Bir çok erkek neyi neden yaptığını bilmezler istedikleri şey sadece izledikleri p*rno filimlerinin etkisi altında kalmalarıdir sadece etki altında kaldıkları için de onu yaşayacaklarını zannederler ama bir çoğu hayal kırıklığı yaşarlar çünkü o anki heyecan ile kadınla girdikleri cinsel ilişki sonrası hızlıca boşalma gerçekleşir ne erkek o yaptığı işten anlar nede kadın zevk almış olur o yüzden belli bir süre sonra duygusuzlaşır o yüzden her şey seks değildir aşk ile sevgi ile doya doya yapılacak olan seks gerçektir seks de sana zevk verecek olan şey karşındaki insanın sana doğru bir şekilde yaklaşması saygısı sevgisidir bunlar zevk vermelidir yoksa sadece iki bacak arası zevk tatminin ilerisine gitmez
Bence herkes duyguyla yapmayı ister sever ancak erkeklerin hormonları dsha hızlı harekete geçiyor ve konttol etmesi daha zor bu nedenle tatmin olmak gerekiyot bunun içinde her zaman sevdiği olmuyor bu nedenle rahatlamak için seks yaptığı insan fark etmiyor birde alışmış olanlar için bu böyle diye düşünüyorum.
Erkeklerin cogu o an daha iyi zevk almak için diger duyu organlarını kapatır beyninden farkında bile degildir bu dokunma deri temasınıa yogunlaşır öpmek surtünmek dokunmak okşayıp hissetmek bunlar ten deri temasıdır heycanını ve arzularını yukseltip daha fazla zevk alıp daha verimli boşalabilmek için
duygulu seks tabi ki daha güzel ama o duyguyu yakalamak benim için uzun sürüyor o yüzden duygusuz seks daha tatminkar oluyor ayrıca partnerler birbirlerinin performansını beğenmediği takdirde bir daha görüşmeyebiliyorlar ama aşık olduğun biriyle sevişirsen işler sarpa sarar :D
Na alaka şimdi? Kızla erkeği birbirinden ayıramayacak kadar kötü bir durumdamısın? Hayatında hep tek tip erkekler görmüşsün. Kirli sakallı, kısa saçlı vs. sene olmus 2020 ve hala küpe takana, saçını uzatana 'Kız' espirisi yapıyorsunuz. Ne diyim bilemedim, yazık.
Farklı fantaziler farklı zevkler adrenalin ve tutku dolu seks yaşamak için duygulu olmaya gerek yok çünkü. Ten uyumu ve kafa dengi biri olunca doyumsuzca seks yaşamak mümkün
Çünkü erkekler ihtiyaç görüyor kadınlar his duyguda olsun istiyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadini sevince incitmekten cekiniriz. Ama tanimayinca bi obje gibi duygusuzca sert sekilde yapabiliriz. Hele bide manyak kizlar oluyor cok sert isteyen 👌👌👌👌
Söylemekten yoruldum sekste aşk olmaz duygu olmaz olursa o seks olmaz... seksin kendine özgü bir zevki bir hazzı vardır. Ama kadınlar genelde askesuel olduğu için sorun olmuyor onlar için..