Böyle yaparsam açıksözlü ve cesaretli bir erkek diye etkilenirler mi?
Bir ara ilan bastırıp benimle yatacak bir kız arıyorum diye duvarlara yapıştırmıştım o zaman da kimse benimle yatmak istemedi.
Tutuklu yargılanma riskin yüksek. Ceza da kesin alırsın, bugünlerdeki kanunla 2 yıl ile 7 yıl arasında yersin, 4 te biri düşülür, Mahkemede iyi halden belki bir çeyrek daha düşülür kalanı yatarsn.
Yatarsın da , içerde ceza konun çabuk duyulur , oranın kanunu racondur , ceza sistemleri yaşattığını yaşatmaksa o zaman yandın işte.
Yaşadığını yaşatmaksa neden yanayım ki?
Onlarda bana teklif ederler reddederim :D Tecavüzden girmiyoruz ya sonuçta!
Heee Türk Yargı Sistemi de senin sözünle hareket ediyordu kardeşim. Hapishanede de koğuş ağası sensin sen ne dersen o olur.
asla kabul etmezler
ama bence mümkünse evlen değilse de
ramazan geldi oruç tut
kendin ibadet yap
gece kalktığında Allahım sen isteğimi azalt evlenince artır beni harama sokma diye dua et
bak bakalım ne olacak
Cevabin ne kadar guzel +1
thankss bazı kesimden son derece olumlu bazı kesimden de sürekli olumsuz dönüt geliyor ama kim ne derse desin ben buyum ve bunun için buradayım
Ya ne duası, saçma sapan şeylerle gelme bana.
Afrikadaki açlar için bütün dünya dua ediyor, havadan hamburger mi yağıyor?
sen dua ile kıyametin gününün dahi değişebileceğini biliyor muydun
bilmiyorsan bir düşün derim kapsamını
kabul olmayan dua yoktur yalnızca vaktini bekler
kimisi hemen kimisi sonra kimisiyse ahirette gerçekleşir
ben bunu sağlam kaynağa dayanarak söylüyorum ya sen?
kuran her şeyin cevabı değildir kuran vardır hadisler vardır ve de tefsirler ben bunlardan öğrendiğim bilgilerle bunu aktarıyorum ya sen nereden biliyorsun bu cevabı
Yahu ben doğumgünüme kadar sevgilim olsun diye dua edeyim mesela. Sen diyorsun ki bazı duaların zamanı vardır ahirette kabul edilir? Benim duam ancak doğumgünüme kadar 1 ay içinde kabul edilir ya da reddedilir böyle dua edersem.
Lütfen böyle saçma şeyler yazmayın. herşey dua ile olsa müslüman ülkelerde dünyanın en mutsuz insanları yaşamaz. Biraz aklını çalıştırmak lazım. Ben bu kız konusunda dua da eediyorum ama aklımı çalıştırıyorum. Olmuyor da olmuyor ne denediysem.
demek ki böyle olması gerekiyor bak dostum ben sana asla olmaz denilen neleri kendim çalıştıktan sonra Allaha bırakarak sonuca ulaştım bir bilsen hayret edersin zaten yatıp yatıp da sonucu beklemek değil elinden geleni yapıp sonra dayanmak lazım reddedilen dua yoktur dua ya dünyada gerçekleşir ya karşılığını ahirette bulur ya da onun yerine günahın silinir :)
Ben günahım silinsin istemiyorum ki! gerekirse zina yaptım diye günah yazılsın. Ben sevişmek istiyorum!
etkilenmezler, bu resmen abazanlıktır. bir kız en ağır kaşar diye tabir edilen kız da olsa yine de bir kadınlık gururu taşır. %1 ihtimal dahi vermiyorum
Peki kızlar nasıl etkileyeceğim. Bakirim ben sevişmek istiyorum!
bu şekilde düşünmeyerek mesela
çünkü bu halin iticidir. hem tek serdin seksse başka şeyler bulabilirsin, biliyorsun
Benim tek derdim seks değil. Ama kızların tek derdi seks. Seks yapacaklarını kişiyi seçerken de kriterlerini yüksek tutuyorlar.
Sarılıp uyuyabileceğim, benim saçlarımı okşayabilecek bir kız varda ben mi istemedim?
Bu şekilde düşünmeyerek etkileyebilirsin diyorsun da. Ben bu şekilde düşünmedim ki şimdiye kadar. Yeni yeni aklıma geliyor denemediğim şeyler.
Cevap
3Cevap
Alkollümüsün sen birader ağzından cikani kulağın duyuyomu
İlan mı bastırdın? Durum o kadar vahim yani..
Özel mesaj yolu ile sanki uzun uzun konuşmadık, bilmiyor musun ne haltlar yediğimi?
Mesajlarıma da cevap vermiyorsun gerçi artık!
Ben Bakir!!!
Seninle konuşmuştuk ya özel mesaj yolu ile!
ağzına bile sı. arlar..
kızdan tokat, çevredekilerden dayak yersin
Kızlar fordlandığında ses çıkarmıyorlarmış ama öyle diyorlar. Böyle deyince neden sıkıntı çıkarırlar?
Karaköye git o zaman tövbe ya :/
Ne alakası var ya?
kamyonu getirin la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar