Cinsel Yaşam Anal sekste ilişkide kalıcı hasar oluşur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Anal sekste ilişkide kalıcı hasar oluşur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet oluşabilir 0 0 Yorumla
boriella Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ayağını falan sokmaya çalışmıyorsa kalıcı hasar olacağını zannetmem 6 1 Yorumla balıkcı512 +1 yıl Yok artik be ayak sokmada ney Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet hatta bırak anal seksi kabız olup kendini zorlayanlarda bile anal yırtılma olabiliyor. O yüzden işi bilmeyenlere tavsiye etmiyorum anal seksi 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oluşur. Anal seks de klamidya, gonore, uçuk, hepatit, bağırsak parazitleri, HIV, HPV ve sifiliz gibi Analdan bulaşan hastalıklar veya anal seks yoluyla bulaşan hastalıklar için yüksek risk taşır. 0 0 Yorumla
yelbegen Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tersten ilişki, hem pis hem de ileride dışkıyı tutamama gibi hasarlar bırakır kendinize onu yapmayın. 0 0 Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Bir komşum var ismi Derya ve kadını ne zaman görsem yürüyüşü yampri yampri yürüyor. Eşime de söyledim muhtrmelen anal yapıyor diye. 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kalipli biriyse ve hardcore olursa oluşur mutlaka 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sert zorlama ve sizin kasma durumunuzla alakli birseydir. Olma ihtimali var yani 0 0 Yorumla
northeaster58 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Akıllı olun sonra doktor doktor gezersin olan sana olur 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her şey usulüne uygun olmaz ise tamamen kalıcı olmasa da uzun süreli fisür vs. oluşabilir. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vazelin kullan bir şey olmaz benim partnerim onu kullanıyor 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. devamlı olması durumunda ilerleyen zamanlarda dışkı ve gaz kaçırma sorunu ile beraber zorlama olursa kılcal damarlarda kanama anüste yırtılma olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlerleyen zamanlar için zararlı normal ilişki varken b*k yolu neden nasıl bir kafa yapısı 1 5 Yorumla Highlibidox +1 yıl Yaş riyel mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Riyel ne demek bilmiyorum ama reel yazmak istediysen evet gerçek Yorumla Highlibidox +1 yıl Uuu konuşabilmemiz mümkün mü acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef değil Yorumla Highlibidox +1 yıl Üzdü 😔 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok fazla anal ilişki sonrasında ileri yaslarda tuvalet tutamama altına kaçırma basur gibi durumlar olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sürekli zaten zararlı böyle 2 3 aydabir yapilsada zararı var mı acaba 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Oluşur çok zararlı yemeyin öyle naneler 4 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Çok sık olursa sıkıntı olmaz arada bi olmalı 0 1 Yorumla Leonidas3 +1 yıl Pardon çok sık olursa sıkıntı olur Yorumla
burak_charles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Oluşabilir ilişkinin sertliğine bağlı 🥵 0 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Düzgün tedbirli olursanız kalmz 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet hasar kaydı oluşur 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Oluşabilir. 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. bence oluşmaz 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. oluşur 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Elbette oluşur 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Kalmaz 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. olabilir... 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. sanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Evet oluşabilir
ayağını falan sokmaya çalışmıyorsa kalıcı hasar olacağını zannetmem
Yok artik be ayak sokmada ney
Evet hatta bırak anal seksi kabız olup kendini zorlayanlarda bile anal yırtılma olabiliyor. O yüzden işi bilmeyenlere tavsiye etmiyorum anal seksi
Oluşur. Anal seks de klamidya, gonore, uçuk, hepatit, bağırsak parazitleri, HIV, HPV ve sifiliz gibi Analdan bulaşan hastalıklar veya anal seks yoluyla bulaşan hastalıklar için yüksek risk taşır.
Tersten ilişki, hem pis hem de ileride dışkıyı tutamama gibi hasarlar bırakır kendinize onu yapmayın.
Bir komşum var ismi Derya ve kadını ne zaman görsem yürüyüşü yampri yampri yürüyor. Eşime de söyledim muhtrmelen anal yapıyor diye.
Kalipli biriyse ve hardcore olursa oluşur mutlaka
Sert zorlama ve sizin kasma durumunuzla alakli birseydir. Olma ihtimali var yani
Akıllı olun sonra doktor doktor gezersin olan sana olur
Her şey usulüne uygun olmaz ise tamamen kalıcı olmasa da uzun süreli fisür vs. oluşabilir.
Vazelin kullan bir şey olmaz benim partnerim onu kullanıyor
devamlı olması durumunda ilerleyen zamanlarda dışkı ve gaz kaçırma sorunu ile beraber zorlama olursa kılcal damarlarda kanama anüste yırtılma olur
İlerleyen zamanlar için zararlı normal ilişki varken b*k yolu neden nasıl bir kafa yapısı
Yaş riyel mi
Riyel ne demek bilmiyorum ama reel yazmak istediysen evet gerçek
Uuu konuşabilmemiz mümkün mü acaba
Maalesef değil
Üzdü 😔
Çok fazla anal ilişki sonrasında ileri yaslarda tuvalet tutamama altına kaçırma basur gibi durumlar olabilir
Aceleye gelmez sabırlı olunursa kalıcı bir şey olmaz
Sürekli zaten zararlı böyle 2 3 aydabir yapilsada zararı var mı acaba
Oluşur çok zararlı yemeyin öyle naneler
Olmaz diye düşünüyorum
yapmaya bilmeyenle yaparsan evet
Çok sık olursa sıkıntı olmaz arada bi olmalı
Pardon çok sık olursa sıkıntı olur
Oluşabilir ilişkinin sertliğine bağlı 🥵
Düzgün tedbirli olursanız kalmz
Fazlasıyla oluşur hemde
İşin ustası hasar vermez.
evet hasar kaydı oluşur