+1 yılHer bulduğuyla birlikte olan kadın ve erkekle, gerçekten sevdiği kişiyle birlikte olan kadın ve erkek arasında fark vardır. Bence karşındakine gerçekten güveniyorsa kişi bunu yaşamalı. İki tarafın da amacı zaten tatmin olmaksa buna bir şey diyemem ama. Ayrıca seni tebrik etmek istiyorum; cinsellikten kastının öpüşme sevişme ve ilerisi olması konusunda. Toplumumuzda bakireliği sadece kızlık zarından ibaret gören insanlar çokça bulunuyor çünkü. Onlara göre her haltı yiyen ama kızlık zarı patlamamış biri de bakire çünkü. Son olarak şu konuya değinmek istiyorum, sevgilin bence seni cinselliğe ikna etmeye çalışıyor, gerçekten istemiyorsan bunları yeme bence. Sevgiler ❤
52 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle cinsellik konuları şimdiye kadar ilk defa açıldı onda da ben sordum düşüncen ne diye. Daha önce çok şey yaşamis olduğunu da biliyordum o söylemişti. Kendisi sadece olması gerektiğini anlatmaya çalıştı ve çok fazla anlam yüklememek gerektiğini.. ben istemiyorum dediğimde de saygı duyuyorum dedi. Teşekkür ederim 💖
En İyi Cevaplar
Ay üslubu iğrenç, ne o öyle açık açık konuşmuş. Hani nerede saygı? Nereden geliyor bu rahatlık? O kadar alışkın ve kanıksamış ki bu durumları, açık açık yazabiliyor kelimeleri. Üzgünüm ama gerçekten iğrenç. Aklını çelmek için, onunla birlikte olman için saçma sapan safsatalar uydurmuş, bahaneleri çok komik. Birbirinize bazı konularda denk olduğunuzu asla düşünmüyorum. Son olarak güven de vermeyen bir tip. Çizginde ısrar edersen, senden uzaklaşacaktır eminim, derdi aşk/sevgi değil çünkü. Naçizane tavsiyem, lütfen inanma ona...
133 Yorumla
Soran+1 yılIkimiz de aciksozluyuz, ben de biraz onun gibiyim yani. Ama zina konusunda hep titiz davrandım ve ona da soyledim en dikkat ettiğim konu, elini tutmami bekleme dedim. O da saygı duyarım dedi. Dün cinsellik konusunu da ben açtım fikrini ve düşüncelerini merak ettigim icin, o da böyle anlattı ben sordum hep, en son da benim fikrimi sordu ben de soyledim tabi. Saygı duyarım dedi. Normalde asla cinsel konular konuşmayız ikimiz de iyi anlaşıyoruz gülüyoruz falan yani, daha önce yasadıgı şeyler olduğunu biliyordum geçmişim çöp karıştırma falan demişti. Öyle yani
- +1 yıl
Geçmişimi çok karıştırma çünkü karanlık demek istemiş galiba 😊 Bir kaç kelimeyi kullanımındaki rahatlığı rahatsız edici. Sen rahatsız olmuyorsan sorun yok, benimkiler dikkatli olman için öneri. Günümüz ilişkileri malum... İyi niyetli ve güzel gönüllü kadınların üzülmesini istemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
1 yılhayatım erkek arkadaşın doğru şeyler söylemiş ama bu karar senin sen hazır hissetmiyorsan ve senin inancına göre denk düşmüyorsa yapmak zorunda değilsin ama bir abla tavsiyesi verecek olursam sevdiğinle her şeyi doya doya yaşamanı isterim pişmanlık ya da bi çıkar mı var düşüncesi olmadan
00 Yorumla
+1 yılYaşamak istemeyen sevgilim elbette olabilir kendini ne zaman hazır hissederse o zaman bazı şeyleri yaşayabiliriz ama her erkek böyle değildir cinselliği yaşayınca bir halt olacağını zannederler sevgilini doğru düzgün seçmelisin seni zorluyorsa seni hiç sevmemiştir
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılEvlilik yaşı ilerledi deyip normalleştirilemez bence evlenmeden cinsellik yaşama meselesi. Evlilik yaşı arttı diye evlenene kadar her bulduğu fırsatta farklı kişilerle seks yapan birisi kalkıpta bunu bahane etmesin
60 YorumlaBöyleleri durak insanı. Kullan at durumu var bu adamda. Uslüp iğrenç zaten
100 YorumlaBöyle diyenler o kana en çok değer verenler kanmayın şunlara
120 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde bircok bakire sevgilim oldu onlar tam ilişki istesede ben oral ve surtmeden öteye gitmedim irademe hakimim ve aynı zevki heycanı dolu dolu yaşatmışımdır engel degil yanı bakireligin bozulması
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinle aynı görüşteyim. Sana çok ters geliyorsa ayrıl
70 YorumlaOlm bu konuda bu kadar açıklama yapmaya ne gerek vardı mk :d
21 Yorumla
Soran+1 yılBen sorduğum yerleri kestim
+1 yılBenim tavsiyem yaşamamışsan bulaşma bağımlılık yapıyor cinsellik çok fena bişey eşinle yaşarsın bu görüşe sahip biride sana yaramaz bugüne kadar sevgilin olmamış ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni manipüle etmeye çalışıyor aynısını benimki bana yaptı sakın inanma kandiriyor kendi iradenle ol diye yapıyor
40 YorumlaBu tiplerden uzak dur istediğini alıp kaçan erkek modeli bu kanks
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Cinsel birliktelik şart değil ama birşeyler olmasında Bir sıkıntı olmaz nihayetinde evlilik düşünüyorsunuz değilmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyken de olmalı. Evlenmeden olmaz diyen bir kadınla ilişki yaşamamayı tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılYapma tabikide ama zina olarak görüyorsun sizin bı araya gelmeniz bile zina
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kızla böyle mi konuşulur be kahve ağzıyla allahın yobazı
Senide kandırmak için bir ton laf etmiş bu arada böylede devam eder boş boş geveliyor sadece lafları tam bir çöp tenekesi62 Yorumla
Soran+1 yılBi ton laf etmedi ben çok fazla soru sordum bilmediğim icin sadece kestim oraları ve bana açık açık anlatmak icin öyle konuştu. Ikimiz de açık sözlü insanlarız çok saygılı biri kendisi
Cevap sahibi+1 yılya şaka mısın sen :D çok saygılı diyor birde tam bir çöp tenekesi ağzı bozuk kadınla konuşma tarzı bile iğrenç dağdan inmiş
Öpüşme, yalaşma ve yiyişme olmalı bence. Elletmeden. Ama pompa vs gerdek gecesi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgililikte cinsellik olamaz haram
90 Yorumla
11 aySakın sakın bunu acilen terk et bunun derdi evlilik falan değil bunun ellemediği kimse kalmamış bundan sana ne koca olur ne bir şey olur ne de sevgili olur Seni kullanır bir kenara koyar bakirelik önemlidir sakın
00 YorumlaYol ver gitsin boş laflarla aklını çelmeye çalışmış
10 YorumlaTabii ki de olmalı istemiyorsa bırak gitsin şu hayatta bı o kaldı zaten zevkli seylerden
00 YorumlaOlmalı bence tadı tuzu güzelliği sevdikçe sevesi gelir eşlerin birbirini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni yatağa atmak için alt yapı oluşturmuş
43 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorsan saygı duyarım dedi
Cevap sahibi+1 yılO da yumuşatma evresi
Soran+1 yılPeki ben nasıl tavır takınmalıyım ne yapmalıyım
Olmazsa olmaz cinsellik. İstemiyorsa terk et
20 YorumlaOlmalı ama herkesle değil
00 Yorumla
+1 yılGeri kafalılık değil
22 Yorumla
Soran+1 yılNe peki
- +1 yıl
Zina etmiyor diye geri kafalımı oluyorsun yani tamam boşver zina etme geri kafalı ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklını çeliyor güya bırak bu seni yiyor
20 Yorumla
+1 yılCok merak ettim su anki durumunuz ne?
10 Yorumlacanım konuşmuş tabiki namustur
00 Yorumla
+1 yıltabiki olmali oyle hayatmi gecer
00 Yorumla
+1 yılBence zina deyill cocuk dogru soyluyo
00 Yorumlaİsteyen yapar
00 Yorumla
+1 yılBu seni yer
40 Yorumla
+1 yılGüzel demiş çocuk.
10 YorumlaSonuna kadar olmalı
00 Yorumla