+1 yılOkey rötar içindeki sperm öldürücü katkıları sayesinde nerdeyse mükemmel koruma sağlıyor. ayrıca içinde lidokain denilen lokal etkili anestezik bir madde var ve kullanım sırasında kesinlikle uzun bir ilişki süresi sağlıyor. etkisinin dozajı çok iyi ayarlanmış böylelikle biryandan erken boşalma problemini önlerken diğer yandan da ereksiyonu kısıtlamıyor. kesinlikle tavsiye ederim. okey kalitesi tartışılmaz, geciktiriciliği falan çok iyi. Okey Zero daha ince extra ince okey rötara göre, oldukça dayanıklı ve takılımı değil mi haberiniz bile olmaz. İkisi arasından okey zeroyu daha çok tavsiye ederim.
110 Yorumla
Soran+1 yılHiç cinsel ilişkim olmadı denemek için aldım merak ettiğim için mastürbasyon yaparken kullandım ama okey rötar ın geciktirici etkisini görmedim bilemiyorum belki deneyimsiz olduğum içindir ve açıkçası bu moralimi baya bi bozdu
- +1 yıl
Okey Zero'yu da bir tercih edebilirain
Soran+1 yılDenedim evet ince ama ben erken boşalmamak istediğim için rötar denedim ama olmadı.
Soran+1 yılNeyse boşver ya zaten aşk ve seks benim lanetim boşa yazmana gerek yok yorumların için çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
İlk seksin dolayısıyla böyle olmuş olabilir çok mast ve p*rno izliyorsan izlemeyi kes. İlk olduğundan gerektiğinden fazla heyecan yapmış olabilirsin. Ön sevişmeyi uzatın ve oral yapıp daha sonra sertleştirip tekrar birleşin.
Soran+1 yılp*rno fazla izlemem bu arada seks hiç yapmadım sevdiğim biri olmayınca yapmak istemiyorum beni sevende hiç olmadığı için hiç yapmadım, prezervatifleri mastürbasyon ile denedim merak ettiğim için.
- +1 yıl
Bu yüzden olmuş olabilir mastğrbasyon ve seks birbirinden farklı şeyler.. Farklı hazlar..
Soran+1 yılSen çok iyi birisin yani insanları önemsiyorsun belli, bunu bu yorumların için demiyorum sorulara verdiğin cevaplar sorduğun sorular falan, yani senin iyi bir tarafın var belli diğer taraflarını bilemem ama iyi yardım etmeye çalışan bir tarafın var hemde öyle küçümsenecek derecede değil. Sevdiğim ve saygı duyduğum birisin tüm yorumların için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bu güzel görüşün için o senin kalbinin güzelliğinin yansıması💓
Soran+1 yıl🙂💙
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Prezervatif genişliği için esas alınan ölçüler, penisin erekte halinin en kalın kısmına dayanır. Büyük boy olarak satılan prezervatiflerin 55 mm temsili genişlik ve 35 mm ağız çapi vardır. Orta boy prezervatif 52 mm temsili genişlik ve 33 mm ağız çapına sahiptir. Küçük boy prezervatifte bu ölçü 49 mm temsili genişlik ve 31 mm ağız çapındadır. Ekstra küçük prezervatifin boyutları 48 mm temsili genişlik ve 29 mm ağız çapı şeklindedir. Deneme yolu ile kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. #okey zeri daha ince olduğu için size prezervatif rahatlık hissi ondan kaynaklanıyor olabilir11 Yorumla
Soran+1 yılEvet incelikten kaynaklı olabilir bu aklıma gelmemişti görüşünüz için çok teşekkür ederim 🙏
+1 yılSelam
Kesinlikle herkese tavsiye ettiğim tek bir prezervatif var oda okey zero galiba adını tam adını unuttum şu an ama en ince olanı histe hiç bir kayıp yaşanmıyor incecik olduğu için esneyebiliyor yani sıkma gibi bir durum olmuyor boyutu filan da gayet iyi bildiğim kadarıyla ben onun hakkında hiç kötü yorum okumadım onu sana tavsiye ederim beyaz bir kutusu var onu alabilirsin.
#perso13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama benim asıl sorum bu değildi soru süper soru seçilince değişmiş asıl sorum açıklama kısmında
- +1 yıl
teşekkür
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım