Anal seks için hazırlık şart. Temizlik ve yırtılma olmaması için yeterince açılması gerekiyor. Hiçbir hazırlık yapmadan anal seks yapanlarda var. Hazırlıksız yapılan anal seksin sonuçları ne olur?#whisky 🥃
Hazırlıksız yapılan anal seksin sonuçları ne olur?
ben anal seksten neferet ederim benim tarzım degil ünv site yılarımda çıktıgım çocuklar ilşki yşarken vajinamdan çıkarıp anal deligime sokmuştu habersiz yataktan kalkıp terk etmiştim onunki okdar büyük olmamsına ragmen çanım çok yanmıştı ve bir kaçgün dvamlı kaşınmıştı tercih etmiyorum birde büyük bir penisle olursa habersiz ya da alıştırmadan yırtılır galiba
@duygu1986_07 Canım seni çok kötü soğutmuş o lavuk. İşi bilen biri yapsaydı sana, şimdi bu dediklerinin tersini söylerdin. Benim sevgilim tapıyordu bana
HAzırlıksız yapılan anal seks fokun içine batar, foktan birşey olur. Anal sekste hijyen herşeyden daha önemlidir. Her erkeğin sağlığı, hem de seksin zevki açısından o pis görüntüye ve kokuya mahal vermemek için hazırlıksız anal seks yapmam.
Bir kere denedim onda da hiç zevk almadım. Kesinlikle cinsel ilişki için uygun bir delik değil, içeri girdiğinde içinde kalan kısmı boşluğa gidip geliyor gibi hissettiriyor
Açıkçası anal seksi yapmayı iki tarafa da saygısızlık olaraközellikle bir kadına karşı yapılmış en büyük saygısızlıktır bu yüzden hiçbir zaman tercih etmem ancak kendisi razı olursa isteyebilirim o da önceliğim vajina ilişki hiçbir şekilde sevmiyorum
Zaten anal seksin heyecanı aniden olanidir hazırlanış filan olamaz. ayak üstü etek altı bı yerde acele anal işetir insanı bacaklardan akarak zevk verir 😚