Cinsel Yaşam Kondom kullanmak istiyorum desem yanlış anlar mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Kondom kullanmak istiyorum desem yanlış anlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bunun yanlış anlaşılacak bir tarafı yok sağlık için gerekli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Yanlış anlayacak zihniyette biriyle olmamalısın zaten kondom kadını da erkeği de korumak için var 12 0 Yorumla
вʟαcк Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 4 ay https://youtu.be/TVEoU3s4Iq4?si=k5dND62Jr_EWRkIO 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunu ilişki esnasından önce söylersen daha iyi olur. Hastalık riski her zaman olur keza istenmeyen gebelik durumuda 0 0 Yorumla
Özkan5506 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Normal bir şey bu yanlış anlaşılacak hiçbir durum yok Eşin dostu anlayışla karşılaması lazım arkadaşı da olsa anlayışla karşılaması lazım 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden yanlış anlarsın ki zaten bunu yapmanız gerekiyor 0 0 Yorumla
baudelaire Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 96% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Kadın kondomu çıkmadı sanırım erkeğe bunu takmasini istiyorsun buda olması gereken zaten 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Neden yanlış anlasın ki de neden kullanmak istiyorsun ki? 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kişisel tercih bunda ynlış anlamak yda anlamamak olmamalı saygı duyulmalı 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bence aşırı tecrubeli oldugunu anlar ama sorun olmaz. 0 0 Yorumla
Mehmet198401 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Yok canim niye yanlis anlasilsin dogrunolani yapiyirsunuz 0 0 Yorumla
esrarengizolylr06 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 4 ay Bence daha güzel sürekli ve stresssiz bi ilişki seçiyorsun 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nerene takacaksın 😹? 3 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben hiç sevmiyorum et ete değmeli 0 0 Yorumla
DerdeDevaXXXX Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. valla demelisin zaten oda düşünmeli 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye anlasın hayvan mı bu :d 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 9 ay sonra kucağına alırsın 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlayışla kaşılaması gerekir 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne yanlısı olscak güvenlik için gerekli 0 0 Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır bu senin doğal hakkın 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu yaştan sonra mı? Zatem menopozsundur 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. O sizin bir tercihiniz 0 0 Yorumla
MacerAnk06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Açıkça soyle yanlış anlayan yanında olmasın 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Neden ki. Zevki azaltan birsey 0 0 Yorumla
49Expert Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. yooo ne alakalkk 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben de kullanmamak istiyorum 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Korunmuyorsan gerekli zaten 0 0 Yorumla
kiraztanesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. eşin mi 4 1 Yorumla Projectmachinee 4 ay Eş olsa dert stmez sanrım Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kim ne düşünürse düşünsün önce sağlık 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Nasıl yanlış anlar? 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Neden yanlış anlasın 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hakkın bu 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yoo bu gerekli 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Neden anlasin 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Esinmi 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Anlamaz sen söyle 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Niye anlasın 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nereden bilelim biz 0 0 Yorumla
KaraRuhh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 4 ay Anlamalılıdır 0 2 Yorumla Soran 4 ay Nasıl yanlış mı anlar Yorumla KaraRuhh 4 ay Anlamalıdır yanlış Yorumla
güneşinkendisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Neyin oluyor? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bunun yanlış anlaşılacak bir tarafı yok sağlık için gerekli
Yanlış anlayacak zihniyette biriyle olmamalısın zaten kondom kadını da erkeği de korumak için var
Bunu ilişki esnasından önce söylersen daha iyi olur. Hastalık riski her zaman olur keza istenmeyen gebelik durumuda
Normal bir şey bu yanlış anlaşılacak hiçbir durum yok Eşin dostu anlayışla karşılaması lazım arkadaşı da olsa anlayışla karşılaması lazım
Neden yanlış anlarsın ki zaten bunu yapmanız gerekiyor
Kadın kondomu çıkmadı sanırım erkeğe bunu takmasini istiyorsun buda olması gereken zaten
Neden yanlış anlasın ki de neden kullanmak istiyorsun ki?
Kişisel tercih bunda ynlış anlamak yda anlamamak olmamalı saygı duyulmalı
bence aşırı tecrubeli oldugunu anlar ama sorun olmaz.
Yok canim niye yanlis anlasilsin dogrunolani yapiyirsunuz
Sanmam, doğal hakkın. Tabi arkadan girecekse yanlış anlayabilir.
Kim?
Bu sorunun ozlesi o olunca cevap mümkün değil
Bence daha güzel sürekli ve stresssiz bi ilişki seçiyorsun
Nerene takacaksın 😹?
Ben hiç sevmiyorum et ete değmeli
valla demelisin zaten oda düşünmeli
Niye anlasın hayvan mı bu :d
9 ay sonra kucağına alırsın
Anlayışla kaşılaması gerekir
Ne yanlısı olscak güvenlik için gerekli
Hayır bu senin doğal hakkın
Bu yaştan sonra mı? Zatem menopozsundur