Kocam nerdeyse hergün birlikte olmak istiyor. ben isyemiyorum istemediğimi söyleyince küsüyor yaklaşık bir hafta konuşmuyor.
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. bak arkadaşım. cinsel konuda sen ve eşin birbirinize nasıl yaklaşıyorsunuz bilmem. eşin sanırım bencil davranıyor sen mutlu olmuyorsun ki her gün istemiyorsun. mutlu olan kadın her gün ister.
siz evlisiniz. eşlerin allaha ve eşine karşı görevleri var. işin bir de sağlık yönü ile evlilik kurumunun sağlıklı devam etmesi durumu var
ben sana bazı bilimsel ve ayrıca dini konularda açıklama yapayım
bilim adamları günlük ya da gün aşırı cinsellik öneriyor. kalp ve damar sağlığı için gücü yeten günlük yetmeyen gün aşırı periodik bunu yaşamalı. ayrıca erkeğin cinsel performansının ileri yaşilara taşınması açısından günlük yaşaması gerekir. ilişkileri az olanlar erken yaşta cinselliğe veda ederler. diğer yandan erkekler kadından daha istekli olur ve sen eşini seni aldatmasına ortam yaratıyorsun. o adam bir şekilde bu doyumu yaşayacak. senle ya da başkasıyla.
dinen de eşler günlük birbirinin ihtiyacını yoklamak zorunda. kadın erkeğe erkek kadına. cinsellik dinimizde eşit haktır. hastalık haricine itiraz olmaz. haramdır. cinsel ilişkide bol sevişilmeli ve eşlerin her ikisi de mutlu olmalı. birinin mutlu diğerinin mutsuz olması da haramdır. sevişilmeden ilişki de haramdır.
sen eşine itiraz ederek adamı zinaya teşvik ediyor büyük günaha giriyorsun. senin bu tutumun sonunda eşin zina yapar seni aldatırsa sen de onun kadar günahkarsın. ortam yaratıyorsun.
eğer ki eşin bencil davranıyor kendini mutlu edip seni ortada bırakıyorsa otur açıkça konuş. rahatsızlıklarını ve beklentilerini dile getir. bu işi çözün.
ben eşimle günlük iki kez sevişiyorum gece ve sabah49 Yorumla
Soran+1 yılBeni mutlu ediyor oda mutlu oluyor. konustum onunla seni cok seviyorum engel olamiyorum yillardir seni bekledim ben istemiyorsan yapmam ama istiyorum diyor sen yapmasanda ben istiyorum diyor bende beni aldatirmisin diye sordum hayir asla. Serefsiz degilim o kadar diyo beklerim seni ama dusunemiyorum sensiz bir gunu falan diyor.
- +1 yıl
arkadaşım bak aslan gibi eşin var. durduk yere huzursuzluk sokma. dedim ya eşlerin dinen görevi bir birinin ihtiyacını gidermek.
belki bilmiiyorsunuz ama evliliğin temel taşı emredilmesinin sebebi cinselliktir. bir kadının evlilikte tek mesuliyeti cinsel konuda eşini mutlu etmesidir. yemek yapmayabilir çamaşır yıkamayabilir... yani size tek emredilen tek sorumlu olduğunz şey eşinizi cinsel konuda mutlu etmektir.
biraz da eşini sevdiğin için onun mutlu olması için çabala. insan sevdiği için her şeye katlanır.
bir de anlamadığım seni de adam mutlu ediyormuş neden istemiyorsun ki. sebep ne.
Soran+1 yılBen cinselligin kocamin sevgisinin onune gecmedinden korkuyorum cok seviyor. bunu biliyorum cok istekli olmasi korkutuyor beni. esim cok dusunceli biri. cok iyi gercekten cok merttir dusinmeden hareket etmez kendinden faxla dusunur beni. sagligimla ilgilenir. herseyimle ilgilenir. mutluyum sma bu cinsellimten dolayi bikmasindan korkuyorum.
- +1 yıl
karşılıklı mutlu olunan cinsel yaşamda cinsellik eşlere sevgi ve muhabbet katar. bağları güçlendirir. bu ndenle dinen her gün yoklanması emredilir. evlilik kurumunun ayakta kalması sağlıklı cinselliğe bağlıdır. cinsellik olmayan evlilik bitmeye mahkumdur.
sen çok yanlış düşünüyorsun
Soran+1 yılCok tesekkurler artik sikayetci olmayacagim bu durumdan:)
Soran+1 yılAmin sizinde.
En İyi Cevaplar
Siz neden istemiyorsunuz anlamadım. Sık cinsel ilişki erkeğin erken boşalma sorununa da iyi geliyor ve bir süre uzun süren cinsel ilişkiler dönemi başlıyor ve bu çok daha zevk verici, çift taraflı boşalmayı da sağlıyor. Cinsel ilişki uzun sürünce erkek de doyuma ulaşıyor ve o zaman her gece istemiyor. Bence siz her gece birleşin, verin. Göreceksin ki uzun süren zevkler ve orgazmlı geceler.. Bir süre sonra erkek haftada en fazla iki kere isteyecek. Çünkü doyuma ulaştı ve uzun süren cinsel ilişkide yorgun düştü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 eşinle ilgili olan şeyi burada bahsetmek
2 erkek ne zmn isterse kadının da bir sağlık sorunu falan yoksa kadın yapmak zzorunda. eğer yapmadı 3 haram işin günahı kadar günah yazılır o kadına82 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle. kadının en önemli görevidir bu kadın kocasının gönlünü hoş tutmasını. Doyumsuz diye karşı gelemezsin ona
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet evet evet doyumsuz bir kocam olmasını isterdim. onu doyurmalısın. bir süre sonra ister istemez sıkılacaktır.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
41Cevap
Arkadaşım sorun eşinde değil. Hergün istemesi son derece normal. Esas senin iki insanın paylaşabileceği en güzel şeyden bu şekilde bahsetmen normal değil. Buradaki eksiklik senin cinselliğe yaklaşımın. Kusur ise eşinin seni buna hazır hale getirmeyi bilmiyor olması. Sorunun çözümüne odaklanırsan herkes daha mutlu olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Ohooo daha 5 ayda bu hale geldiysen 5 yıla neler olur.
Bende evliyim ve regl harici hergün bu işlemi yapıyoruz zevkle.
bir ihtiyaç bu neticede.60 Yorumla
+1 yılBırılerı artık kadınların seks objesı olmadıgını anlamalı evlılık cınsellık demek degıldır mutlu olmak mutlu etmek vede her seyı ortak kararla dogru sekılde yasamaktır yaaa...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da böyle isteklisi lazım hiç ret etmem Koçani mutlu et
151 Yorumla- +1 yıl
hahahah
zaten canın istemedikten sonra kabul edip yapsanda zevk veremezsin ona
ama şunuda bil şimdiden aldatırsa seni, niyeeeee diyip ağlama05 Yorumla
Soran+1 yılHayir. Istemiyorum ama onu seviyorum. O isteyince karsi koysamda yinede karsilik veriyorum yillarca bu gunlerin hayalini kurdum ben ama asiri bunaltiyo beni kusmesi olmasa.
Soran+1 yılIstiyorum tabiki cok istiyorum onu gormek icin aksami zor ediyorum her dk arar napiyosun iyimisin istegin var mi diye sorar ilgilenir. tabiki onu gorunce icim kipir kipir oluyo cok istiyorum saatlerce sevissek doymam ama hergun olmasin kusmesi beni uzuyor..
Soran+1 yılApacagim artik.
+1 yılBelli bir yaştan sonra zaten adamın isteği kaçacak bence yapin
60 Yorumlakocanın seni istemesi kötü bir şey değil sonuçta eşisin ve ihtiyaçlarını gidermek görevin. hem başkalarına gitmesinden iyidir dimi
36 Yorumla
Soran+1 yılSadece o getirmiyor eve ekmegi hem ekmekle ne alakasi var ikimizde kazaniyoruz allaha sukur o konu olamaz bile aramizda
Soran+1 yılHayir asla olmaz bir daha beni goremez. baskasina dokundugu an beni unutsun
+1 yılnormal ona istediğini ver yoksa kocan elinden kaçar.
34 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNeden istemiyorsun ben de tam tersi durumdan muzdaribim:-)
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. iyi ya küsünce bir haftada sende kukunu dinlendirirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKusmesini istemiyorum.
+1 yıl1 hafta boyunca rahat ediyorsundur işte daha ne olsun.
10 YorumlaSenin gibi hatuna denk gelmiyelim ya bu nedir böyle :)
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Destek kuvvetleri bulmalısın.. Ya da ayrılmalı.. Adam aç kalacak yoksa.
00 YorumlaHaftada 2 defadan fazla yapılan cinsel birleşmelerin erkeğe çok büyük zararları var. Bunlardan haberi yokmu?
07 Yorumla
Soran+1 yılHic zarari var gibi durmuyor.
- +1 yıl
Haftada 2 defadan fazla olan cinsel birleşim erkek için zararlıdır.
-Çok cinsel birleşim erkeğin prostat olmasına yol açabilir.
-Cinsel birleşim sayısı arttıkça, çocuk sahibi olma olasılığı azalır.
-Birleşmede Sertleşen damarların yırtılması çok kolay olur ve ani ölümlere yol açar.
-Erkeğin yüz kırışması , saç ve sakallarının beyazlaşmasına yol açar neden dersen, o bezler erkeğe enerji, güç ve güzellik veren hormonlarıda işler çünkü.
-Ve erkeklerde ilerde unutkanlığa yol açar. - +1 yıl
Bro sen naptin ya suandan itibaren yazdiklarini sanki yasiyomus gibi hissettim bir kötü oldum ben ya bak simdi bende suphe olusturdun :(
- +1 yıl
bir tıp öğrencisi olarak alakasının olmadığını söyleyebilirim aldırış etmeyin
- +1 yıl
5 . sınıfım dinlemeyebilirsin no problem
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılDaha 5, ayda hergun birlikte olmak istemek abartı değil.
Çoğu erkek bu yüzden aldatır eşlerini haberin olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaz askim beni aklima bile getirmiyorum
- +1 yıl
Aldarmayan erkek azdir.
Çok ihmal etme aldatmaz beni diyip
konuşmayı denemelisin birazda seni anlamalı hergün sıkıcı gelebilir anlat :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen bakma burada atıp tutanlara genleri türk olan her kadın ayni
25 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Her kadın sizin gibi yapacak bisey yok
Soran+1 yılYcok seviyorum haftada 3olsa yine iyi ise yorgun gidiyorum. istemiyor degilim istiyorum onu operek sabahi edebilirim bende opmeye sarilmaya doyamiyorum ama hergun olmasin opsun sadece
- +1 yıl
Bende opmeye ve sarilmaya doymuyorum hic bu kadinlik ic gudulerim var anlamina mi geliyo acaba?
Soran+1 yılDerken tabiki istiyorim ben onu ama hergun normal mi
+1 yılBende şans yok kesin böyle bir kadın gelir banada :D
Bence normal. Karım güzelse hergün her dakika her saat her saniye boş bırakmam vallahi :D02 Yorumla
Soran+1 yılBen gibi geliyorda daha ne istiyosun.
- +1 yıl
istemiyorum diyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzene bindirin haftada 2 ya da 3 kere yeterli bana kalırsa fazla abartmaya gerek yok her gün seks olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılSon 1aydir boyle yeni evliyiz ben 23 o 26 yasinda
Isten eve zor geli sanki ya bunaldim artik
Cevap sahibi+1 yılSen çalışıyor musun? Eğer sürekli evdeysen idare et zamanla azalır isteği
Soran+1 yılCalisiyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana anlayış göstermesi gerekir diye düşünüyorum.
Kıymetini bil bak yakında o iş tam tersine döner alev gider köz kalır.
10 Yorumlaşimdi yapmazsan yaşlandığında hiç yapmazsın
onuda geç yapmazsan aldatır elim allah korusun06 Yorumla
Soran+1 yılYsparim isteksiz degilim o kadar. Ama hergun hem beni hem kendini yipratiyor.
Soran+1 yılYapiyorum zaten.
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
kuranda ayet var kadinlarniz sizin tarlaniz diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece ilişki ne kadar sürüyor ki bunaldın? benzer durum bizde de var.
012 Yorumla
Soran+1 yıl5. ayimiz evliyiz. 5te evde olur esim genelde bir kere bile gec geldigini bilmem ben nazen gec kaliyorum o hep erken gelir.5te evde olur ya da erken gelir bazen oyun oynariz bazen sakalasiriz falan hergun bir film izleriz ask korku. saat 11 de kedinlikle yatakta oluyoruz kocam once yatar hep ben geceden giyecegimizi hazirlarim etrafi toparlarim sonra yatarim. 12gibi sevismeye basliyoruz.3 e kafar surer. Gece bonyoya girerim banyodada olur sonra yatip uyuyoruz. Pazar gunleri bu 3 e cikiyor.
Cevap sahibi+1 yıl5te erkenmiş eve gelmesi. mesleği ne ki bu kadar erken evde?
Soran+1 yılMühendis
Cevap sahibi+1 yılerken mi çıkıyorlar bu kadar?
Soran+1 yılKocam erken cikiyor kendine ait burosu var jeoloji muhendisi. istedigi zaman cikiyor bazen 1saatline ziyaret edip eve gelip uyur hemen. telefondanda hallediyor cogu isini. Bende mmusavirim.
Cevap sahibi+1 yılkendi işi olmasa olmazdı bu saatte. normal bu durumda.
bizde benzer durumdayız. burdan konuşmasak. ordaysan açayım gizliliği hemen.
Cevap sahibi+1 yılorda mısın?
Cevap sahibi+1 yılokudun mu cevabı mı? dönmedin de.
Cevap sahibi+1 yılmesajımı okuduğunda yazar mısın?
Cevap sahibi+1 yılhala bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılartık üye değil misin?
Cevap sahibi+1 yılcevaplamadın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa birak bu bos muhabbetleri :D sen sanki istemiyon her gun
11 Yorumla
Soran+1 yılIstiyorumda surekli degil haftada bir olsa iyi birde kolumu falan sıkıyor.
Erkek isteyip de vermemek gunahtir
200 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk başta öyle oluyormuş heralde abla ilerde git gide azalacaktır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer günde ne var kizim ver gitsin :)
150 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİste sende ne olacak. Bu kez elden gidince istesende fayda vermez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlıştırmışsın kızım zevke. alışmış kudurmuştan betermiş:))
12 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim icimden nadil geldiyse oyle davrandim simdi onune gecemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHaftada 4 kez iyidir öyle anlaş
Tamamda evlisin ve kadinlik gorevini yerine getirmen lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılGetiriyorum. kocami cok seviyorum.
+1 yılnie istemiyorsun bende onu anlamadım mille tararbulamaz sende istemiyorsun :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHard davran hard vur kırbacı bağla kollarını can çekişssin 😁
00 YorumlaKocalari degiselim :)
13 Yorumla- +1 yıl
Senin odunu kim nebyapsin :):):)
@elegant harbiden oyarım - +1 yıl
Hahaha elime kaldi yine desene :) @magnumelegant
- +1 yıl
Maalesef yine davul dengine çalmadı
ama çalacak görürsün :)
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoyana kadar yap bence her gün.
117 Yorumla- +1 yıl
hapla filan korun mutlaka.
Soran+1 yılKorunmami istemiyor benden habersiz sakin diyor cocuklari sever. ben hamile kalmak istemiyorum ama o istedigini soylemefi ama istiyor gibi kendidekorunmuyor korunmami istemiyorda bende kirmak istemiyorum. olacaksa olsun.
- +1 yıl
içine boşalma oluyor mu?
Soran+1 yılEvet oluyor tabiki
- +1 yıl
o zaman hamile kalırsın bilgin olsun.
Soran+1 yılBiliyorum korkuyorum ama kalmadim bakalim.
- +1 yıl
sonuçta hergün yaptığın için kesin kalırsın.
Soran+1 yılAna bu beni hamile bırakmayami calisiyor ya yataktan hemen kalkmami istemiyor birde.
- +1 yıl
evet sırt üstü yatıp vajinanı yıkamazsan hamile kalma oranın artar.
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
istiyorsun sanırım hamilelik sırt üstü yatıyorsan uzun süre.
Soran+1 yılHayir yatmiyorum uzun sure sirt ustu kocam kolunu atiyor ustume kalkacagim zaman sıkıyor beni bırakmiyo yat diyo demekki hamile kalmami istiyor ama hep boyle birakmaz yataktayken boyle sarilir
- +1 yıl
hamile kalma riskin çok yüksek.
Soran+1 yılArtik olmaz dikkat ederim kocam gelecek cikmam lazim.
- +1 yıl
kesin sonuç için hap alman lazım düzenli.
Soran+1 yılIzin vermez ogrenirse kizar
- +1 yıl
neyse görüşürüz sonra. hoşçakal.
İste sen de, zevkine bak. Eğlenmeye çalış.
10 Yorumla
+1 yılBaskasına gider istemediğini hissettirir isen
06 Yorumla
Soran+1 yılScik acik istemiyorum diyorum. Cok asigiz birbirimize severek evlendik liseden beri tanisiyoruz uniyi ayni okulda okuduk. Beraber buyuduk. ama cok fazla artik biktim
- +1 yıl
Insan Kocasından bikmamali sebebi nedir peki cok istemesi mi?
Soran+1 yılEvet kendini furduramiyor ve ben hamile kalmak istemiyorum oda korunmami istemiyor. kendide korunmuyor
- +1 yıl
Yaslar kac bu arada
Soran+1 yılBen23 o 26
- +1 yıl
Hergun olmaz Haklısın o zaman yaptığından birsey anlamazsın iradesine hakim olması Lazım biraz onun da
Yas aralığın 18-24 problem o bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasim o26
+1 yıliste 1 hafta rahat birakiyormus :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kus oluyoruz konusmuyo benle
- +1 yıl
şaka bir yana oyle zirt pirt kusulmez. saygi gostermesi laizm. seks ortak bir sey. 2 gune bir dusurun
+1 yılvermezsen soğur tabi başkasına mı gitsin
10 Yorumla
+1 yılAci mi duyuyon o yüzden mi istemiyon
00 Yorumla
+1 yılkirpik diplerim ağrıyor de
00 Yorumla
+1 yılkunuşur sana muhtaç çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonra erkek neden aldattı oluyo
14 Yorumla
Soran+1 yılIyide bu kadar normal mi yeni evliyiz birde. 5. Ayimiz ama bu ilk gun ki gibi anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılyeni evliyiz birde derken? nasıl bir düşüncedesin bilmem ama yeni evli çiftlerin seks hayatı daha aktif olur zaten normali bu ne bekliyosun haftada bir mi olcak
Soran+1 yılNormali kac bunun anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılhm ok
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılbende evlenince her gün isticem
00 Yorumla
+1 yılİştahsız olsa iştahsız dersiniz beee git ver
00 Yorumla
+1 yılaaaa olmazki ama anlayış şart
00 Yorumla
+1 yılHastalık uydur
06 Yorumla
Soran+1 yılUyduruyorum yemiyo artik guluyo bana evin icinde kacacak yerde yok kacsam
- +1 yıl
Aslında bir yöntem var burdan söylenmezki oda
Soran+1 yılSoyle nedir
- +1 yıl
Şap diye birşey var askerlerin yemeğine koyarlar cinsel istek azaltıcı onu kullan diyecem ama dozunu iyi ayarlaman lazım bu sefer tam tersine dönmesin :)
Soran+1 yılDonermi ya gunde on kere yapar olurum
- +1 yıl
Sen dene şap keser
Şap al yedir :)
16 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulurum sap ciddi nerden bulurum
Soran+1 yılKizarmi bana ogrenirse
Soran+1 yılBen bir yolunu bulurum istemesi icin dayanamaz o bana.
Sende yap ne var
40 YorumlaGünler belirle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyemeğine şap at.
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulacagim onu atip kurtulayim artik biktim
Cevap sahibi+1 yılne adammış ya. insan kadına soluk aldırır biraz.
+1 yılıstemesı normal
10 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği