Durumu eşine söyle, benden soğumanı istemem ama 2 günde bir yapalım hayatım de. Yan bir yandanda şun diyeceğim bakıyorum o kadar cinsellikten bahseden kızlar var yok erkeğim beni mutlu edemiyor isteksiz vs istekli bir eşin var bende sabretmeliisn sende istekli olmalısın anlıyorum yorgunsun istekli olmaya çalış eğer istemiyorum diyorsan görüş. Anlaşın belli zmanalarda yapın sizde ( Çalışma saatlerini düzenle erken gelmeye çalış eve ). Ama eşinide anla siz kadınlar belki dayanabilirsiniz ama erkeklerin yaratılışında dışa dönüklük var tutamaz kendini Mutlulukklar dilerim, yuvalar yıkılmasın.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim dediğin gibi o hiç sabredemiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılSizi anlıyorum. Uzun ön sevişmede sizin isteklerinize ve hislerinize en güzel karşılık olur. Her şey birleşme olmamalı. Her kadın hem ruhunun okşanmasını hemde kalbinin ve teninin okşanmasından mutlu olur ve zevk alır.
Özellikle hayatım günün nöbetin nasıl geçti demek bile bir kadın için çok değerlidir. Bir kadına sıkıntısı olup olmadığını sornak bile bir mükafattır.
Kadın eğer birleşme istemiyorsa uzun sevişme okşanmak ve vücudunun zevk noktalarını okşamakta büyük zevk verir ve zaten kadında boş durmaz o an daha zevkli devam etsin isterse kabul eder.10 Yorumla
+1 yılEve girmeden önce arayıp bir şey lazım mı de, sonra da çok yorgun olduğundan biraz dinlenmen gerektiğinden, yoksa düşüceğinden bahset. Zaten böyle olunca kendisi kıyamaz bence..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öp basina koy adam seni istiyor arzuluyor ne guzel
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel ama yorgunken hiç hoş olmuyor inanın
- +1 yıl
ah azgın eşim olsa :(
Cevap sahibi+1 yıl@soran doğru diyorsun ama yeni evliymissiniz zamanla oda geri cekilir
Cevap sahibi+1 yıl@keydrops_03 keşke benim de olsa😂😂
- +1 yıl
bak merak ettim seni keşke beni takip etsen :D
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Ben böyle bir şey yaşamadım ama severek olmasi lazim sadece ihtiyaç gidermek için değil.
Karşılıklı olmasi lazim. Ha çok dayanamaz hale gelirsin bir olur iki olur. Ama hep fazla. Niye soğusun ya Allah Allah. Söyle güzelce çok yorgunum keyifli olmuyor falan ya da nasıl diyorsan. SÖYLEMEZSEN BU BÖYLE GİTMEZ.00 Yorumlabunu açık açık dile getirebikirsin kocan anlayışsız biri değildir heralde... hem haklısın sabah gekince haliyle uykusuz oluyorsun bunu kendisi nasıl düşünemiyorki
12 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyor ama engel olamıyor beni de ikna etmeyi biliyor
Tek amacı seks olam adama diyeceklerin kırar malesef. Sarılmayı uyumayı küçük dokunuşları istediğini söylesen
10 YorumlaBaşkalarına gitmesini istemiyorsan biraz kendini sıkmalısın.. ya da tatlı bir üslupla ona durumu anlatmalısın... işinden dolayı haftanın belli günlerinde seks yapmak istediğini belirtebilirsin..
10 Yorumlaaçıkça söyleyeceksin bünyenin bunu kaldırmadığını dinlenmeye ve ilgiye ihtiyacın olduğunu
12 Yorumla
Soran+1 yılİlgide bir problemimiz yok zaten
+1 yılBunu onunla konuşmalısın, spguyacagini düşünmüyorum senden. Evli olduğunuz için bazı şeyleri paylasabilmelisiniz
10 YorumlaOturup konuşun ve nöbet sonrasında tam olarak motive olmadığını ve boş günler hafta sonu vb müsait zamanlarda yapmanın daha hazli olacağını anlat.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir benim karı demek ki istemediğinde yorgunum diyip dönüp kıçını uyuyabiliyor! benim karı nasıl diyorsa rahatsa bu konuda siz de öyle olun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğuma yok mu sizde
- +1 yıl
çok detaya girmek istemem burdan, ama ister istemez oluyor. sonuçta istek bende hep var ama onda yok pek :/
- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da olmaz ya sen ona bir şişme kadın almalısın...
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. :D kocanın performansı zaman geçtikçe düşer sabret :D
sürekli böyle olmaz ararsın bu günleri sonra :)00 Yorumla
+1 yılSanırım 1 gün nöbet tutuyorsun 3 gün evde kalıyorsun. Sağlıkçılar öyledir.
Senin yapacağın iş çok basit. Yaptığın gün onu acayip yoracaksın. Gerekirse 2 -3 defa rahatlatacaksın. Gör bak bakalım ertesigün yapabiliyormu00 Yorumla
+1 yılHarunluk yap sen.
Üstüne bir de atar yap, Harun dediler diye.
Pompalamasyonu bir kadın kullanmaz.
Erkek ağzı bu. ..00 Yorumla
+1 yılBence birlikte video cekin sen yokken ona bakar
Adam seni bekliyor demek ki10 Yorumla
+1 yılİstersen söylemeyi dene ama bence pişmn olursun, madem boyle davrancaktın niye evlendik sorusuna hazır ol
10 Yorumla
+1 yılvalla bu kızları pompalasan suc pompalamasan suc yaaa
20 YorumlaNeden konusmayi denemiyorsun? Konusunca anlamayacak kadar hoduk mu yoksa?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlar ama kırılır ve bunu kendine sorun eder
+1 yılUnutma ki! Nefret ve Kinin ertesi PişmanIıktır. Ve her CanIıya öIüm vardır. İnsan ÖIür ama ÖImeyen ‘INSANLIKTIR.
00 Yorumla
+1 yılHaklısının bunu sakin bir şekilde konuşman lazım eģer konuşmadan direk soguk yaparsan ters de tepebilir yani neden sogudu beni sevmiyomu başkasımı var gibi saçma düşünceler olur sen en iyi konuş otur
00 Yorumla
+1 yılAslında 15 dk müsade edip ayaklarına mesaj yapsa ondan çok isteyeceksin.
Birde kadınlar sabah sexini erkekler kadar sevmiyor02 Yorumla
Soran+1 yılAynen sabah pek bir tadı tuzu olmuyor banada
- +1 yıl
Ne kadar oldu evleneli
Yazık edersin :) Birak kocan istediği gibi davransın. Sen yat ve birak kollarini ona o halleder :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Pompalamasyon bu evli bir kadin agizi denir bu bir velrtin agizi
00 Yorumla
+1 yılseni anlıyorum canım
bende aynı şeyleri yaşadım bir ara eşimle ama çözdüm konuşarak
ne zamandır evlisin?10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. sen yorgun olduğunu söyle ama onu istediğinide söyle sen yat uzaman dinlen gerekeni partnerin halletsin gün gelecek o yorgun olacak sen isteyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılBence nazikce anlat derdini onunda anlayisli olmasi lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durumu yaşıyoruz eşimde saglıkcı yapsak olmuyor yapmasak olmuyor hani o yorgunum diyince tamam diyorum da bir noktaya kadar dayanıyor insan işinizde zor meslek olarak... bazen bir 1 hafta hiç yapmadıgımız oluyor nobetleri yüzünden...
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl karşılıyorsun eşinin bu durumunu?
Cevap sahibi+1 yılyani bisey diyemiyorum bide kendisi yogum bakımda bazen kızıyorumda sonra oda haklı 20 gun boyunca hiç yapmadıgımızda oldu yapacak bisey yok bu konuda.. fakat şunu bilin ki erkek icin gercekten zor o gunler
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Ne dünya. Kimisi kocam benim ile seks yapmıyor der.
Kimi de yapıyor diye sızlanır.00 Yorumla
+1 yılKanka hastayım de 1 hafta dinlen sonra sende istemeye başlarsın rahat ol 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Kocanı ever, tez zamanda başını bağla yoksa senin şanzuman dağılacak hacı 😂
00 Yorumla
+1 yılPompalamasyon kelimesini herhangi bir kadının kullanacağını düşünmüyorum salih abi senmisin?
00 Yorumla
+1 yılOy oy kucaklayım pompalamak :D hhhajhg bence folloş olana kdr devam et ghhhhah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. çok çirkince konuşma tarzın haberın olsun , belkı d eıyı yapıyor gerçekse tabi
10 Yorumla
+1 yılBir kız pompalamak kelimesini kullanmaz soru bana trol geldi nedense..
00 YorumlaSoyleme zaten seksden kacilir mi yorgun geliyorsun ama oda seni seviyor seni istiyor 1er postadan birsey mi olacak sendr rahatla oda rahatlasin
00 Yorumla
+1 yılbende aynı eşim bana cinsel amaçlı 2. yi alırsan kızmam bile dedi:)
00 YorumlaAnlasilan sadece o kendi keyfinu dusunuyor seks esnasinda sana deger vermiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılS*kseler sorun s*kmeseler sorun napacaz sizinle Mk.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1 gün arayla yap bari soyle bu durumu ona
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltatli dille anlatmaya calis ona
ama arasira tam olarak yapin :)00 Yorumla
+1 yılyapabileceğin tek bir şey var etkiye tepki yapmalısın
00 YorumlaZevk almadığını hissetsin
50 YorumlaSana pompalamayacakta kime pompalamayacakta komşunuza mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk 2 postayı oral yap
Farklı şeyleri dene
O zaman yorulmazsın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre onun da yorulmasını sağlayacak aktivitelere yönelt yorulmasını sağla
077 Yorumla
Soran+1 yılYoruluyor ama aynı sonra eskiye dönüyor
Cevap sahibi+1 yılAçıkça söylersen kırılır mı
Soran+1 yılBunu kendine sorun eder diye düşünüyorum zevk almadığımı kendisinde bu tür bir problem arar
Cevap sahibi+1 yılHmm olgunlaşmamış bence eşiniz ama tatlı dilke bence halledebilirsiniz
Soran+1 yılTatlı dil mi ah zaten ne çekiyorsam bu tatli dilden çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm ben eşime her zaman saygı duymuşumdur ve de hiç soğumamışımdır
Soran+1 yılEsiniz nöbetten cikiyor mu? Benim sorunum bu zaten
Cevap sahibi+1 yılAma eşim de çalışan ve yoğun oluyor tabi sizin ki daha zor nöbet sonuçta
Soran+1 yılUykusuzluk çok etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılEwt maalaef öyle uykusuzlukla baş edilmiyor şu an tam da ben o haldeyim sabah 5 te yatıp 8 de uyandım
Soran+1 yılNeden siz ne iş yapiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBenim özel sektör dış tic firmasında çalışıyorum sizin sağlık sektörü sanırım nöbet dediğinize göre
Soran+1 yılEvet öyle neden bu kadar geç yattin ve erken kalktin
Cevap sahibi+1 yılBiraz dürtüler beni rahat bırakmadı yatmama erken de iş nedeniyle kalktım
Soran+1 yılHa dün gece doluydunuz yani :)
Cevap sahibi+1 yıl🙈yok aslında tam tersi yapamadım uyudu yorulmuştu ben de öyle kaldım 🙈😊
Soran+1 yılHa dürttüler demek :) sen eve geç mi gitmiştin de uyu, muş eşin
Cevap sahibi+1 yılYooo aynı işteyiz aynı saatte gidip geliyoruz 😀🙈😊
Soran+1 yılBirlikte ne güzel 😊 çalısirkende güzeldir birlikte
Cevap sahibi+1 yılBazen evet ama bazen de maalsef 🙈 Ama sağlık sektörü gerçekten yorucudur şimdi yaa 😔😔
Soran+1 yılNeden bazen kötü olsun yaramazlik mi yapamiyorsun yoksa 😯
Cevap sahibi+1 yılHhh 🙈🙈birazcık öyle 🙈🙈😀
Soran+1 yılYapmada zaten neden yapacaksın sizin hiç sorununuz yoktu çünkü 😐
Cevap sahibi+1 yılYooo yok mesel o değil sadece iş ile ilgili tartışamalr da oluyor
Soran+1 yılGünaydın anladım. Bende nöbetçiydim birazdan eve geçicem
Cevap sahibi+1 yılGünaydın yoruldun di mi 😔😔 umrm eşin anlayış gösterir yaaa🙏🙏😔
Soran+1 yılUyudum biraz şimdi uyandım sen çalışıyorsundur
Cevap sahibi+1 yılEvet ama yoğun değilim uyuyabildn mi
Soran+1 yılEvet uyudum ama yetmedi tabi kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha uyusaydın keşke yaa teşekkür ederim 🙈
Soran+1 yılUyudum zaten sende sağol düşündüğün için :)
Cevap sahibi+1 yılRe 😊 Ben de şu an sakin bir şekilde dinleniyorum serin sesssiz 😊🙈 nasılsın bugün nöbet olamaz sanırım öyşe değil mi
Soran+1 yılHayır yok tabi. Serin sessiz iş yeri mi öyle
Cevap sahibi+1 yılEvet 🙈Klima var ofiste de kimse yok tlflarda çalmıyor
Soran+1 yılOh mis :) Bende yemek yapiyordum
Cevap sahibi+1 yılEvet şu an iyi bakalım artık kaça kadar böyle devam eder. Ellerine sağlık şimdiden ama çalışan bir bayan için zor durum işte yoruluyor o yetmiyor evdede yoruluyorsunuz biz erkekler ne yapsak hakkınızı cidden ödeyemeyiz🙏🙏
Soran+1 yılSenin düşüncende güzel eşin şanslı yardımcı oluyorsundur :)
Cevap sahibi+1 yılElbette çekinmem çünkü o durumda birbirimizin üstünlüğü yok o da yoruluyor ben de ama sonuçta başka konularda durumlarda elbette ben baskınımdır 😀😀
Soran+1 yılMesela hangi konular
Cevap sahibi+1 yılBir yere gidip gelme konusında eğer istemezsem olmaz bir de malum o iş için onda da ben basknmdor 🙈
Soran+1 yılBugün ben baskindim ama olmadı. Ne kadarlık evlisiniz peki
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl sizinki bugün çok yormadı umarım
Soran+1 yılBugün ben baskindim hiç olmadi işte. Olmuş biraz sizin
Cevap sahibi+1 yılHmm erkeğin baskın olması bana göre daha güzel geçer. Sen mi istedin baskın olmayı yoksa o pasif mi kalmak istedi bugün
Soran+1 yılHayır ikiside değil bugün onu direk işe gönderdim hiç olmadı. Tatli sert kızgın gitti..
Cevap sahibi+1 yıl😀iyi yaptın biraz dinlenmek gerek çünkü 🙈🙈
Soran+1 yılGörecez iyi mi oldu kötü mü oldu artık
Cevap sahibi+1 yılNeden öyşe dşündün kü
Soran+1 yılDüşünmedim olabilecek bir şey o bakımdan neyse hayırlısı :) Boşver
Cevap sahibi+1 yılPekii 😀😊hayırlısı. O kaçta geliyor eve
Soran+1 yılOnun değişiyor oda sağlıkcı ama özelde
Cevap sahibi+1 yılOo iki sağlıkçı 🙈 Yemekte ne var 😃😃😋
Soran+1 yılTaze fasulye pilav yaptım şimdilik
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli bence hafif olur sadece taze pilav yeterdi bile 🙈Eminim lezzetli olmuştur🙏🙏
Soran+1 yıl:) Teşekkür ederim. Sizin yaşlar kaç
Cevap sahibi+1 yılBen 33 eşim 26. sizinkiler?
Soran+1 yılBen 23 o 28
Cevap sahibi+1 yıl😀🙈 nerede yaşıyorsunuz hangi şehir
Soran+1 yılNeden sordun
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir amaç ve manada sormadım biraz özele girdim sanırım özür dilerim 🙏🙏
Soran+1 yılRica ederimde eşinizde aynı yaşta evlenmiş benim gibi erken
Cevap sahibi+1 yılEvet ama o evlenme taraftarıydı ben se biraz daha bekleme. Keşke diyor maunuz daha geç evlenseydim diye şu an
Soran+1 yılElimde mesleğim olmasa evlenmezdim bu yaşta ağustosta 1 sene olacak evleneli nadirde olsa diyorum..
Cevap sahibi+1 yılHmm anlıyorum dediğiniz gibi genç yaş sonuçta severek mi yani aşık olarak mı evlendin
Soran+1 yılEvet tabi anlaşarak eşim biraz da kendi yaşını sorun ediyordu birazda ondan kısmet böyleymiş :)
Cevap sahibi+1 yılEvt kısmet aynen hayırlısı umrm her zaman mutlu olursunuz🙈😊🙏
Soran+1 yılİnş. sizde :) Çocuk var mi
Cevap sahibi+1 yılYok 🙈🙈daha düşünmedik
Soran+1 yılOda kısmet hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılÖzür 😔Tlf şarjı bitti az önce eve geldim misafrlerim vardı
Cevap sahibi+1 yılGünaydın nasılsın
Soran+1 yılTeşekkürler sen
Cevap sahibi+1 yılBen de iyim tşkler sadece bu akıllı tlf şarjlarından çok çekiyorum nerdesin evde misn nöbette msin
Cevap sahibi+1 yılGünaydın iyi misniz oralar da bir sorun oldu mu?
Soran+1 yılHayır sadece girmeye firsatim yok kullanmıyorum pek. Sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yılİyim ya biraz canım sıkkın müsait misin peki
Cevap sahibi+1 yılGünaydınlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAciyo rolü yap ico tahriş olmuş de. Bende cok etkilendim ya keske benide Boyle isteyen hatun olsa
00 Yorumla
+1 yılerkek ağzından yazılan bir dümen soru!
31 Yorumla
Soran+1 yılÖyle san
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel işte sevgili meslektaşım şanslısın. Benim gibi yalnız yatmıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnız yattığım günleri özlüyorum nöbetten gelince full uyku çekerdim kafama göreydi
Cevap sahibi+1 yılBende nöbetten gelince yalnız yatmaktan bıktım. Sen aslında çok şanslısın
Soran+1 yılŞanslıyım evet bazen şanssız hissediyorum o kadar
Cevap sahibi+1 yılkeşke bende evli olsam her gün sevişsem bekrlık daha zor emin ol
+1 yılSırt üstü yat, zevk almaya bak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTıpa tak
Böylece giremez.00 Yorumla ablaya bak pompalamasyon dedi ya lan :D
10 Yorumlaanlayışla karşılamazmı söylesen
10 Yorumla
+1 yılyapay vajina al kocana onunla halletsin isini
00 YorumlaEşin sabah evde napıyo işe gitsin
00 YorumlaAdam olsa halden anlar
00 YorumlaHemen boşalt sende işi uzun tutma
00 Yorumla
+1 yılarada değiştir madem.
00 Yorumla
+1 yılpompayı bırak uyumaya bak yaşar yorgunum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim konuş eşinle.. Sorunu biraz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna hayırlı bir kısmet bul.
14 Yorumla
Soran+1 yılOnun için hayırlisi benim evlendigimize göre
Cevap sahibi+1 yılSeni al-da-tır böyle gidersen.
Soran+1 yılÖyle biri değil. Bende isteksiz biri değilim sadece nöbet sonraları hiç çekemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSayı sınırı başka sınırları da getirir. Bu da evliliği sonlandırmaya götürür.
Al karşına güzelce konuş
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum ama esini sen yor
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım