1 ay sonra 27 yaşına gireceğim. Hiç cinsel birliktelik yaşamadım. Uzun zamandır hayatıma kimseyi de almadım. Güzel miyim evet. Ama hayat şartları koşturmacalar derken vaktim yok. Eğer birini hayatıma alsam ve aşık olsam yani onunda beni sevdiğine eminim diyelim evlenmeden cinsel birliktelik yine yaşayamam kendimi kötü hissederim. Ya ayrılırsak evlenmezse ya başkası bana bakmazsa kafasındayım. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNikahsız seksten sonra ayrılırsan başkasının sana bakıp bakmayacağı kaygısı, senin değerini kızlık zarının belirlediğini zannetmenden. Kadınların anlamadığı şey şu, bu kuralı erkekler koymuş, siz de kabul ediyorsunuz. Bir zarın sizin eş adayı olup olamayacağınızı belirlemesine izin veriyorsunuz. Kadının geçmiş cinsel yaşamını önemseyen erkek geri kafalıdır. Diyelim ki evlenmeden seks yaptın, ayrıldın. Bakire olmadığın için seni eş adayı olarak görmeyen erkeklerden uzak duracaksın, çünkü sana, sen olduğun için değil, kızlık zarının sağlam olmasına göre değer biçiyordur. "Yaptıysam yaptım, sana ne?" demek çok zor olmamalı, çünkü evleneceğin erkek dahil kimseyi ilgilendirmez ve kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru düşünüyorsun çünkü erkeklerin çoğu kendisiyle birliktelik yaşayan kadına güvenmezler eğer benimle yaptıysa mutlaka geçmişte de bir şeyler yapmıştır diye düşünüp soğumaya başlarlar.
Bu dediğime karşı çıkanlar olabilir ama buranın gerçeği bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek olarak söylüyorum erkekler cinsellik için çok güzel aşık taklidi yapar ilgi alaka ama cinsellik oldukça artık soğur ilk fırsata terk eder bahane bulur en basiti namuslu kız aramaya başlar ( karaktersiz olduğu için)
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam evlenene kadar beklerdim sonuçta bu zamana kadar yapmamış birisin ama son dakika bir hata yapıp uzun zaman kendini kötü hissedebilirsin o yüzden yapmamanı tavsiye ediyorum en azından benim görüşüm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence haklısın güzel kardeşim bende bir erkek olarak evlenmeden cinsel ilişkiyi uygun bulmuyorum olmamalıda zaten insan zaman geçtikçe yaptığı şeyler pişman olabiliyor keşke yapmasaydım diyor ilişki dışında ufak yakınlaşmalar olabilir ama çizgiyi taşmamak kaydı ile bence asla ve asla evlenmeden yapma
00 Yorumla
+1 yılDoğru düşünüyorsun o an delice sevgi olsa da sonra süreceği kesin değil zorda kalan kız oluyor sonra
00 Yorumla
+1 yılEndişelerinde haklısın. Merak etme inş. yakında biri çıkar karşına ve evlenirsin hemen doya doya yaşarsın. az daha sabret
00 Yorumla
+1 yılSenin icin geçmiş artık yaş olmuş 27 . Bu saatten sonra evlenince yaşa. Zaten onda da asla umduğunu bulamayacaksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünüyorsun diyemem ama söyledigin kesinlikle doğru da diyemem. Bazen öyle bir çekim olur ki o insanla aranda istesende engel olamazsin
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi düşünüyorum sakın evlenmeden yapma doğdu yoldasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini nasıl mutlu hissedeceksen bunu yaşamam lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Haklısın en doğrusunu yapıyorsun bulunmaz nimet sin bu devirde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani bence cinsellik olmadan ilişki yürümez belki de yaşım itibari böyle düşünüyorum bilemem
00 Yorumla
+1 yılCinsel birliktelik şart bence evlilik ayrı bir şey cinsellikle evliliği bağdaştırmak mantıksız
00 Yorumla
+1 yılsence tam tersi olmadan bir ilişki var mı ben inanmıyorum olduğuna
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik olgusu kalkıyor artık, bu yüzden kendini kısıtlamana gerek yok bence.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bi şey yaparsan adam senin tadına baktıktan sonra ayrılır. Sen de öyle ortada kalırsın
00 Yorumla
+1 yılKendinden emin olmayan hiçkimse hiçbir şey yaşamasın abi kontrol edin o zaman kendinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşa kadar kendini koruduysan böyle devam et. Hiç sevistin mı? Ya da internet üzerinden
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin kim olduğuna bağlı
00 YorumlaCinsellik evlilikle birlikte yaşanır.
00 YorumlaIsteklrin ne durumda peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hayatın ama hiç mi canın istemedi VS?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle devam et seni çılgın bakire 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahha
Doğru düşünüyorsun o yüzden önce güvenn
00 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar nasıl dayandın hayretlerdeyim
00 YorumlaHaklısın
01 Yorumla- +1 yıl
Hak veriyorsunuz yaşlar da aynı. ee sizde demekki durum aynı. ama insan sevgilisi olursa nasıl durur ki ,🤔
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur bence ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıltadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılTercih
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem