sarhoşken 2 numaradaki gibi kızla seks yapmıştım sabah yine yapmıştım.. ama önden yatırıp yaparsın doggyde yaptım ama küçük pipili biri yapamaz popo çok büyük zevk alırsın onda sorun olmaz ben zayıf tercih ederim
Bizim türk erkekleri ağır abaza oldukları için bu teklifi kabul ederler kızı hunharca parçalarlar tabi hepsi ağır abaza değil ama olanların sayısı daha çok yeter ki et olsun ama ben kabul etmezdim o kadar abaza değilim şükür
ben kibarca hayır der teşekkür ederim.. böye bir fantazim vardı.. deneyimledim ve bana göre olmadığını anladım.. ama oral benim için saplantılı bir tutku.. o konuda düşünülebilir belki..
Neden olmadı şişmanla seks?
yani pozisyonlarda zorlanıyorsun.. dogy dışında.. üstte oluyorsun mesela.. sanki bir metre havadaymışsın hissi oluyor... estetik olmuyor.. ama oralda çok iyiler.. gerçekten harika bence
Cevap
41Cevap
Ben ztn sismanlardan hoslaniyorum ilk defa boyle hissettim falan derler🙃
Sismansinz sizde offf
Ya gercekten oylelerse
Öncelikle kiloları yüzünden kimseyi yargılamadığımı ve tamamen kişisel tercihimden bahsettiğimi belirtmek istiyorum.
Bu güne kadar kilolu hiçbir kadınla birlikte olmadım. Bundan sonra da tercih edeceğimi sanmıyorum.
Hiç düşünmeden yaparım şişmanların alt dudaklari daha etli oluyor içine girince vakum gibi çekiyo çok zevk veriyorrr
Şişman olması dert değil ancak kendi ağzıyla böyle bir şey isteyen kendini basitlestiriyor
Böyleleriyle sevişmek değilde seks daha zevkli olur
Neden
Onu ilk başta saten veya deri kiyafetler giydirrim fetiş yaparım yavaş yavaş şişmanlar çok iyi squirting olur inletirim
Birisi yanıma gelip öyle bir şey söylerse ihbar falan ederim tacizden zhdys. İşin şakası bir yana ben kilolu ve şişman kızlardan hoşlanıyorum. Mesela bu fotoğraftakilerin hepsi bana hitap ediyor :)
Bayılırım, keşke gelse keşke öyle birini bulabilsem
dana önce bir kaç kere kabul ettim ama benim takviyemi eksik etmeyecek :) meyvedir kuruyemiş badem fındık bal vs
İkinci ve dördüncü resim gayet iyi. Olağanüstü şişman olmadığı sürece gayet güzel olabiliyor şişman kızlar.
Aşağı yukarı bu kilolarda 2 kızla seviştim çok zevkliydi inanılmaz tutkululardı sekste
2 bira al iç iyi gelir
Neye yi gelir
kafanı tiparlar
Anlamadım
Önce bir fiziğine ve yüzüne bakarım bi gideri var mı diye sonra karar veririm
ben denedim en alttaki fotoğrafdaki gibi kilolu biriyle
Türkiyede nefes alsın yeter herkes.
Ne alaka kilolu diye insan değil mi
Hiç öyle olmadı ama bir tadına bakmakta isterim ama 😉 aslında çıtır severim ama..
gel bebemm kollarıma derim
Gel bebemm kollarıma 😂😂😂
Hemen
Bazı kilolu kadınlar çok tatlı ve sempatik oluyor, neden olmasın ki 😊
O anki libidoma bağlı ve kadını beğenirsem olabilir
132 kiloydu boyu 1.58 internette eşleştik buluştuk gayet normal bir sevisme oldu kadinlarin bence zayif olmamasi lazim
Çok güzel bir olay olurur valla
bir düşünürüm ama hayır demem onunda ihtiyacı var mutlu ederim
Fazla şişman değilse olabilir
Ben olsam seni sabaha kadar 6 kez yapmistim.
bizim memlekette millet damacanaya kafa atıyor.
2. Ve 4. Resim sisman degil onlarla olur.
Denemeyen tadı bilmez 😇
Şişman olması değil sevmek önemli.
Kabul ederim. Yokluktayım
Sevişirler
Çok şişman bu buna ancak zenci yeter 🙄
Şişman ya da zayıf farketmez. Cevabım Hayır
S ike s ike zayiflatirim.
Zayif kizlarla ilgilenmiyorum
balık etlı sevıyorum
Balık etli ne kadar oluyor?
70kg ıdeal benım ıcın ele avuca gelıcek hatun dedıgın. Sömürebilmelısın
Altta resimdeki gibi mi