Cinsel Yaşam Kızlar, Aktif olan bir travesti ile sevişirmisiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Detayları yorumlara yazalım , Sevişirim sebebi bu sevişmem sebebi bu Kızlar, Aktif olan bir travesti ile sevişirmisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
pembeuçurtma Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Sen kavram kargaşası mı yaşıyosun acaba. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden kavram kargaşası yaşayayım ki. Bu seks türünü ben mi buldum Yorumla pembeuçurtma +1 yıl Acaba aktif gay mi demek istedin. Yoksa biseksüel mi? Senin bahsettiğin şey mantıklı değil. bir erkek hem travesti olup hem niye bir kadınla sevişsin ki? Yorumla Soran +1 yıl hımm Travesti kavramı nı bilmiyoruz sanırım.. Travesti olupda kadın ile sevişen ler de var. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gaylerle isterdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Travestiler de biseksüel olanlar da var Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sen kavram kargaşası mı yaşıyosun acaba.
neden kavram kargaşası yaşayayım ki. Bu seks türünü ben mi buldum
Acaba aktif gay mi demek istedin. Yoksa biseksüel mi? Senin bahsettiğin şey mantıklı değil. bir erkek hem travesti olup hem niye bir kadınla sevişsin ki?
hımm Travesti kavramı nı bilmiyoruz sanırım.. Travesti olupda kadın ile sevişen ler de var.
Gaylerle isterdim
Travestiler de biseksüel olanlar da var