İltifattır. Hanımefendi çok seksisiniz der. Kadın da teşekkür eder. Konuşmak istiyorsa muhabbet devam eder. Konuşmak istemediği halde ısrar edilirse o zaman taciz başlar. Bunları iyi ayırt etmek lazım. Bazen görüyorum insta da milyonlarca takipçisi var kadının. Çok güzelsiniz diye mesaj gelince ortalığı ayağa kaldırıyor. Ne gerek var?
81 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum
En İyi Cevaplar
Kadının iltifat edenle yakınlığı onu tanıyıp tanımlaması vede kadının karakteristik yapısıyla alakadar bir durumdur. Bazı kadınlar vardır, yabancı erkeklerden iltifat almaktan hoşlanır. Bazı kadınlar vardır sevdiğinden, hoşlandığından o iltifatı duymak ister. Kadına iltifat addedilebilecek sözün kimin tarafından söylendiğine ve tekrarlanma frekansına (ısrarcılık katsayısı), söz söylenirken söz sahibinin gözlerinin vücudun hangi bölgelerinde gezindiğine bağlı olarak bir o tarafa, bir de bu tarafa gidebilecek olan nitelemedir..
Mesela bu soru altında 3 bayana çok seksisin desem patırdayacaktır. Ama muhabbetinin derinliğine vede tanıma aşamasına göre sarfedilen, bu nitelikteki sözler tanımaya göre kadının ruhunu olumlu ya da olumsuz şekiller..401 Yorumla- +1 yıl
Tam yani kadinlaein istediği cevap yani djdjdjejd kadının keyfine göre tacizdir ya da iltifattir diyorsun djdjdjf tam aradıkları cevap
Seksi kelimesi'nin anlamı güzel, çekici demektir, bir kadına seksisin ya da güzelsin demek arasında fark yok.
22 Yorumla
+1 yılYakisikli ve zenginsen iltifat fakir ve cirkinsen taciz. Bu toplumuzda böyle malesef. Çünkü fakir ve cirkin erkeklerin hiç kız bulamadığını ve abaza olduğunu dusunurler , zengin ve yakisiklilarinda etrafnda bissuru kız olmasına rağmen beğenilmiş hisseder özel hisseder ego tatmini.
Beenim için sorarsan ben o kişinin tavrına konuşma şekline hareketine bakışına hepsine dikkat ederim ne niyetle söylediğini anlarim. Sıradan bir arkadasjm bile knka bugün çok sexisin dese her zman öyleyim evet derim. Ama niyet farklıysa bu bana yansır o insandan uzaklasirim.39 Yorumla- +1 yıl
bu toplumda dediğiniz gibi cidden
- +1 yıl
Tabuları yiksak sorunlarımizda yok olucak sbhss
- +1 yıl
Türkiyede tabular zor yıkılır
- +1 yıl
Ben başladım hadi bakalim
- +1 yıl
😀
- +1 yıl
Fakirin gayri meşru çocuğu olursa arkadaşım, zenginin olursa yasak aşkın meyvesi olur.
Fakir, kız peşinde koşarsa sapık, zengin koşarsa playboy olur.
Fakir toplanırsa çete, zengin toplanırsa toplantı olur.
Fakir çalarsa hırsızlık, zengin çalarsa yolsuzluk olur.
Kavramların bile cepteki paraya göre değiştiği bir Dünyada adalet arıyoruz.
Can Yücel'le aynı fikirdesiniz yani @Sendenöğrendim :) :) :) - +1 yıl
@alision aynen öyle 🤷
- +1 yıl
Fakirin gayri meşru çocuğu olursa p*ç kısmını arkadaşım olarak düzeltmiş bot @Sendenöğrendim. Orası çokomelli ama düzeltme farklı bir anlam kazandırmış :) :)
- +1 yıl
Anladm ben zaten hshsb can yücelin şiirlerini bilmeyen de ne bileyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Sevgilinse iltifattır. Tanımadığın bir kadına söylersen tacizdir.
350 YorumlaBence hiç hoş değil..
Simdi kendimi beğenmiş gibi olacak ama sık sık başıma geliyor..
Resim paylaşıyorsun, ve aldığım yorum, cok seksisin.. hayırdır, çıplak bisey mi gördün.. ne demek seksisin..
Cok güzelsin, ve ya hoşsun okey, ama çok seksisin, cok tatlısın da ne demek.. sen kimsin de öyle diyorsun..
Bana cok ters ve saçma, hele de bir resime oyle yorum yapmak... biraz ağır olalim..61 Yorumla
+1 yılBunu söylemek için aranızda bir samimiyet olması gerekir. Sevdiğim adam daha bana böyle bir cümle kurmadı. Seksi bulduğun bir kadına pat diye seksisin demek hadsizlik
270 Yorumla
+1 yılSinirlerim bozulur bana demesinler hoşlanmam eger ilerde bir gün evlenirse bana bunu demek istiyorsa eşim desin bunu alışkın degilim bu tür kelimelere söyleyen olsada gercekten şartellerim atar ona ne ama hoşlanan kadınlar da vardır ben sevmiyorum bu kelimeyi seven insanlara eşi dostu yakınları desin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi nin anlami cinsel cekicilik anlamina geliyo bir bayana iltifat cumlesi olarak kurulmasi yanlis benc guzel kelimesiyle seksi kelimesinin ne gibi bir benzerligi olabilir allah aşkına kısacasi oyle demek hos olmuyo direk sapik damgasi iyince yok iltifat ettim sadece diyolar bide sapik damgazi yemeleri gayet doğal.
30 Yorumla
+1 yılDirek seksisin demesek daha doğru olur toplum gereği biraz yobaz olduğmz için seksisin demek yerine etkileyicisin, veya çekişin demek daha doğru olur
70 Yorumla
+1 yılÜslup yer zaman kişi bunlar önemli bence kadının tepkisi için
31 Yorumla- +1 yıl
şimdi çok seksi olduğunu söylesem mesela nasıl tepki verirsin
"Çok seksisin" demek yerine "Çok çekicisin"gibi kelimeler kullanılırsa daha yumuşatılabilir. Tabi karşı cinsle aranızdaki ilişkide çok önemli. Sonuçta tanımadığınız birine bunu söylerseniz yanlış anlaşılabilir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Taciz değilse bile uygunsuz bir açılımdır.
Evli barklı çoluk çocuk sahibi biride olabilir.
Ve olmaması gereken bir duygu düşünce rota değişikliği ile mevcut ilişkilerinde çıkmaz sorunlar yaratabilir.
.20 Yorumla Biri size seksi olduğunuzu söylerse taciz değildir. Siz rahatsız olduysanız tavrınızı koyarsınız eğer negatif bi tavır koyarsanız bunu belli edecek bir şekilde bundan sonrası tacize girer ancak sokakta yürürken birinin size birden çok seksisiniz demesi de normal algılanmamalı
00 YorumlaO kişiyle aramdaki samimiyete bağlı. Karşılıklı olduğunu düşündüğüm biriyse iltifat derim ama samimiyetim yokken böyle söylerse tacizdir
50 Yorumla
+1 yılAslında bu sorunun cevabını basit bi emlatiyle bulabilirsin mesela annene kardeşine falan dese biri iltifat niyetiyle sen ne düşünürdün?
50 YorumlaArada duygusal bir bağ varsa iltifat ama hiçbir şey yoksa da taciz tarzı bisey olabilir. Kadından kadına değişen bir durum.
50 Yorumla
+1 yılSöylene ve söyleyiş şekline göre değişir. Fakat türk erkeklerini düşününce, bana daha çok sapıklık gibi geliyor. Taciz diye düşünüyorum yani 😉
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben taciz olarak nitelendiririm. Gidipte birine cok sexysin dersen. Aklindan gecen seks oldugu icin bu cumleyi soylersin. Bunun baska mantigi yok ki 🤔🤔
30 Yorumla
+1 yılSelam çok seksisin
⬆️ bu taciz
Bu ise ; Merve canım bugün oldukça seksisin gözlerim kamaştı
⬆️ bu ise bir iltifat.
Dil herşeydir. Üslûp önemli ve tabii yakınlık derecesi tanımadığınız bir insan seksi olduğunu söylemek ayıp.10 Yorumlaİltifat ne tacizi. Ama durduk yere yoldan gecen adam bunu diyosa tokadı yapıştırırm bu bir tacizdir. yani duruma ve olaya gore bu laf taciz veya iltifattır.
20 Yorumla
+1 yılNiyetine bağlı. Tanımadığın biriyse tacizdir ama tanıdığın, yakın olduğun biriyse iltifattir
50 YorumlaKimisi sapıklık için diyor. Ama normalde iltifattir...
50 Yorumla
+1 yılPartnerim diyorsa bundan hoslanirim, yani sevgilim diyorsa. Ama her hangi biri diyorsa, mesela su Instadan mesaj atanlar varya iste onlarinki kesinlikle tacize giriyor
10 YorumlaValla öyle bir hale geldik ki kimse bişey diyemez oldu hep ters algılanıyor maalesef örnek kadir şeker olayı şahsen ben tanımıyorsam görmüyorum bile napim en ufak bir şey de başımız belaya girecek
10 Yorumla
+1 yılHoşuma giden biri söylerse iltifat, öylesine biri derse taciz olarak algılarım.
40 Yorumla
+1 yılBir kadını bilmem ama bana önüne gelen özellike karşı cins söyleyemez abi
40 YorumlaKime? Ne zaman? Nasıl söylediğinize bağlı. Hiç tanımadığım bir kadın söylese ben bile erkek halimle taciz algılarım.
Söylenen söz değil, söyleyenle söylenen arasındaki ilişki belirler bunun taciz mi iltifat mı olduğunu.20 Yorumla
+1 yılKimin dediğine bağlı az tanıdığım ya da arkadaşlarımdan biriyse taciz ama sevgilim ya da eşimse iltifat olarak alırım
20 Yorumla
+1 yılFakir ya da yıldızın düşükse taciz olur, zengin ya da şeytan tüyüne sahip erkeklerdensen iltifat olur
20 Yorumla
+1 yılAklı başında birisine söylersen iltifat olarak algılar ama kezbana söylersen sanane be slk diye tepki alabilirsin.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Türk kızı olm bu valka adamı sokakta linç ettirir bir de televizyonlara çıkartırlar sapık diye.
Ne demek seksi ne demek cekici 😂😂😂20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinse ve aranızdaki muhabbet buna müsaitse iltifat değilse ayıp. Hiç tanımadığına diyorsan yad ahiç olmayacak birine o zaman hem ayıp hem taciz
51 Yorumla- +1 yıl
ama gercekten sexy ıse
+1 yılDmden yazıyorsa sapıktır ama tanıdığın biriyse samimi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTacizdir hic bir erkegin beni yatakta dusunmesini istemem buna hakki da yok zaten (bi erkek bi kadina seksi oldugunu soyluyorsa onu sktigini de dusunmustur ne pislik varliklarsiniz be 🤢🤮)
34 Yorumla- +1 yıl
👏👏 görüşün cok güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@MezarlıkBekcisi03 tesekkur ederim eminim ki cogumuz boyle dusunuyoruzdur benim icin dogru olan bu
- +1 yıl
Bizim dogru düşüncemizi başkalari yanlış olarak anlîyor insankara göre degişir ama herkesin fikir düşünce özgürlügü var bazî kadinlar hoşlanmaz ama bazı kadînlar bayîlîr bu tip şeylere ilgi odagı olmak isteyen kadinlar var bazı kadinlar cogu şeyi cok abartiyor insanlar cok tuaf gercekten
Cevap sahibi+1 yıl@MezarlıkBekcisi03 evet haklısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılSeksisin demek biraz kaba onun yerine çekicisin hatta çok güzelsin demek daha hoş olur bence
30 Yorumla Kadın normal modunda iken söylersen bir şey ifade etmez, bu durumun anı var yerinde ve zamanında söylersen etki eder tepki gösterir
10 Yorumla
+1 yılTek bir çizgi var, samimiyet. Samimiyete ve muhabbete, kimin söylediğine, o an bulunulan ortama göre iltifat da olabilmekte taciz de.
10 Yorumla
+1 yılSoyleyen sevgilimse eşimse iltifat, benim icin herhangi bir adamsa taciz. Bunun nesi tartısma konusu ki?
10 YorumlaIltifattır ancak her kadın bu şekil iltifatı kabul etmez malum dünyada olanlardan sonra ön yargı ile yaklaşma ihtimali var.
10 Yorumla
+1 yılhiç Muabbetin olmadığı birine çat diye söylersen tacizci olursun tanıdık samimi olduğun birine söylersen teşekkür edebilir 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Durduk yere tanımadığımız bir kadına seksi dersek hoş olmaz.
Tanısak dahi aradaki samimiyet önemli...10 Yorumla
+1 yılYani yetişme tarzı ve algıya göre değişir. Ama herkesin Seksi olmaya çalıştı bir devirde iktifattir duymak istediği kişiden duyarsa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Eğer o kadın tanımadığın yoldan geçen biriyse taciz ama arkadaş sevgili falanda iltifat
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi demek cinsel bir çekim olduğunu belirtir bu nedenle de tacizdir. Bir kadının seksi olduğunu çok yakın olduğu bir erkek, eşi, sevgilisi falan söylemeli diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yıliltifat ile taciz arasında kalın bir çizgi var, iltifat tanıdığınız en azından sizinle iletişimde istekli birine yapılır. yoldan geçen kadının aklında değilken seksiisin de bakalım ne oluyor.
20 Yorumla
+1 yılNe zaman, nerde, nasıl söylediğinin yanında kimin söylediği çok mühim bu konuda.
20 Yorumla
+1 yılYakınlığına göre değişir tanımadığı bir erkeğin bunu söylemesi taciz ama tanıdğı samimi olduğu bir erkeğin bunu söylemesi iltifattır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın ülkenin kültürüne ve yaşam tarzına göre değişir. Türkiye'de sapık olur ve hakaret yersin ama Avrupa'da veya Amerika'da ise teşekkür ederler.
10 Yorumla
+1 yılİronidir ki, çoğu kadın tanımadığı erkeklere seksi görünmek ister...
20 Yorumla
+1 yılKimin söylediğine bağlı
72 Yorumla- +1 yıl
mesela bir arkadaşın söyledi
- +1 yıl
Taciz de değil iltifatta değil, doğrudur o zaman
Nası söylediğine bağlı kanka g. tün taş gibi dersen taciz ediyor der. Anne tarafından Latinsiniz sanırım öyle bi hava var dersen iltifat olarak alır 😉
10 Yorumla
+1 yılİltifattır bence. Ama rahatsız olanlar muhakkak vardır özellikle Türkiye'de. O yüzden net bir cevabı yok
30 YorumlaTanımadığın bir kadına söylersen tacizdir. Sevgiline söylersen iltifattır
10 YorumlaSöylediğin kişiye göre değişir bunu söyleyebilecek rahatlıktaysan bence bir mahsuru yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence ortada bir samimiyet olması şart. Ürkebilirler..
10 Yorumla Her sözün yeri zamanı ve doğası vardır elbet
Yeterli samimiyet kurulmadan edilecek sözmi bu10 YorumlaYakışıklı ve zenginsen iltifat, parasız ve çirkinsen taciz.
10 Yorumla
+1 yılİltifat ediyordur ama taciz etmek için yani fazla yüz bulursa bu muhabbet istenmeyen bir şeyse eğer tacize gider muhtemelen
20 YorumlaKişiye, konuma hangi ilişki durumunda olduğuna göre değişir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani aranizda. Bir samimiyet yoksa dememek en mantiklisi
10 Yorumla
+1 yılKadın rahatsız oluyorsa taciz, hoşuna gidiyorsa iltifattır. Buna kim karar verir? Kadın. Nasıl karar verir? Aranızdaki ilişkiye göre, erkeğin yaklaşımına göre,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri annene bunu dediğinde ay neyse iltifat etti deyip teşekkür mü ediceksin
30 Yorumla
+1 yılBirkeresin de bitane adam yanımdan geçerken sapık birsey dedi ben o korktum bir mağaza gitmiştim...
11 Yorumla- +1 yıl
ne dedi tam olarak
- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım