Tabikide cinsellik önemli severim günde bir kez ideal bence nihayetinde robot ya da makina değilim insanım regl zamanı bile istiyor ara verdirmiyor bana her gün yapmaktan artık ağrıyor kasıklarım günde 2 kez her gün istiyor bazen birgün durup bir gün olsun biraz ağrım oluyor dedim hastayken de gripken falanda istiyor insanlık halindende anlamıyor şimdide sabah az önce geldi yine beni istemesi güzel şey fakat geceden dedim ona kasıklarım ağrıyor diye ne yapicam ben durmadan ya vallaha artık zevkten çok bıkkınlık seviyesine getirdi beni itici gelmeye başlıyor artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir de onu söyleme aşaması falan varya işkence gibi gelmeye başlamıştır ona. Sen de diyorsundur ha sktır ya gene geldi, başlıyoruz falan. O değilde kaç yaşında bu da her güç 2 defa istiyor, bir de aynı kadın olunca insan zevk almıyorum bir müddet sonra. Nasıl bı libidoymus a q
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bıktım oda ofluyor 27 yaşında evliyiz biz aynı insan olmak zorunda
- +1 yıl
Cep vajinasi alın biraz kronik gelebilir de işkenceye döner bu bir müddet sonra.
- +1 yıl
İronik
Soran+1 yılKomik valladjdh
- +1 yıl
Sanki çocuğa oyuncak alır gibi😂 ama çözüm bu yani yoksa birsuru olumsuzluklar olmaya başlar ilerde. Sen daha fazla bikarsin ki bikmissin ve bu yüzden tartışmalar falan başlar bir ton saçmalık.
Soran+1 yılEvet
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda isteğini kontrol edemeyen, “bugün istemiyorum”dan anlamayan, hastayken hatta reglken bile bunu isteyen birinden hâlâ “her gün istemesi tabii güzel bişey” diye söz etmen… helâl olsun. Ben tahammül edemem. Zaten tahammülsüzlüğümün zirvesini gördüğüm bir dönemdeyim bir de üstüne bu kadar kudurmuş ve istiyorum da istiyorum diye tutturan bir adamı evde gözüm görsün istemezdim.
21 Yorumla
Soran+1 yılSabrım taştı benimde neredeyse zaten
+1 yılNe yazık ki kadınların ortak sorunu, açlığı biriktirip biriktirip evlendikleri kadının üstüne boşaltmaya kalkan böyle insanlar.. Senin adına üzüldüm.. Seni metalaştırmış. Duygu nerede, anlayış nerede, dokunmanın güzelliği nerede…
03 Yorumla
Soran+1 yıl0 valla
- +1 yıl
Gerçek bir orgazmın tadını bilmeden en güzel yaşlarınız böyle geçiyor. O üzücü… Hayal ettiğin bu değildi çünkü…
Soran+1 yılmaalesef
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
46Cevap
Yani bizde çift olarak çok istekli insanlarız ama hastalık ve regl döneminde bile seks istemek nedir yani? Bunu kabul edemem ben. Öyle bir dünya yok yani. Bir diğer önemli sorun da yorumlardan gördüğüm kadarıyla kendisinin işinin bitip dönüp yatması. Biz de bu da yok çok şükür ki kendi isteği bitse de benim için devam eder hep. İşte uzak mesafe ilişkisine ilişki demem ben öyle pek zaman geçirmeden evlenince olacağı bu birbirini iyice tanımadan. Madem o tatmin olduktan sonra dönüp yatıyormuş sende al eline vibra*törü devamını getir. Bakalım sen yanında vibra*törle kendini tatmin ederken öyle uyumaya devam edebilecek mi? Adamsa yediremez bunu kendine rahatsız olur. El mi yaman bey mi yaman.
31 Yorumla
Soran+1 yılYapcam az kaldı
Bir ilişki yapılacaksa bu işi yapanların tüm ihtiyaçlarını giderecek şekilde yapılmalıdır, bunun için en az birsaat ideali 2 saat zaman ayırmak gerekir. Öncelikle dudaklardan başlayıp, boyun gerdan göğüs öpülür göğüsler öpülür emilir yalanır oradan alt bölgeye 69 yapılarak iyice sulanması sağlandıktan sonra garaja giriş yapılmalıdır, buradan en az yarimsaat gitgelle iki tarafta tatmin olduktan sonra iş tamamamlanmalıdır. Maalesef burada sulanmadan yapılması, partner acı çeke çeke bu işe devam edilmesi resmen işkence gibidir, üstelik bunu 3-4 defa yapılması, özelcgundede devamı kötü iki tarafta bundan memnun olsa problem değil ama bir taraf memnun diğeri değilse çözüm gerekir, eşinle konuş, bu böyle gitmez demen lazım. Mutlu günler dilerim
10 Yorumla
+1 yılBurada vay ne güzel aman öyle kocam olsun seni aldatır gibi yorumları dinleme. Buradaki insanların çoğu cinsel açlık çekiyor ve kendine göre yorumluyor evli bir kadınım ben sana tavsiye vericem.
Seks çok zevkli bir şeydir ama yorucudur bir kere başlı başına günde iki kez duş almak bile zor gelir.
Herşeyin abartısı zarardır. Bende evliyim ama haftada 3 4 kadar oluyor. Biz insanız seks makinesi değil fazla yemek yersek nasıl kusarız işte bu da böyle zarar fazlası. . İki günde bir haftada 3 4 kez yeterli. Yeni evli bilr olsanız günde birkez ancak. Sen seks makinesi değilsin sana saygı duymak zorunda. Yapmak istemiyorsan yapmak istemiyorum de. Hayır de kendini yorucaksa hayır de sınır önemli36 Yorumla- +1 yıl
Adamkaldirip 10 dakika gitgelden sonra boşalan tip, öpmekten oraldan fazla haz etmeyen tipte pompala bosal bir saat sonra birahane diyen tıp alttakini düşünmeyen tıp bir işe başladıysan ikinizde boşalana kadar devam edersin, birisi boşalır diğeri mastürbasyon. İle Devam ederse o ilişki sakattır, adam sayıya değil birlikte ihtiyaçlarıkarşılamak olmalı bunun içinde en az bir saat, ideali iki saat emek çekilmelidir derim
Soran+1 yılSana katılıyorum bir abla anne gibi bana güzel öğüt verdin
- +1 yıl
@Hadiyani türk erkeklerinin abazalık ve açlık sendromunu biliyoruz bende evliyim ama bir sınır var mesala günde istemsem 10 tane çikolata yerim ama yemiyorum. Doymadığım için yemem zevk için yerim. İşte bundan bahsediyorum. bu da bir kadın. Öyle bir şey yok
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
Tamam istekli olabilir ama hastayken istemesi düşüncesizlik bencillik o seni sevmiyor kendini düşünüyor sadece ben olsam anlayışla karşılarım ama hasta olmasan sıkıntı olmasa bende hergün isterim istekli olmak çok normal ve güzel ama eşinin yaptığı çok yanlış iyice konuş tavrını koy yazık sana seven insan kıyamaz sevdiğini düşünür ama böyleleri çok
110 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum dahada bana saldırmaya başladı daha çok istiyor konusunca kafa sallıyor tamam diyor saeilcam opcem diyor başlıyor sonra saldırmaya
Soran+1 yıl4 5 ay daha bakicam ondan sonra duruma göre ayrılırım yapacak bsy yok
Soran+1 yılYok yapmayı dusunmuyorumda ilişki sagliksizken
Soran+1 yılVar gibi
Soran+1 yılNasip hemen bitmez sevgi var arada belkide düzelir bakalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu partnerimle ben yaşamıştım. Çok aşırı istekli, doyumsuz ve sınırsız şekilde birlikte olmak istiyordu. Sorun yok Yani ben de istiyordum fakat bir süre sonra karşındaki insanı, sadece kendi zevkini düşünen bencil bir insanmış gibi görmeye başlıyorsun orada bir uzaklaşma geliyor insana çok kötü bir durum bu.
225 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef böyle oldu 7 aylık evliyim daha 24 yaşındayım bazen böyle daha romantik daha eğlenceli şeylerde bekliyorum abna sadece cinsellik için ilgi gösteriyor normalde pek öpmez eskiden bekarken çok yapardı şimdi iş bitti aşk bitti gibi
Cevap sahibi+1 yılDaha 7 ay olmuş şimdiden böyle yapması çok kötü bir şey sana hak veriyorum. İçinde romantizm olmadan robot gibi sürekli çiftleşilmesi çok saçma. Zaten seni kendinden soğutursa hayatının hatasını yapar, gencecik 24 yaşındasın daha.
Soran+1 yılYemin ediyorum soğudum kendi boşalıyor sonra yatıyor benim canım isterken beni tatmin etmiyor buda beni soğutuyor
Cevap sahibi+1 yılAfedersin eşin ama tam bir malmış. Yani kadınını yarım bırakmak bir erkeğin yaptığı en büyük hatalardandır. Sen kullanılmış gibi hissedersin kendini. Ve sorun şu o kadar çok seks istemesine rağmen seni tatmin edemiyor…
Soran+1 yılKesinlikle bu yüzden bende mastürbasyon yapıyorum daha çok hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılHak veriyorum sana tek çare bu kendi işini kendin hallediyorsun. Gizlisin yoksa bir sorun olduğunda bana danışanilirsin dm den dicektim.
Soran+1 yılBegensene soruyu seni bulayım
Cevap sahibi+1 yılBeğendim şimdi
Soran+1 yılGörünmüyor yok
Soran+1 yılZ ile başlayan misin o ile mi
Cevap sahibi+1 yılO ile başlayan benim
Soran+1 yılSeni tanıyorum asla konuşmam shshsh
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin nasıl nerden?
Cevap sahibi+1 yılMesaj yazsana bi sonra yine konuşmuyorsan konuşma tabii ki
Soran+1 yılFeno uzun siyah saçlı saglikciyim dmden kaç kez yazdın bana sjsj bulursun sen beni
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman yazmışım baksana mesajlara, İnan hatırlamıyorum sjsjsk
Cevap sahibi+1 yılCidden çok fena kafama takıldı bulamadım seni. Bir kelime bir mesaj yaz merak ediyorum valla sjsjsk
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAramızda kötü bir sohbet mi geçti o yüzden mi yazmak istemiyorsun. Anlamadım cidden. Neyse
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDaha çok merak ettim şu an. Tartışma yaşadığım birisi olmadı ki. En son ne zaman konuştuk seninle.
Soran+1 yılSapıkça mesaj atınca sen konuşmayı kestim
Cevap sahibi+1 yılCidden hatırlamıyorum öyle bir şey yaptıysam kusura bakma ayrıca.
Soran+1 yılNeyse
Cevap sahibi+1 yılNeyse peki çok merak ettim ama aklında olsun.
+1 yılMerhaba zor bir durum gerçekten ve bencil bir kocan olduğunu düşünüyorum kendi işi bitince dönüp arkasıni yatmak nedir sende kendini tatmin etmeye devam et bakalım kudurt yerinde duracak mı bak gör nefret ediyorum bu tarz erkeklerden
23 Yorumla- +1 yıl
Bende evliyim ama asla böyle saygısızlık dayanışnlari yapamaz kendi içinizde bir ilişki takvimi ayarlayın bunu da bir nebze oyun içinde ilerletin hem azalış hemde daha keyifli bir hal almış olursun böylece bu durumu en aza indirmek senin elinde olur
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Daha fazla ayrıntı ve detaylıca konuşup neler yapabileceğine dair konuşmak anlatmak istersen Dm den gel canım konuşalım uzun uzun
Valla adam sanki hayatı boyunca kadın görmemiş. Allah ne verdiyse abanıyor. Size acıdım doğrusu. Hayattaki tek amacı seks olan bir erkekle evlenmişsiniz. Yani ben okurken soğudum, siz hala nasıl dayanıyorsunuz anlaşılır gibi değil. Ben olsam ayrılırdım..
22 Yorumla
Soran+1 yılKocamı severek evlendim sevgi olmasa zaten ebnde katlanmam
+1 yılBence sorun hergün istemesi değil. Bu isteğini hayvan gibi yapıp seni mutlu etmeden gerçekleştirmesi. Yoksa bu işi seni de tatmin ederek yapabilseydi şikayetçi olmazdın. Mutlu olurdun. Ama o sadece kendi derdinde , senin mutluluğunla uğraşmıyor dolayısıyla sen de kendini çöp kutusuna boşaltım yapılan bir şey gibi hisseder mutsuz olursun. Karşındaki öküzle doğru dürüst konuş ya bu işi düzgün yapsın ya da bu şekilde yapmasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen konuşucam
Güzelce konuş anlamalı kadının hâlinden böyle yobazlık da olmaz
31 Yorumla
Soran+1 yıl😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup konus bu konuda biraz daha anlayışlı olmasını soylr bence, sürekli arzulanmanın hoşuna gittiğini ama bu yaptığının beni sadece cinsel obje gibi görmene neden oluyor sanki diye açıkla eğer seni seviyorsa anlayış gösterecektir
11 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim aksa işte gelince saol
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu direk ona soyle sevdigini zevk aldigini da soyle ama biraz en azindan agrilarim gecene kadar bekle de anlayisla karsilar
113 Yorumla
Soran+1 yılKüstü annesine gitti hahah
- +1 yıl
Çocuk mu bu ya 😂😂🤣 ben olsam canim istese bile ne biliyim vajinal olmasina gerek yok anal yaparim ya da surtunurum goguslere falan ki bu cinsellik tek erkeklerin bosalmasi icin olan durum degil neden bunu bilmiyorlar bu erkekler cok yazik cok 😂
Soran+1 yılUyuyorum tamam mı gelmiş sabahın körü moening seks diye sapık gibi kulağıma fısıldıyor 6 saat yaa 6 giyindi kalktı skldm dedi annesine sabah gitti ise daha az önce geçti orada uyumuş canım hahah
- +1 yıl
Kulaga onu demek yerine ben olsa once yanaktan boyundan operim yok cok istekliysem de bacaklari ayirir kasiklari falan oper oyle vajinayi yalardim emerdim illaki seks sart degil biraz romantizm gibi olabilir tutup sanki uyandim hadi seks yatiyoz hadi seks gibi olursa o hic olmaz ve bazende pozisyonlarda da hep senin altta oldugun bir sey olmamali seninde isteklerin dogrultusunda ustte oldugun bir pozisyon da olmali
Soran+1 yılS. ki keyfine düşüyor ayarsız beni düşünmüyor neyse
- +1 yıl
Oylede olmaz ki o zaman evlenmeyim fb ilişkisi yapacak birini bulsaydi peh
Soran+1 yılNe biliyim ah sorun olursa yapacak bsy yok sadece o olsa kaba küfürcü duygusuz
- +1 yıl
Sen evlenmeden once adama bakmadin mi hic karakterine falan
Soran+1 yıl5 sene uzak mesafe ilişkisi baysadik 2 ayd abur gördük birbirimizi normaldi ozmaan
- +1 yıl
5 seneye kadar demek ki icindeki hayvani iyi saklamis
Soran+1 yılHemde nasil
- +1 yıl
Yazık olmuş ne diyiyim artik katlanirim dersen katlan yok anasinin evine boyle gidiyorsa temelli gitsin kadinlik yasatacak biri lazim diyorsan da o sana kalmis 😂
Soran+1 yılYa tabi
Ciddi ciddi konuş anlamıyorsa git banyoya elini s. k de.
15 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
Soran+1 yılEyvah
Gizli Üye(25-29)+1 yılo kadar istek normal değil, günde 1 bile bazen insana çok gelirken bu kadar çok olması uzun süre sürdürülebilir bir şey değil
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle
+1 yılYanlış bir durum bu haftada 3 kezden fazlası abartı bence aşkı ve tutkuyu öldürür bu maymun iştahlılık
10 Yorumla
+1 yılSeni değil kendini düşünen bir erkekten kork ! Kadına biraz saygı lütfen, cinsellik de saygı. Sen ne güzel anlatmışsın ama seni düşünmüyor. Birde hergün hergün sıkılmıyor mu 🤔
13 Yorumla
Soran+1 yılNe gezer
- +1 yıl
Aslında adam önce yukarıdan âsagiya kadar yalatipopüp emerek sulandiracak ondan sonra giriş yapacak, o zaman hem sen boşalirsın hemde eşin , bunun için en az birsaat ideali 2 saat zaman ayıracak, kuru kuru sokunca orası hasar görür bir sonrakine biber sürmüş gibi olur sana tat vermez, adamı bu doğrultuda yetiştir, adam acemi direk sokunca kadını tatmin ettim sanıyor, günde bir iki saat zaman harcasa bir gün ara verelim der bu tahminim 15 -20 dakikada işini bitiriyor ertesi günü birdaha istiyor. Detay bilgi istersen yazabilirsin. Rahat ilişkiler dilerim
Soran+1 yıl@Hadiyani saol
+1 yılBurada söylediklerini kocanada söyle güzelce konuş anlat
20 Yorumlaaşrı olmaması gerek sonuçta sende insansın zaten çoğu zaman sen orgazm OLAMAZ sin ki
11 YorumlaAynen itici olmaya başlar erkeğin kendi nefsini düşünmesi son derece yanlış kadını da düşünmesi lazım. Bu denli sık olması hazzı da azaltır.
013 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şey olmaya başladı
Soran+1 yılBencillik bu ama robotmuyum ben ya ağrıdan artık canım yaniyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKoydum konuştuk daha dikkatli olcakmis jshsyqlan inanmıyorum
Soran+1 yılHahah
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılSaol
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKonu istekli olması normal ama senin bu kadar düşük olman normal değil
11 Yorumla
Soran+1 yılMakina diilim nihayetinde her gün 2 3 kez sende yap seninde kasıklarım ağrır keza regl döneminde ağrıdan ölüyorum ağır yaşıyorum ozaman bile zorluyor beni insanlık halinden anlamamak derim ebn buna b ncil kendini twrmin edip beni tatmin etmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarı çıkın dolaşın yorgun erkek seks yapamaz yor onu
20 Yorumlaböyle soruları sevmiyorum yaaa
31 Yorumla
Soran+1 yılBende emcbur kaldım valla sormaya
+1 yılGünde iki üç demek 90 dakika içinde kalması demek. Sen de haklısın.
10 YorumlaPlan program yapı ki sen eziyet çekme oda sürekli yaptığı kardeşim zevk algısı körelmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOda çok abartı hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerekirse yok diyeceksin başka çarem yok sen hep evet dersen oda hep üzerine gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seni damizlik niyetine mi kullaniyor anlamadim.
16 Yorumla
Soran+1 yılDeney gibiyim resmen
Cevap sahibi+1 yılYani ama sen karsi koymayip yapiyomussun. Cogu Turk kadini vermez ki.
Soran+1 yılBazen hayır diyorum haftada iki gün falan
Cevap sahibi+1 yılDusun benim de esimde ayda bir iki kez filan evet diyor.
Soran+1 yılO ne ya öyle
Cevap sahibi+1 yılNe mi? Omur torpusu. Yanlis tercih. Aldatma sebebi gibi bir suru isim verebilirsin. Dogru kisiyle evlilik onemli iste
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 3,5 dakikada biten ilişki yaşanıyorsa sık sık istemesi normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoğa burcu mu kekdkwjdj
21 Yorumla
Soran+1 yılAdlan
kardeşim ev işlerinde kullan
20 Yorumla
+1 yılBuna çözüm bulmak tamamen kendi elinde
10 Yorumla2 hafta da bir yeter ya
11 YorumlaKeşke onun kadın versiyonun bulsam
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bilmiyor muydun bu durumunu?
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu kadar yoktu
Yemeklere şap koy :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah
sana yardım için fikir verebilirim istersen
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılTakip attım
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. 😂😂 adam seks makinası çıkmış
14 Yorumla- +1 yıl
Makine makine makina değin
- +1 yıl
Adamın abazalğı değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakmada kocan midesizmiş
00 Yorumla Nasıl öyle istekli oluyor yaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. O kadar da değil ya sen hastayken bırakması lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılyemeklre şap at
20 Yorumla Şap kat yemeğe
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPancar motorumu yahu saygı 0
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken evlenince boyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
Gizli Üye(25-29)+1 yılDe ki az da kendi kendine yap
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye evliyiz ozaman diyor
Cevap sahibi+1 yılEvlilik sadece seksten ibaret olduğunu zannediyor galiba
Soran+1 yılmaalesef
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm ya gerçekten zevk almayınca daha zor
Soran+1 yıl🙄
Cevap sahibi+1 yılSürekli olunca size zevk vermez o yüzden de
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOna dedim işte ama üzülmeyin siz istemedikçe olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonradan yorulur bence şu anlık idare et
013 Yorumla
Soran+1 yılYok anam günden güne daha çok şey yapmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılİdare et az ya dışarı gözü kaymaz bak hemde
Soran+1 yılZaten yeterince iyi idare ediyorum bence haftada 3 4 ideal bilimsel olarak ben daha fazla gönlü hoş olsun diye uğraşıyorum
Cevap sahibi+1 yılGeçer inşallah geçer. Seni arzulamasi daha güzel değil mi
Soran+1 yılHer gün zaten oluyor her gün 1 2 kez 3 4 e ne gerek var her gün her gün bende insanım sagliksal olarak ağrılarım var kasiklarimda biraz bencillik beni dusunmemesi
Cevap sahibi+1 yılHer gün içine yapmasın ya da arkandan boşalt yeter
Soran+1 yılOdaacitiyor djdhdh
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş yapsin ya da ağzına al jfhfj
Soran+1 yılAhahah yapıyorum yetmiyor herif sanırsın jogalo p*rno awsu
Cevap sahibi+1 yılOha ya öpsen boşalırim adama bak jfhgjh
Soran+1 yılAhahshhd
Cevap sahibi+1 yılDayan bakalım :)
Soran+1 yıl😀
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen ona yapay vajina al knka paraya kıyıp sdfsd
012 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç
- +1 yıl
kurtulmanın tek yolu bu iğrenç de olsa :D
Soran+1 yılMusare etmem
- +1 yıl
o zaman vajinani bol bol ıslatmaya bak knka durmaz gibi duruyor bu adam :D
Soran+1 yılİslatmiyor adam kuruyken kendi zevki için yapıyor ona diyorum ama nafile bencil
- +1 yıl
kuruyken de yapmazsın be valla seni kullanıyor knka bildiğin
Soran+1 yılEe diyom ya shsh
- +1 yıl
en iyisi sende onu boşverip sexting veya tek mastürbasyon yap geç uğraşma
Soran+1 yılEvliyim bekar diilim ihanete girer sexting asla olmaz
- +1 yıl
bazen karşındaki seni düşünmüyor iken sende onu düşünmeyeceksin
Soran+1 yılEvlilik biter ozaman sjsb
- +1 yıl
şuanda evlilik mi var ki sence
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Yemeğine şap at
10 Yorumla
+1 yılŞap at yemegine
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılİlerde sakinleşir
10 Yorumla
+1 yılyemegine şap kat onun :D
10 Yorumla
+1 yılKocana bunun çok fazla olduğunu anlat
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yemeğine şap kat :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleyin azaltsın
10 YorumlaSöyle kendisine
10 Yorumla
+1 yıl"Başım ağrıyor"😂😂
012 Yorumla- +1 yıl
@Sertmmm Türk kadınları yıllardır bu bahaneyi kullanıyor?
- +1 yıl
@Sertmmm orası öyle
- +1 yıl
@Sertmmm evli değilim çok şükür
- +1 yıl
@Sertmmm her neyse
- +1 yıl
@Sertmmm hiç merak etmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklısın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boşan gitsin.
00 Yorumlaoral seks çek
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam 7/24 istekli, bu kadar çok olması beni yoruyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler