de eşinin dokecegini düşündüğü icin sorun Etmemiş. Çöp kovası niye karıştırılsın ki...
Ama şüphe çok kötü birşey bir an önce kurtul ve sor...00 Yorumla
+1 yılNet aldatıyorsun yoksa havadan oraya gelicek hali yok ya sen attın ya eşin çocuğun yok ise sen kendin onu almadina eminsen yüzde 90 aldatiliyorsun ve eşine sorsan inkâr edicek tabi aldattım mi dicek net ortada hersey
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kafayı mı yediniz siz neden adama teselli veriyorsunuz olan ortada kim neden gelip sizin çöpe onu bıraksın
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Bir erkekten böyle bir hata beklerim ama aldatan bir kadın böyle basit hatalar yapmaz. Açıklaması başkadır.
30 Yorumla
+1 yılGeçip soracaksın
Baktın cevap tatmin etmedi basacaksın tekmeyi sen sağ o selamet30 Yorumla
+1 yılAldatılıyo olman büyük bi ihtimal peşine düş eve kamera tak
30 Yorumla
+1 yılEğer senin olmadığını eminsen ve evdeki diğer bireylerin ya da çocuklarına ait olmadığından eminsen karın seni aldatıyordur
10 YorumlaHemen kötü düşünme, ikinci paketi bulduğunda belki, ama üçüncü pakette kendini kötü hissedeceksin, ister istemez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldostum belki sana farklı bir seçenek için aldı, bir ağız yokla telefonuna falan bak, giyim tarzı değişmiş mi bak, seks hayatınız nasıl bu arada?
10 Yorumla Bunu eşine söylemelisin. Başka türlü sorunun cevabını alamazsın. Bir şeyler düşünmek, yanlış düşünmene neden olabilir.
10 YorumlaBunun ne gibi bir açıklaması olabilir kardeş. Eve kayınbiraderin falan gelip çöpe atmış olabilir en iyi ihtimal.
10 YorumlaBazı pedlerin yanında 'hediye' gibi oluyor, o olabilir.
21 Yorumla- +1 yıl
bunu gozardi etmemek gerek. faydali bir dusunce
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evde kimle yaşadığını yazmamışsın...
yetişkin oğlun var mı?
bu arada evde bir kaç günlüğune ayrildınız mı?
bana göre yeteraiz bilgi?00 Yorumla
+1 yılEwt kesinlikle tabiki kötü düşün boynuzlanmışsın belli ki günaydın 😃 sen kullanmadıysan kim kullanacak
00 Yorumla
+1 yılEsinin bir açıklaması olamaz da sen karıştırmış olabilirsin çoklu alım yaptiysan önce çekmecelerine bir bak başka var mi diye sonra Eşine sor tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende boşanmak üzerine olan bir kadınla yattın işim bitince prezervatifi çöp poşetine koydu dedi bunu çöp konteynerına at evde olmaz ya benim gittiğim çok uyanık işi çözmüş ya seninki çok saf oraya koyuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok kötü düşünmene gerek yok. Karın seni başka erkekler ile boynuzluyor. Onu tatminkar bir sekilde becermezsen oda kendini başka erkeklere verir. Geçmiş olsun koçum. Yakında başkasının çocuğunu kucağına alır seversin
.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇöpü dökmek için sen mi alıyorsun banyodan veya wc den. İlginç geldi. Şaşırdım. En doğrusu paketi yatak odanıza komidinin üzerine koy. Bak bakalım napıyor eşin.
10 Yorumla
+1 yılbence eşine sor konuş, mantıklı bir açıklaması vardır elbet
11 Yorumla- +1 yıl
Aldatan insan doğruyu söylemez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen kötü düşünmemem mi gerekir ne demek? Trol soru olduğu ordan belli. Yemeden içmeden senaryo yazıyorsunuz yaa..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver kafana takma... bazı kadınlara ne yaparsan yap aldatır. bu şekilde mutlu olmayı dene olamıyorsan ayrıl en iyi çözüm bu
22 Yorumla- +1 yıl
Aldatarak nasıl mutlu ola bilir ya :D ,
Cevap sahibi+1 yıl@Yasinözkaa aldataraj değil aldatılarak olmalıydı ve biz seni mutlu sanıyorduk
Gizli kamera ya da dinleme cihazina ihtiyaciniz olursa bana ulasin.
00 YorumlaCiddi şekilde eşini takibe al.. eve kamera yerlestir
00 Yorumla
+1 yılKötü düşünmene gerek yok eşine sor. Ama düzgün ifade kullan
Yoksa sana kırılır.00 YorumlaYanlış almış olabilirsin ama yanlış almadıysan ve evdede başka biri yoksa korkabilirsin
00 YorumlaBas tekmeyi yolla anasının evine karı mı yok aqq 😂😂 takmış boynuzu işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGördüğünü belli etme takip et bi süre uzun süreli dışarı falan çık yatak odasına ses kayıt cihazı falan koy göremeyeceği bi yere. Bence bi takip et bunu
00 Yorumla
+1 yılDemekki farklı zevkleri yaşamayı seviyor kötü düşünecek bir şey yok.
00 YorumlaBu zamanda insan kötü düşünmeden edemiyor sen direk kötü düşün 😄
00 Yorumla
+1 yılAldatılıyorsun. Hem de aptal bir kadın tarafından. Bu çok aşağılayıcı.
00 Yorumla
+1 yılErgenliğe girmiş biricik bi çocuğun yoksa kötü düşün bence. Yani ben olsam öyle düşünürdüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin paket olsa neyse derdim de farklı paket düşündürücü aslında açık net yani 🤦♀️
33 Yorumla- +1 yıl
Erkek yapınca iyi de kadın yapınca ne oluyor kadının hayatı hayat değilmi ?
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı farkında isen ben de yargılayıcı bi yorum yapmadım
- +1 yıl
Evet farkındaýım Olması gereken şey 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılPardonda onu benmi koydum oraya eşinden başka kim olacak mantıklı düşün konuşun aranızda hemen bağırma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana bir şey sormak istiyorum peki ya sizin aranızı bozmak isteyen biri bunu yapmışsa olamz mı yani de mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatiyo olabilir ama hemen koty dusunme bence sor direk boyle boyle buldum diye konusarak anlasir insanlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Valla birisi mala vurmuş diye içimden geçirmedim desem yalan söylerim..
Bence birisi çakmış hatuna.00 Yorumla
+1 yılBence öyle bişey yapmış olsa o paketi yok eder gidipte oraya atmaz.
40 YorumlaYok yaw çocuklara balon yapmıştır eşin, kötüye yorma hemen 😉
00 YorumlaHemen boşanma davası aç ve donuna kadar her şeyi al
00 YorumlaEşine sorsan da doğru cevabı vereceğini sanmıyorum. Boynuzlanma ihtimalin çok yüksek
00 YorumlaAga belki hatırlamıyor olabilirsin hemen kötü düşünme sui zan kötü bir şey bir ara aldın sonra unuttun belki, insanlık hali iyi düşün eşine iftira atma derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl onu delil olarak mahkemede test yaptırırsın e sorunca ne diyecek inkar eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu eşine sorman lazim ne bu diye aladatıyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılEşinden bu konuda bir bilgi gelmezse boynuzların hayırlı olsun
00 Yorumla sen yokken evde balon sisirmisler pasta kesmisler hic kötü düsunme
00 YorumlaAldatılanlar kulübüne hoş geldin gel sarılalım
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşine sormadan önce biraz daha emin ol olan ortada ama sana yaptım diyecek değil
30 YorumlaBoynuzların acıyor mu morukcum 😂😂😁😁
30 Yorumla
+1 yılusta olay belli... geçmiş olsun.
20 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım