Kadınların çoğu aşık olmadığı sevmediği kişiyle seks yapmaz ama erkekler öyle değil hiçbir duygu beslemeden de tek gecelik ilişki yaşayabiliyorlar neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yaratılış olarak kadınlarda farklılar bunu tamamen bir ihtiyaç olarak görüyorlar hani kadınlar için de bu bir ihtiyaç Ama erkekler bu konuda çok açlar. Mesela kadınlar cinsel olarak ya da duygusal olarak etkilenmediği birisiyle olamaz ama erkekler herkesle olabilir kadınlar sevişmek için duyguya erkekler de duygu için sevişmeye ihtiyaç duyar yaratılış böyle.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel olarak dediğin gibi olabilir fakat duygusuz seks yapan kadınlar hiçte azımsanmayacak kadar çok bununla birlikte çok uzun zamandır seks yapmıyorum çünkü sevdiğim birisi yok ayrıca sekse ihtiyaç olarak bakmıyorum 👍 seks yaptığım zaman doya doya oral yapabileceğim bir hatun isterim buda tek gecelik ilişkilerde imkansız. O yüzden seks yaparken duyguyla yapan çok erkek var.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Onlar aşkla cinselliğin farklı olduğunu düşünüyorlar çünkü. He sevdiğiyle bunu yaşamak isteyen erkek de var muhakkak. Ama bu işin toplumsal boyutu da var. Milli olmak diye bir kavramla yetiştiriliyor erkek. Erkeği böyle yetiştiren toplumun zihniyetini sorgulamalı öncelikle..
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hamile kalma riski yok çünkü. Kadınlar ise bu yüzden ancak çocuğuna sahip çıkabilecek kim olduğu belli olan güvendikleri kişilerle yaparlar. Çoğu kadının güçlü ve tanınmış erkeklerle evlilik dışı ilişkiyi daha mümkün görmesinin nedeni bu.
01 Yorumla- +1 yıl
Taş devrindemisin istemeden kim hamile kalıyor bu devirde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
85Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yoktur. Senin şahsi görüşündür öyle olan.
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he yoktur aynen
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seks için illa duyguya gerek yok diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde testosteron hormonu var çok fazla salgılandığı için ister istemez beyin olarak seks ihtiyacı doğurur bu da kadınlara karşı nefsimizi koruyamadığımız anlamına gelir bir anda önümüze ne gelirse onu yemek isteriz duygusal anlamda bir şey hissetmememize rağmen yine onu isteriz kadınlarda bu durum çok az olduğu için yani testosteron hormonu az salgılandığı için onlar da böyle bir şey olmuyor ayrıca regl döneminde kirli kani attıkları için çok fazla seks bağımlısı değildir ve duygusal seks isterler çünkü onlar daha duygusal bize göre
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler cinseligi kendilerine ihtiyaç yemek gibi görür ama ulaşılması zor bir ögün cinsellikte arzu etmek bizim için cinselik dütülerini doyurmak bizler düzenli seks hayatımız olsada o an cinselik yaşarken bile başka kişileri hayal edip heyecanımızı yükseltip arzuladıgımız kişiyle olmasakta elimizdekiyle idare etmeyi biliriz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin üreme stratejisi mümkün olduğunca çok kadınla birlikte olmak. Sayı artınca kalite, sevgi, bağ gibi şeylere daha az dikkat edersin. Kadınlarda ise tam tersi onlar sayının en az olması ama en kalitelilerden olmasını ister. Bu iki zıtlık birbirini dengeler. Eğer erkeklerde kadınlar kadar seçici olsaydı soyumuz tükenirdi
10 Yorumla Erkeklerin genetik kodlaması üreme arzusu üzerinedir. Aşk üzerine değil. O yüzden. Sadece erkekler üremek yerine bu kodlamayı keyfe kullanıyor. Kadınların genetiğinde ise yoğun duygulara sebep olan hormonlar salgılanıyor. Biz daha duygusal yaklaşabiliyoruz ama onların tek derdi kü penis'ü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında şöyle diyim ben bu tarz kadınlar da var erkeklerde var biz insanlar denemeden hata yapamayız yaptığımız hatalardan ders çıkartabiliyorsak ne mutlu bize
duygusal bir çekim olmadan arada sevgi saygı olmadan bir kadınla bişeyler yaşamak bana göre değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler ve kadınlar fıtrat olarak birbirlerinden farklılar. Erkek birini sevebilir , sevmediği arzuladığı biriyle de seks yapabilir, bu çok doğal bir şey erkeler için. Ama tüm erkekler böyledir diyemeyiz. Kimi daha duygusal olabilir. O yüzden genelleme yapmak çok doğru olmayabilir. Bizim sevgi ve seks karar verme mekanizmalarımız ayrı çalışıyor. Sıkıntı bence kadınlarda, bunu ayırt edemiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik ilişkide duyguya yer yoktur sadece erkekler değil kadınlarda da bu var örnek erkek duygu olmana cinsel ilişkiye giriyorsa demekki burada kadınla giricek anlamına geliyor kadında da duygu olmuyor busefer 🤔
10 Yorumla
+1 yılcevabı çok basittir aslında... seks kadınlar için tatlı gibidir yese de olur yemese de erkek için ise yemek yeme gibidir, olmazsa olmaz bu sebeple duygu çok önmeli değildir sandalye ye oturunca ayağı yere deysin yeter mantığı var
10 Yorumla
+1 yılBu site olmayan cinsel duygularımı ortaya çıkardı artık durduramıyorum bu sorular yüzünden sjskznsksnxkak bence duygusuz olanlar sana denk geliyor
27 Yorumla
Soran+1 yılBen sordum sadece, yapmıyorum
- +1 yıl
Yaşamak istersen haber ver 😂
Soran+1 yıl@gönlü-kırık sg oc yaşamak istesem sana mı haber veririm
- +1 yıl
Ağzına çok almışsın bozulmuş
- +1 yıl
Yanlış anlaşılmayalım o bana dedi kimse küfretmesin birbirine ❤️
+1 yılCinsellik erkekler için bazen sadece zevk olarak algılandığı için Duygu olmasına gerek yok
40 YorumlaBen buna pek inanmıyorum, bir kadın duygusuz görünüyorsa o zaman gör o duygusuz erkeği :)))
Bu yüzden duygusuz seks diye bir şey yok.20 Yorumla
+1 yılSonuçta duyguya gerek yok seks için. O vajinanın içine girdiğinde o zevk paha biçilemez oluyor. . z bı önemli. Duygu işin içine girerse sevisirsin ama duygu olmassa direk baş geç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Toplumda verilen terbiye öyle erkek herşeyi yapar kızları sever çapkın olur ama kızlarda tam tersi kır ayaklarını otur evinde zihniyetiyle yetistirilince durum duygusuz oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazi erkekler desen bence daha guzel olur. Bazi erkekler maalesef hayvan gibi , ic gudusel yasarken, kendini kaybeder. ama bazi erkeklerde tek eslidir, onunla bir omur gecirir. Zaten tek geceligin dindeki adi zina.
02 Yorumla
Soran+1 yılTek eşli erkek mi? Sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum nasil bir cevredesin. Ama zina yapmayan pek cok erkek var
+1 yılErkekleri duygusuz yetiştiren sizsiniz! Çoğu katı olmaya zorlandı doğduğu andan itibaren dayatılan şeyler hep böyleydi. Benim de tercihim aşkla yapmak ama daha bunu hak edeni görmedim
00 YorumlaErkeklerin nefsi ile kadin nefsi ayridir cunku erkekler seks yapsa olur kadinlar sevismek ister bu tum erkeklerde olan bir sey (yani turk erkeginde yok sadece)
00 YorumlaÇünkü kadınlara birsuru erkek yürürken bazen erkeklere kimse yüz vermiyor ve bu da tercih diye bir şeyi ortadan kaldırıyor. Tehcihleri olmadığı için yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılEmin ol kadınlarda yapıyor bunu cinsiyete bağlama.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor demedim zaten onlar azınlıkta.
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılZinanın her türlüsü haram bunun erkeği kadını yok. İki tarafta evlilik öncesi kimse ile yapmamalı.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çünkü kadınlar her ihtiyacını karşılayacak tek bir erkek ister. Erkekler ise tek bir ihtiyacını karşılayacak her kadını ister.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü duygularını yıkmışlardır kadınlar duygusuz seks en iyisi işin bitince unut gitsin duygu olsa ağır yaralar
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca erkekler böyle bakar seks yapılacak kadın ayrı evlenilecek kadın ayrıdır her yaptığından eş olmaz derler
Bu bizle alakalı değil yaradılış gereği böyleyiz bak hayvanlar alemine ordaki erkek hayvanlarda böyle 😄😄😄
00 Yorumlaerklerin çoğu diyerek genelleme çok yanlış. enaz kadınlarda bu orana sahip şu an hatta fazla bile denebilir çağımızda
00 Yorumla
+1 yılDuygusuz ilişki yaşayan herkesi basit buluyorum. Onlar da basit oldukları için tek gecelik ilişki yaşıyorlar
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik ilişki yaşadıkları kişilerde kadın yalnız xd
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu adam akıllı okumadan görüş yapanlar bide.
- +1 yıl
Kadınları kusursuz gibi göstermek, kusur zaten. Bir kalp sizde yok ama değil mi
- +1 yıl
ayy ne alaka kiz sadece erkekler dememis ki cogunluk erkekler ama
Kadınlar yapmaz mı 😂Sen başka bir gezegende filan yaşıyorsun sanırım kadınlar erkeklerden daha fena artık
02 Yorumla- +1 yıl
e ona bakarsak jigølo da var
Bence kadınlardan yine de daha samimi istekleri konusunda.
Kandırmıyor.
Kadın seviyorum deyip de neler yapıyor neler...
00 Yorumla
+1 yılÇünkü amaç sadece tatmin olmak
Kadınlar daha duygusal oldukları için duygu olmadan. Yapmak istemezler00 Yorumla
+1 yılEee o tek gecelik iliskileri eseklerle mi yaşıyorlar? Boş konusuyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılAptal mısın olum kadınların "çoğu" dedim "çoğu" mk
Soran+1 yılYapanlarda ya ağır k*şar ya da eskort oluyor zaten ;)
- +1 yıl
Neyse en azindan senin gibi agır kezban degiller. Ven kadin olsam ezik bir kezban olacagima k*şar olurum en azindan bir kalitem olur.
Soran+1 yılAfern
+1 yılTek gecelikti istediğin çoğu fanteziyi yaparaın ve olabildiğince rahatsın çünkü yarın yok o şekilde düşün
00 Yorumla
+1 yılHayvansal içgüdülerden dolayi. Doğa kanunu bu maalesef
10 Yorumla
+1 yılNekadar öyle erkek varsa okadar da öyle kadın var yoksa yapmazlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Fizyolojik özellikler ve üreme içgüdüsü etkili olabiliyor.
Ama duygusal yakınlığın olduğu biriyle cinsellik tabii ki çok da güzel, en azından ben öyle düşünüyorum00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler aşık olduğu zaman daha tutkulu seks yaparlar. Diğeri enerji atmak içindir genelde
00 Yorumlaerkekler cinselliği açlık gibi hisseder, kadınlar özel bir his olarak duyar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların tabiri ile " Odun ya da Öküz " oldukları için olabilir mi?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çünkü sexin birçok tonu vardır.. Sadece duyguyla yapmak gerekmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHErşeye duygu yüklenmez. Her seks'ede duygu gerekmez.
Bazen canın ister yaparsın... Duygu ile yaparsan daha güzel olur ama illa duygu olacak diye bir şey yok.00 Yorumla
+1 yılsevgisiz seks ihtiyaç gidermektir mastürbasyon ile bir farkı yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Karşılık yoksa bedelini öder ama ben daha çok romantizmin dibine dibine vurarak yaşamayı seviyorum
00 Yorumlaerkeğin yapısı farklı seks için duyguya gerek yk fiziksel beğeni yeterli
00 Yorumlabu iş duygusuz olacagını zannetmıyorum.. en azından ben yapamazdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sekste duygu illa ki olmalı ama bazen de duyguya yer verilmemeli diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılErkekler bulabildiği her hatunu döllemeye şartlanmış bir genetik koda sahip olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmak ve arzulamakta duygudur. Ayni kahverengi ve siyah gözlerin renkli göz olduğu gibi
00 Yorumla
+1 yılşrfsż bencil düşüncesiz oldukları için bunla ona normal geliyor
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Seks teknik ve fiziki bir olay ve ihtiyaç olduğu için olabilir mi acaba?
02 Yorumla- +1 yıl
Onun İçin de mide olmalı seçicilik olmalı yemek de bir ihtiyaç ama çok acım diye böcek ya da sinek yer misin
+1 yılo duygu sadece kadınlar da olur erkek nasıl daha fazla haz alacaklarına bakar :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes aynı değil ama erkeklerin bir kısmının fıtratı böyle.
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmeden yapmam yani duygusuz yapmam oluyor cevap
00 Yorumla
+1 yılBizimkiler ağaç kovugu bulsa sokacaklar o derece Yani
00 Yorumla
+1 yılzevk aldıkları için namussuz sanıyorlar kendilerini ondan ama namussuzdurlar çoğu doğru
00 YorumlaCinselliği çok büyütüyoruz gözümüzde, aslında zevkini alıp yoluna bakacaksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiz aşk gibi bir duyguyu sekse alet etmiyoruz. Bedensel tatmin için duyguları kullanmıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dediğin abazalar için geçerli ben karşımda isteksiz birini görsem anında soğurum terk ederim orayı bu bana tecavuzcuymusum gibi hissettirir
00 YorumlaYılanı dusunuyoz o mutlu olsun yeter egoist degiliz yani 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapalım 1 kıza çakmak için 6 ay peşinden mi koşalım yarım saat zikis icin
06 Yorumla
Soran+1 yılYarım saat için 1 yıl koşan var
Cevap sahibi+1 yılO onun sa. lklığı canım
Cevap sahibi+1 yılBide erkek tek gecelik ilişkiyi kiminle yapıyor acaba bır düşün bakalım
Soran+1 yılKiminle
Cevap sahibi+1 yılNormal kadınlar da var diyorum öyle yapan hiç bişey anlamıyorsun sende
Bence bizi suçlama kadınlarda yapıyor bu işi
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım