8 yıldır spor yapıyorum. yapılı bacaklarım ince karın bölgem ve sıktığımda yumurta gibi çıkıcak şekilde kollarım var. sevgilim var fakat birlikte olmuyoruz ve ben artık cinsel isteğimi dizginleyemiyorum. açık giyiniyorum tahrik etmeye calısıyorum ama adım atmıyo neden böyle oluyo kaslıyım diyemi yani? . kaslı yapılı olmamı cok cekici buldugunu söylüyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şahsen bi kızın kaslı olması beni rahatsız etmez ama aşırı da kaslı olmamalı yani böyle izbandut gibi kas yığını olursa yani aşırı maskülen bir vücud, işte o itici geliyor (keza maskülen bir yüz ve ses tonu için de geçerli bu benim için). Onun dışında normal böyle aşırı sırıtmayan kaslar bir kızda bana daha bile çekici geliyor. Seni veya sevgilini tanımadan sorunu cevaplamak güç. Bunu en iyi onu karşına alıp açık, net ama anlayışlı ve yargılar nitelikte olmayan bir üslupla sorup konuşarak öğrenebilirsin bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kaslı kadınlar çekici geliyor bana ama yüzleri maskülen olmazsa. Erkek arkadaşının zevki nedir bilemem ama eğer yüzün maskülen gözüküyorsa belki sebep bu olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır yüzüm maskülen degil
Soran+1 yıl1 yıldır
Soran+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
128Cevap
Yanlış anlama lütfen eminim çok güzelsindir, ama ben kadın dendiğinde akla kaslı maslı bir vücut gelmesini güzel bulmadıklarını düşünüyorum. Yani oturmuş bir algı var o yüzden, yani seksi veya cazibeli gelmiyor olabilirsin. Neden birlikte o zaman diye sorarsak bunun cevabı sevgilinde
93 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyosa bunu onun söylemesi gerekmezmi
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılBununla alakası olduğunu sanmıyorum, cinsel istek varsa bunu göz görmez zaten. Ki kusurlu bir durum da söz konusu değil, olabilir bence normal. Sevgilinin bir adım atmamasının sebebi ise, ya cesaret edemiyordur bir adım atmaya, sen rahatsız olursun diye. Ya da baya libidosu düşüktür, cinsel isteği yoktur, başına bela olacak kadar.
22 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım sence
- +1 yıl
İlk başta sanal üzerinden konuşmayı dene derim. Ortaya bir konuda atlarken laf at, meraklıysa devamını getirir. Yani meraklı derken, o da senin gibi istekliyse, ve bunu sana açıklayamıyorsa. Buradan bir şey çıkmazsa, yan yanayken bir şeyler deneyebilirsin bence, fiziksel temas kurarak direk, çekinmeden, utanmadan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemde çok, sportif olması seks esnasında her pozisyonu rahat ve aktif uygulaması anlamına gelir bunun yanında dayanıklılığı iyi olur mesela üstte oldugu zaman iki üç in cikta bacaklarım ağrıdı vb. Demez ayrıca bacaklarının yapılı olması da sexiligini arttırır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim bacak yap8m gayet yapılı
Cevap sahibi+1 yılGerçekten harika olmalı, ebatlı oluşu muhteşem ve spor gereği daha kuvvetli olması oksarken avuclarken ve dudaklarla dille ve küçük diş siyirmalari ile sevilirken çok daha fazla ve etkin şekilde etkileyici ve
Daha cezbedici şekilde zevk verir insana
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayat ne garip yaa, ben de atletik seviyorum, senin gibi biriyle sevişmek için neler vermezdim:) ve gerçekten nirvanaya ulaşırdık:) ama şans işte hayat istediklerini sunmuyor. Sen mükemmelsindir, senin gibi atletik yapılı çok az oluyor. Kıymetini bilmiyordur sevgilin
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKasların çok mu fazla:) merak ettim çok
Soran+1 yılKazak giysemde kaslı olduğumu anlayacak kadar
Cevap sahibi+1 yılohaaa, özelden konuşabilir miyiz, nolur
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılÇok kötüsün:) ne olur konuşalım fake insta varsa söyle nolur. Valla ne istersen kabul ederim:) çok hoşuma gidersin sen:) eğitmli ve maddi durumu iyi biriyim:) sadece arkadaş oluruz.
Soran+1 yılGizli profilden çıkmayı deneyerek başlayabilirsin:)
Cevap sahibi+1 yıljustforfun4260 sen de alsana fake insta:) konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılEee noldu sustun😂 kas değil yağdır o:) bir görüşelim konuşalım sadece:) dediğin gibiysen maddi destek olurum
Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Kaslı bı kadın daha seri olur bnce seks anında. Squat yapmaktan daha seri ileri geri gidip gelebilir bnce, 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılBilemem :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam, ama itici duruyorsa hani su yarışmalarda vücut geliştiren kadınlar gibi çekiniyor olabilir,
Ben denemek isterdim öyle biri olsa, aşırı kilolu birini de çok istiyorum mesela17 Yorumla
Soran+1 yılben 77 kiloyum ama kaslıyım cok iri değilim ondan
- +1 yıl
Abartılı bir durumun yok hatta daha zevkli bile olabilir, daha önce iliskiniz olmadı mi niçin isteniyor?
Soran+1 yılolmadı
- +1 yıl
Neden istemiyor dersin?
- +1 yıl
Bu arada bende sporla uğraşıyorum sen ne seviyedesin?
Soran+1 yılBir bayana gore baya iyiyim :)
- +1 yıl
Kasliyim dediğin icin sordum, bayanlarda kas falan nadir olacağı icin zaten iyisindir, insta kullanıyorsan bir kaç bayan göstereyim
Ona göre değerlendirmek ister misin
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBen seviyorum acikcasi ama kollar kasli olmasa daha iyi.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim kollarda kas var
- +1 yıl
Olsun ben yinede seninle sevisirdim. Cunku sporcu kadinlar cok tatli oluyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sevgilinde sorun var kaslı veya kassızsın ne fark eder, neden sevgili olmuş
12 Yorumla
Soran+1 yılYaani bende bunu diyorum
- +1 yıl
Evet haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılkadınsı kaslı bır kadınla sevısmek ılgınc bır deneyım olurdu ama sevgılın senın degerını bılıp ıstekleırnı karsılamıyor bence sevgılını degıstır senınle sevısmeye can atan bır suru erkek vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılDayana bilir mi ki.. Genelde aciyor diye agliyorlar
Ben hic guclu kiz tanimadim16 Yorumla
Soran+1 yılgücü bilemem ama kaslıyım
- +1 yıl
Boxs torba olabilir misin mesela..
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Dayaniklilik yani kas icin dedim.. Mesela ben kiza karin kaslarimi yumruk attiriyorum şişiyor felan
Soran+1 yılBen Öyle şeyler yapmıyorum
- +1 yıl
Iyi gecelrr
+1 yılIsterim gel yazarlar simdi. Sen bedeninden ötesisisn adam seni sadece beden olarak görmüyordur. Kaslisin diye sevisecek hali yok
33 Yorumla
Soran+1 yılYazdilar bile :)) ben istediğimi yeteri kadar açık belli ediyorum ama olmuyo
- +1 yıl
İstemiyor olabilir sende sabirli ol bence:) belki psikolojik olarak hazir degildj
Soran+1 yılBen artık bekleyemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kasli kadin bana Seksi gelmiyor sadece popo kasi hoşuma gider. Senin sevgilinin cinsel istegi yok bence
10 YorumlaHiç kaslı biriyle tanisikligim olmadı ama birşeyler yasarmiyim olursa tabiki yok demem heralde Helede senin gibi bisexsuel olursa dahada ilgimi ceker
10 YorumlaBen samimi olmak gerekirse beğenemiyorum hafif kas bile olsa
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Özel olarak böyle bir fantezim yok ama. Cinsel çekim olmasına engel değil ama aşırı kaslı istemem.
20 YorumlaBen kaslı kız sevmiyorum kadın dediğin yumuşacık olur
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle soruna cevabım Kesinlikle evet
Adım atmaması ilginç çekiniyor herhalde Neyden çekiniyor diye sorma mantıklı bir açıklama bulmak imkansız02 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamiyorum
- +1 yıl
Ne diyelim Buradan şunu anlıyoruz dertsiz insan yok Sende bundan dertliysen başkaları ne yapsın
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ne kadar kaslisin bunu bilmek gormek gerekir sahsen ben cok kasli birisi ile sevişmem
10 Yorumla Hep fantazim olmustur atletik kasli bir kadinla sevismek😉
10 Yorumla
+1 yıloo en sevdiğim, keşke bendede biraz kas olsa çok iyi ten uyumu olurdu bana kalırsa
10 Yorumla
+1 yılDaha bi ayrı olur kaslı olması farklı bir deneyim..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimde sporcu yüzme ve ağırlık çalışıyor karnı six pack benim karnım düz ama kaslı değil bayılıyorum ona bakınca
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani elbette fiziğin iyidir, güzelsindir ama ben kadında kaslılığı çok feminen bulmuyorum. Sevişsem bile çok hoşuma gitmezdi herhalde.
20 YorumlaKaslı kadınlar erkeksi bir görüntü oluşturduğu için erkekler bu vücut yapısındaki kadınlarla seks yapmayı istemez
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek gibi değil
Kadın aşırı kas yapinca yüzde erkeksi oluyor. Travesti gibi bişey oluyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılOkadar degilim
+1 yılErkek arkadşınla aynı şeyleri sevdiğimizi düşünüyorum mesaj atarsan 1-2 tüyo verebilirim sanırım, merak ettiklerim de yok değil :D
00 Yorumla8 yıldır aynı sevgilinle misin? Daha önce bu vücutla bir cinsel ilişkin oldu mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
Peki sevgilinin geçmişte cinsel hayatı nasılmış biliyor musun? Eğer hiç yapmamışsa normaldir. Ya sa yapmıştır ama sana aşık olmuştur ve duyguları yoğunsa cinsel ilişkiye girmek için libidosu yetmiyordur ya da senin güzel ama kendininki çirkin diye çekiniyordur. Bunları onunla konuşarak çözmelisin bence. Hepsinin dışında belirttiğin gibi vücudunu beğenmeme ihtimali de olabilir. Ama ben bunjn düşük bir ihtimal olduğuna inanıyorum
Soran+1 yılbilmiyorum
Sevgilin demekki aseksüel. Bence sevgilinden ümidi kes farklı yakışıklı birini bul canlandır isteğini 😊
00 Yorumla
+1 yılBelki seni kaybetmek istemiyordur yani belki yanlış düşünüyorumdur diyebilir kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yeteri kadar belli ediyorum
+1 yılKasli olman bir etken tabi ama baska nedenleride var
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılKaslı vücudu ben çok sevmiyorum çok tahrik edici gelmiyor
20 Yorumla
+1 yılNe kadar kaslı o önemli, erkeksi görünmüyorsan sorun olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılkum saati tipi vucudum cok iri değilim ama kaslıyım
- +1 yıl
İri değilsen sorun olmamalı, bunu dile getir
Soran+1 yılben dile getirermem adım beklerim
- +1 yıl
O halde ateşinle yanmaya alışmalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle ima ile anlamıy0or demek ki, ondan adım bekleyeceğine sen adım at
10 YorumlaBence gayet güzel bisey ben bulamadm boylesini 😁 kac kilosun?
03 Yorumla
Soran+1 yıl77
Ya kasli cok cekici olmuyo ama kalca kisimlari inanilmaz cekici olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBen tercih ediyorum etmesine de sorun bizim etmemiz değil, siz de bir şeyler eksik.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi şeyler?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki kaslı olmasını isterim benim kadar olmasın ama
10 Yorumla
+1 yılSağlığına dikkat eden kadını sevmeyen erkek yoktur gibi
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla kas varsa kadınlık çekiciliğini kaybediyorsun ben de hiç istemem kaslı bir kızla sevişmek
20 YorumlaHayır istemem🙃
25 Yorumla
Soran+1 yılSen kızsın normal :)
- +1 yıl
Beni düzun 😘😁
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
😘...
Gizli Üye(25-29)+1 yılKasli olmak daha güzel ya
Keşke ben de öyle olsam10 YorumlaDostum az cekici gozukmeye calis davut heykeli gibi durma yaninda
00 YorumlaNeden olmasın, sevgiline birlikte olmak istediğini söyledi mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkek arkadasın işini bilmiyor... vucudun taş gibidir senin
00 Yorumla
+1 yılGöremeden birşey diyemem kas var bide kas var şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılondan daha kaslıyım
Gormeden birşey diyemem
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm
+1 yılözel ders veriyor musun:) motive olur hem benim için de
01 Yorumla- +1 yıl
spor konusunda dedim yanlış anlama yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziği düzgün hafif kaslı özel bölgesi tavuk sote tadında bir kızla ilişkiye girmeyi tabii ki isterim. 😊
00 Yorumla
+1 yılBelki ondandir.. yani o naif birini istiyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılama begenmiyosa niye birlikte
- +1 yıl
Seviyordur veya liman arıyordur
+1 yılBence aşırı çekici keşke benimde öyle kaslı sevgilim olsa
10 Yorumla
+1 yılTabiki isterim ona sert ve seri davranislarda bulunurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılYa işte Bi bulsam ypacam da yok bulamıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Peki sevgilinin fiziği nasıl
Soran+1 yılUzun boylu zayıf
- +1 yıl
İşte ezilmişlik var onda
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Senin fiziğin daha iyi çünkü
+1 yılKaslı biriyle neden sevişmek istemeyim yazabilirsin😉
10 YorumlaTam bir malmış arkadaşın işte böyle kişilere senin gibileri denk geliyor vah vahh...
10 Yorumla
+1 yıl8 yıldır spor yapıyorsun ama en ufak bir hayat tecrüben yokmuş
00 YorumlaHayır ben kızlarda kası itici buluyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa asla sevişmem demem ama kaslı olması biraz libido düşürücü etki yapabilir benim için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok aşırı kaslıysan seksiliği gitmiş olabilir ama yerinde bir kas ise seksi olmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Kadın dediğin biraz narin olmalı.
20 Yorumla
+1 yılİsterdim. Cinsel bölgen de umarım kaslı değil yumuşak ve suludur
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri