Çalışmaya başladım ve eve çok yorgun geliyorum, önceden haftada 5 olan seks sıklığımız 1'e düştü. Kocamın gözü dışarıya kayarsa diye korkyorum ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEve gerçekten de sevişe meyecek kadar yorgun geliyorsan bunda senin hiçbir şekilde kabahatin yoktur bu tamamen artık karşı tarafın anlayış şeklinde göre değişebilen bir kavramdır Eğer karşı taraf gerçekten Seni anlıyorsa ve sana hak veriyorsa Gözü hiçbir zaman dışarı Kaymaz ama o kişi gerçekten 2 dakikaya bile tahammül edemeyen bir insan sayısı O zaman yapacağın şey Kendinden Azıcık da olsa ödün verip ona biraz zaman ayırmak zaten aslında yapman gereken şey bu yorgun gelsen bile Bence beraber keyifli zaman gecirdiğin zaman o yorgunluğu hissetmezsin bile
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Özür dilerim ancak çalışmak bahane mi? Mutlaka herkesin hayatındaki yoğunluk ve yorgunluklar farklıdır ancak ben 10 yıldan fazla süren evliliğimde hep çalıştım ve ne çocuk ne iş yorgunluğunu bahane etmedim. Yine de tercih sebebi tabii ki.
Ancak eşin sürekli reddeliyorsa kendine güveni azalır, istenmediğini düşünür ve evet bir süre sonra senden seks adına bir şey beklememeye başlar. Bir süre sonra da bu ihtiyacı ya kendi kendine ya da dışarda tatmin yoluna gider. Erkekler anlayışlıdır ancak bu alışkanlık haline gelirse umursamaz bir süre sonra. Bu sefer sen istediğinde reddetme yoluna gider40 Yorumla
Haftata da beş gün seks yapmaktan bahsediyorsunuz. Şimdi ise bir. Sıkıntılı bir durum bence... Bu diyet değil ki kilo vermek içi aç kalasınız. Bünyenin biyolojik ihtiyacıdır. Düzenli bir cinsel hayatınızı aza indirmeniz yani eşinize soğuk, istemsiz ve ilgisiz olmanız durumunu ortaya çıkarır. Eşiniz de muhtemelen gözü dışarı kayacaktır. Sizin sorunuzdan çıkan bu malesef. Aynı soğukluğu ununda size karşı yapması muhtemeldir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bunu eşinle konuş. Durumun onu ne kadar etkiledigini filan anlamaya çalış. Yeni bir iş insanin kafasını fazlasıyla yoracagi gibi cinselliği düşünemez. Bir süre sonra daha çok seks yapabilirsiniz. Ama bunu önceden yani haftada 5 kezken nasil yaptiginiz da önemli. Severek mi yoksa kocami doyurayim diyerek görev gibi mi? Burası bence çok önemli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
111Cevap
+1 yıl😊 kusura bakmayın ama eşinizin gözü dışarı kaymasın diye tedbir almak istiyorsanız zaten anormal bir durum var demektir. Ne demek yani sevişme sıklığı seyreldi diye gözün dışarı kayması. Hiçbişey bahane olamaz göz kaymasına. Eğer zaten sizden başkasına bakabiliyorsa bence ilişkinizi gözden geçirin. Keyifli geceler.
101 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Seks dediğimiz eylem zaten sevmediğimiz kişilerle yaptığımız bir eylem değildir sizin 5 kere seks yapmanızın sebebi ise evde boş oturduğunuz için yapacak bir şey olmadığınız için 5 kere yapıyorsunuz yani içinizdeki enerjiyi dışarıya vurmanız lazim idi onuda seks ile yapiyordunuz ama şimdi sen işe başladığin için o enerjiyi işte atıyorsun o yüzden bir nevi aslında sağlıklı bir şey eşin de bu kadar düşkün ise sekse dışarıya gidiyorsa bırak gitsin erkenden gözün açılır ve kariyerine verirsin kendini bu da sana olumlu döner seks dediğimiz aktivite dediğin nedir ki sevdiğin eşin yoksa hastalıkta bakacak kimsen yoksa sevdiğin kişiyi aldatmak en büyük acizliktir o yüzden her şeyin hayırlısı olur sen kaybetmezsin o kaybder tek celsede boşanır siniz seksin de hafta 1 olması iyi bir şey heyecan heyecan katar
Saygılar30 Yorumla
+1 yılFedakarlık ederek..
İşin ağırsa iş değiştir.. Bu insani bir durum..
Karısını tatmin etmeyen adam da eşini günaha sürükler..
Hatta yılda 100 beraberlik yaşamıyorsa kadın, (3 güne bir en az) dinen boşama hakkına bile sahip oluyor..
Evlilikte cinsellik bir değilse de ikinci planda.. Çok önemli bir yeri var.. Birliktelik yaşanmayacaksa insan evlenmez zaten.. Onun dışında her işi insan kendi yapabiliyor..
Hafife almayın bu mevzuyu..
Çalışıp para kazanıcam diye yuvanızdan olmayın.. Az kazanın az yeyin az gezin ama yuvanızı kaybetmeyin..
5’ten 1’e düşmek de ciddi problem..
#Vesselam31 Yorumla- +1 yıl
Cok hakli👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşten yorgun geliyorsanız akşam vakit kaybetmeden uyuyup uykunuzu alın sabah erken uyanıp eşinize de kendinize de vakit ayırabilirsiniz. Seks sadece eşinizin ihtiyacı değil sizinde ihtiyacınız. Gündelik hayatta daha dinç ve stressiz olmak istiyorsanız enerjinizi sabahın en sakin vakitlerinde harcayın.
Her sabah oralla uyandırın gözü bir yere kaymaz. Yapamam diyorsanız işi bırakın kökten çözüm olsun. Ama unutmayın ki gözü dışarıya kayacak olan erkekle haftada 10 kez de birlikte olsanız icinde varsa bunu yapar engel olamazsınız.52 Yorumla
+1 yılÇok yorgun olmanı bile bi fırsata çevir. Giy güzel geceliğini sonra "hayatım biraz sırtıma masaj yapar mısın" gibi şeylerle hem masaj yaptır bi rahatla sonra illaki bi kıpırdanma olur onda da sende de. Mesela banyoda "sırtımı sabunlar mısın" gibi taktikler kullan. İpleri de bırak o anlık o halletsin. Yorgunluğu bile değerlendirmeye bak böyle.
40 Yorumla
+1 yılKuzum iş ve ev dengesini kurmalisin yoksa üzülen sen olursun korktuğun başına gelir. Bence çözüm aramak yerine işinden biraz taviz verip aileni düşüne bilirsin. Bana dersen kısa bir süre daha böyle devam edecek eşinle konuş anlayışla karşılar ama bubus hep böyle dersen sen o zaman bir eş değil bir işin kölesi olursun. Dediğim gibi dengeyi bul yoksa sen üzüleceksin
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılKocanı tşakları yönetiyorsa günde 5 defa yapsan yine aldatır.
O kadar yorgunluğun üzerine bi de kocam başkasına gider mi diye düşünmene sebep olan her şeyden nefret ediyorum.72 Yorumla- +1 yıl
Güldüm be güzel yorum 😂😂👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsevisemiyecek kadar yorgun geliyorsan ve kocan icin yatakta yeterli olmuyorsan veya yorgunsun diye seks yapmiyorsan zaten demene gerek kalmaz gözü disari kayar ve aldatir, kusura bakma ama gözü disari kaymasin sorusu biraz sacma olmus yani yorgun olsan dahi kocanla sevisip isteyini yerine getirecen baska türlüsüde olmaz kesinlikle
00 Yorumla Duşta sevişin. Sıcak suyun altında hem günün yorgunluğunu atarsın.. hem de eşini doyuma ulaştırırsın
102 Yorumla- +1 yıl
Valla. en guzelmoneri buydu sanırım 😄👍
Bunun için aldatacaksa senin kocan zaten adam değildir o kadar ince düşünme. Kocan cinsellik istiyorsa sen çalışma o zaman
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yüzden gözü kayacaksa ondan adam olmaz malesef. İnsanlar evliliklerinde 2 sevişemediği için başkalarını istiyorlarsa onlar bence insanlık meziyetinden uzakta aşağılık birer varlıktırlar. Evliliği sadece seks olarak görmek insanın en büyük vizyonsuzluğudur. böyle biri ile aynı yatakta olmaktansa 40 yıl kururum daha iyi.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılihtiyaç kelimesinin arkasına saklanarak ezikliğinizi ortaya çıkartıyorsunuz.
ilişkiyi ayakta tutan 3 şey vardır (Bana göre) aşk seks maddiyat
seks yoksa hepsi domino taşı gibi bir bir yok olur o yüzden bence hem kendine hemde eşine vakit
ayırabilirdiğin kadar çalış yad işini değiştir41 Yorumla
+1 yılEşinin gözü dışarıdaysa istersen haftada 10 kere beraber ol yine dışarıya gider. Her istediğine sahip olan veya cinsellikte her konuda dokuma ulaşmış erkek farklı fantezileri kayar. Sen içinden geldiği gibi davran. Eşine göre değil.
32 Yorumla- +1 yıl
senin seks hayatın nasıl gidiyor
+1 yılKocanı eve bağlayan tek şey cinsellikse zatan ayrıl ondan
70 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun acilen toparlan yoksa ihanete davetiye çıkarırsın empati yap
74 Yorumla- +1 yıl
Evet erkek çok fazla. bos bırakılmaz. ama haftada bir de iyidir ne diyelim bundurumda
- +1 yıl
Evet ama bu gidişatta fena
- +1 yıl
Evet çok aktif olcaklarinyaslar.. açıkça soyelleyim ben istemezdim yaninesim az çalışanın gecelerimiz bize kalsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin sevişesin yok kadın, sekse her zaman enerji vardır. Yeterki iste. İçinden gelsin.
114 Yorumla- +1 yıl
Ahh ah bunu benimkine de soylermiisn?
Cevap sahibi+1 yılGönder eğiteyim ama sonra başa çıkmazsın:)
- +1 yıl
Hahha ben çıkarım sen yeterki biraz konuş 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersi her zaman olan bir şey bir süre sonra sıkıcı geliyor evlilerin çoğunda duyarsın eskisi gibi değil kocam yanaşmıyor diye.çünkü artık sıradan geliyor. böyle daha az bıkar ve daha çok ister mantığıma göre
41 Yorumla- +1 yıl
Evli değilsiniz ama. bunu evlilerden duydunuz sanirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende onu anlamam hayir ben bazen 24 saat uyumam çalışırım ama akabinde sevisme imkanim. oldugunda o uykusuzluk yorgunluk hic olmamis gibi sevisebiliyorum o yüzden hic anlamam yorgunluğu bahane edenleri
10 Yorumla Gözü dışarı kaymak karakterle ilgilidir o karakter onda yoksa da engelleyebileceğin bir şey değildir.
30 Yorumla
+1 yılSıcak davran sokul adama illa yatmasanda 😁 eleştirme pohpohla o zaman gitmez biryere mahkeme duvarı gibide olma güleryüzlü ol adama 😉
38 Yorumla- +1 yıl
Zanntletmiyorun evlinerkek öyle doymaz cunku
- +1 yıl
Tecrubeliyiz
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 haftada 1 yatiyolarmiş ya bunlarla destekler işte 🤣🤣🤣 haftada 1 e doymuyormusunuz siz 😁
- +1 yıl
Sen bekarsin kesin.. bir kere bunun tadını alan duramaz unutma bunu
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 katılıyorum tadını aldın mı bir daha vazgecemezsin
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 evet bekarim zaten bilgili değilim bu konularda bizde böyle tecrübe ediyoruz işte 😆
- +1 yıl
Öğretici birnyer meraknetme
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 hahahaha 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolları sıva sana iş düştü kocanı elinde tut güzel seksi kıyafetler giyin gir koynuna hoş kokular sür bak adam nasıl yola gelir
60 YorumlaYa sallama bile o karakterdeyse zaten hata olur o. Onu biz tanımıyoruz sen taniyosun. Karakterliymis adam gibi adammis ki evlenmissin degil mi? Aldatacak şerefsiz var aldatmayacak adam var
10 Yorumla
+1 yılAdamsa aldatmaz adam değilse sen elinden geleni de yapsan aldatır iş onun karakterinde biter
40 Yorumla
+1 yılBunu sadece seks olarak düşünme eğer ilgilenmezsen dışarı kayma ihtimali var. Ama seks olarak da düşünmek gerekiyorsa haftada 1 de fena bir sayı sayılmaz ise yeni başladığını düşünürşek.
01 Yorumla- +1 yıl
senin kocan ile seks hayatın nasıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. tatil günlerini ona ayır...
sayıyı artır... mesela bir günde iki defa üç defa gibi...
kendini toparlaması bir hafta sürer...10 Yorumlakaymaz bence ama kayarsa diye hes uygulamasını indir yakınım olarak ekle... nerede olduğunu görür ne yapıyor anlarsın😂😎
15 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah
- +1 yıl
Vay anasını gündeme göre dolandırıcılık çok gördükte gündeme göre dedektiflik 🤣🤣
- +1 yıl
Vay be e buna engel olmalı ama 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma da o adamı haftada 5 gün sevismeye alıştırıyorsan o 1 güne düşemez.

Düşüyosa da buna hazır olmalısın :D :D
10 Yorumla
+1 yılErkekler alttakini tatmim edemeyince dışarı kayarlar. O yüzden planlı seks yapmayı deneyebilirsin
20 YorumlaSevişemiyorsun diye gözü kayarsa sorun senin çalışman da değil ki eşinde olur. 1e düşmesi onun için problem ise bunu fark edersin
31 Yorumla
+1 yılNe kadardır evlisiniz? Haftada 5 iyi rakammış. Azaltarak bire düşür bari:) 1 bile türkiye şartlarında iyi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşka bir kadın bulayım demeyeceğine göre mecburen ne kadar yorgun olsanda yarım saat kadar idare edeceksin, sende aldığın zevkten mutlu olursun.
Sen neden ilişkiye girmek istemiyorsun, seninde ihtiyacın var.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Böyle bir durumda gözü dışarıya kaymamalı. Fırsat bulunca da kaçırmayın :)
20 Yorumlacinsellik önemli olmazsa kayabilir. hatta belkide kaymıştır bile
31 Yorumla
+1 yılÖncekilerine saysın ne güzel çalışan bir eşi var anlayış gösterir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYine cinsellik, yine günün sorusu, yine gizli üye..
4 yıldır bu hiç değişmedi
Haydar Dümen'in Posta gazetesinde kendi kendine sorup yanıtladığı sorular gibi10 Yorumla
+1 yılSevişemiyonuz diye başkalarına koşacak biriyle birlikte olduğunu düşünüyorsan vay haline.
10 Yorumla
+1 yılBir zaman sonra vücut yorgunluğa alışır ve cinsel hayatınız geri gelir bence.
10 YorumlaBiraz feragat edeceksin kendinde yapacaksın haftanın belki günleri boş geçmede onu elde tutmaya çalışırken kendini kaybede bilirsin
00 Yorumla
+1 yıleşine bırak sen uzan o işini bitirsin yorulmassında işte
10 Yorumla
+1 yılsöyle kocana başlamadan önce güzel bi masaj yapsın sana:)
10 YorumlaGözü dışarıya kayıcaksa öyle kocayı okula verelimde okul çocuğu olduğu belli olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Mrhaba sizi yorumalrda gördğm anket yapıyorum kadınların yüzde kaçı aldatır erkeklerin yüzde kaçı aldatır sizce yüzdelik yzarmısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılHm daha yeni işe başlamışsın tempoya alışırsın 1 aya ikisini bir götürürsün
41 Yorumla- +1 yıl
Valla çalışan kadınların işi çok zor bence. evde de ilgi bekleyen erkek.. çamaşır bulaşık bir de çocuk varsa.. Süpermen gibinolmasin laizm 😄
Erkek yorgun olunca kimse demiyor niye yorgun bir çalışmak sizemi görevin vermek zorundasın kayarsa hakli adam kimse kusura bakmasın erkek calisiyum diye yanasmasa sorun da kadın olunca neden sorun degil
05 Yorumla- +1 yıl
Ne pis bir görüş bu ya. Vermek zorundasın ne? Eşi o farkında mısın? Allah sizin gibilerden korusun.
- +1 yıl
Yorumlarından belli toplum kimin yüzünden bozuldu. Terbiyesiz.
Yorgunum de ac bacaklarini yum gozunu cok istiyorsa o islensin uste
00 Yorumla
+1 yılSen yat o işi biliyorsa senin aksiyona ihtiyacın yok.
00 YorumlaBir zahmet kaynasın aynı şeyi kadınlar kocaları için dediğinde bizim için çalışıyor oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılYorgun gelecek kadar ne işi yapıyosun kocanın gözü kaymaz ilgi göstercen
00 YorumlaHaftada birde yeter yani çalışan eşler için sorun olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılVermezsen kayar onun hoşlandığı şeylere yönel yatakta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yıldaha az yorulacağın bir iş bul bunun başka bir çözümü yok
00 Yorumla
+1 yıleğ başını, sık dişini, çırıl çıplak soyun, sevişmesende olur. Bazen bi oral bile yeter.
00 YorumlaKorkmaz sakınan Göze çöp batar hafta sonları yok mu bu arada.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun😊😌 3 ay sonra kocam aldatıyor diye yazacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılPnisnin kalkamıycak kadar doyurursan hergün gözü dışarı kayamaz
00 Yorumla
+1 yılKısa da olsa kocanla ilgilenceksin yoksa aldatildini düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seviyorsa kaymaz zaten. Gözü kaymasın diye mi veriyordun o kadar yoksa :D
229 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim olur tabii cinsellik yok demiyor ki ayrıca. Eşin yorgunken yapamayacakken aldatacaksa niye evlenmiş ki?
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim kadının mesleğini bilemezsin ki? Bazı işler eve bile gelir. Böylelikle günde 12 saat bile çalışabilir insan. Her iş aynı mı..
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim cahil :D az git meslek öğren
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim çevremde var doktor olup nöbet tutan, uykusuz dolanan bir kuzenim vardı. Akademisyrn olup makale yetiştirmek için sabahlayan, bazen bir hafta boyunca çalışmaktan günde 3-4 saat uyuyan teyzem bir de
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim her zaman gideremiyorlar ki? Hepsinin giderdiğini nereden çıkardın? Tüm erkek doktorlarla mı oldun :D ayrıca şöyle bir durum ev toplumda ev işi de genelde kadına bakar. Eşi pek yardım etmiyorsa iş&ev ne enerji kalır ki
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim çoğu erkek 5 dkda boşalıyor. 10 dk hareket etmek 1 saatlik yemek&temizlikten yorucu değil
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim bu dediğinin konumuzla alakası yok. Yorgunluktan bahsediyorduk.
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim sen galiba hayatında hiç yorulmamışsın...
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim işten dolayı 6 gün 5-6 saat uykuyla vaktini geçiren birisini düşün. Bir de sevişecek 3-4 saat e indirgeyecek. 1 gün olur, zorlasan 2 gün olur ama diğer günler işte verim azalır. Sen ya sadece fiziksel yoruldun ya da yeteri kadar yorucu değildir.
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim uyusuzluğa dayanıklısın o zaman. Benim işim çok yoğun olup uykusuz kalınca sürekli sakarlık yapıyorum unutkanlık oluyor. Bir kaç kere az daha yangın çıkıyordu ocağı açık unuttuğum için :D y da okuduğumu anlamıyorum hiç bir şey yetişmiyor o yüzden uyku önemli, yorgunken seksten önce bence başka şeylere öncelk vermek gerek. Aile ilişkisi olayına gelince de eşin anlayış göstermesi gerek
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim hayır gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim sosyal olmak dm atmak mı :D komiksin...😂😂 yazmazsın daha bildirim gitmez
+1 yılAblam erkek bos birak gelmez ha :D
82 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda yuva elde tutmak biraz zor sanki:)
- +1 yıl
Aynnnn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBurada bir bayan üye erkeklere sormuş elllerinizin çalışmasını neden istemiyorsunuz diye. Bu soru o soruya çok güzel cevap olmuş...
00 Yorumla
+1 yılOnu istemediğini düşünmemesini sağla foto vs olabilir, blowjob ve ya duşa girdiğinde yanında gir duşta s.. şmek hoşuna gidecektir ve zamandan tasarruf😀
10 Yorumla
+1 yılErkeğine zaman ayır yoksa durumun sıkıntı
Geçmişte o kadar alışmış adam. Sonra ister bulamaz arayışa çıkabilir00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eve sevişemeyecek kadar yorgun geliyorum, kocamın gözünün dışarı kaymasını nasıl engellerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler