1 yılHerkesin gorusune sagi duymak ile beraber bir erkek olarak sunu soyleyebilirim. Eger ciddi dusunuyorsaniz evlilik yoluna girdiyseniz yapilmali, cunku cinsel iliskiden sonra erkek genellikle degisir, cunku erkeklerin en buyuk beklentisi cinsellikltir ve bu beklentiye ulasmis olur. Ondan sonra eger erkegin yeni halini de gercekten seviyorsan evlenirsin eger sevmiyorsan ayrilirsin.
Diger turlu evlendikten sonra bu halini gorursun. O zamanda yol vermek icin cok gectir.
Tabi bunun soyle de bir eksi noktasi var cinsel olarak her birlikte oldugunuz (kadini erkegi yok) sizden bir parca alir dogal olarak body count'u cok artmis kisilerin saglikli iliskli burmasi ya da baglana bilmesi cok zordur.
Tabi kadinlarda bir de bekaret mevzusu var, ekrklerin bir kismi direk bekaret takintili olduklari icin kadinlarin ilk cinsel iliskileri potansiyel evenilecek erkeklerin yaklasik yuzde 30'unu potansiyel olmaktan cikarir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKimine göre cinsellik kişileri birbirine daha çok bağlıyor kimine göre de ilişkinin geleceğini sarsıyor. Sevgiliyken her şeyi yaşadıklarında evliliğin bir heyecanı kalmayacağını söylüyorlar.
02 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum buna herşeyin bi zamanı var aslında.
- 1 yıl
Peki kişiler cinsellik yaşanmadan evlendiğinde cinsel yaşamlarında sorunlar olursa boşanma gerekçesi olur mu?
Hadi diyelim oldu sence sırf bunun için boşanmak mantıklı mı?
Neticede çoğu kadın kendini eşine saklayıp o ilk gecenin hayalini kuruyor. Peki ya o ilk gece onca yıl kurduğu hayalinin başına yıkılmasına sebep olursa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi düşünülüyorsa kesinlikle yapılmalı. Sonrasında her iki taraf da birbirine karşı çok büyük umutlar, hayaller beklentilerle giriyor gerdeğe ama sonuç fos çıkıyor. Birkaç ay, sabırlıysa birkaç yıl deneyip tatmin olamıyorum diye ya boşanılıyor ya da aldatılıyor (ve ardından boşanılıyor) Bu yüzden evliliğin mutluluğu için iki tarafın da birbirini tanıması, aralarında bi cinsel uyum olup olmadığını görmesi çok önemli. Yoksa mutsuz evliliklere, dağılmış yuvalara dönüyor olay
30 YorumlaAsıl ciddiyse düşünülmemesi lazım yavrum😀takılmalıksa zaten her halt yapılır
Ciddi düşündüğün biriyle yapıp sonra o ilişki olmayınca ne duruma düşeceğinin farkında mısın?10 Yorumla
1 yılCiddiyse evlenin sonra yapın bebiş insanlar bir anda değişebiliyor sonrasında pişmanlıkta olabilir
12 Yorumla
Soran1 yılNormal soru sordum benle alakası yok genel olarak bu konuda ikiye ayrılmış çoğu kişi sizinde düşüncelerinizi merak ettimm
- 1 yıl
O halde bence olmamalı☺️
1 yılYeterince ciddi düşünülüyorsa ve karşılıklı güven varsa, sevgi ve saygı da varsa evet cinsellik olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmalı, şart. Evlilik planları olup olmamasına bağlı değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Olmali eger mufazakar bir ciftse konusulmali yoksa 2 tarafta cinsel sorunlar yasayabiliyor.
00 Yorumla
1 yılHakedenle yapılır. Malın öküzün serserinin biri ise yapılmamalı
00 Yorumla
1 yılCinsellik başka ülkede bu kadar tabu değil , lütuf değil çekim varsa olunur yoksa olunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bakirim 32 yaşındayım. Gerçekten sevdiğim biriyle hissederek isteyerek yapmak isterim onun için bekliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEger seks yapmayacaksiniz opusmeyin bile opusmemis dudak bile bulamiyoruz
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle bişey arıyosan kendin de yapmamış olman gerekiyo herşeyi yapıp yapıp sonradan temiz kız aramayın 🤷🏼♀️
Cevap sahibi1 yılTab 2 kendim 200 kizla opustum
Cevap sahibi1 yılAlla alla eger ben yapsam neden boyle bir sart kosim
Evet oral olmalı bence
00 Yorumlakesinlikle olmalı birbirinizi iyi tanımış olursuuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılOlsa da olur olmasa da.
00 Yorumla Evet kesinlikle olmalı sevisme oral anal falan da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİnan bana senle yatarsa ciddiyet falan kalmaz
02 Yorumla
Soran1 yılBana ima kullanıyosun nerden biliyosun benle birinin yatınca ciddi kalmayacağını falan
Cevap sahibi1 yılHe he tamam sensin
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmamalı
10 Yorumla
1 yılOlmamali
00 Yorumla
1 yılOlmali
00 Yorumlaevet olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılolmazsa olmaz
00 Yorumla Olabilir evet
00 Yorumla
1 yılOlmalı bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBencede olabilir
00 Yorumla
1 yılOlmazsa kacar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne