Asla iğrenmem, kadından gelen zevk suyu bırak şeffaflığı baya koyu beyaz ve sürekli akıyor. Ama hiç iğrenç gelmiyor. Erkekle kıyaslarsanız kadın daha çok akıtır. Erkek sadece boşalınca ve ilk başta beyz şeffaf az bi zevk suyu. Kadın cinsel uyarıyı alınca hafif ıslanır ve ardından baya baya akar. Şahsen ben ne kadar çok akarsa o kadar daha çok devam ederim
İğrenmem aksine ekşimtrak kokusu beni mest eder. İlişkilerimde spermlerimi yutan ve bundan zevk alan da oldu, ağızına zevk suyu gelince kusan da. İnsandan insana değişiyor. Kadına oral yaparken dikkat edilecek husus vaginadan çıkan beyaz renkli sıvı biraz da jelimsi kıvamlıdır ve mantar içerir ona dikkat edilip yalanmaması gerekir...
Yorumlar da herkesin bir bakışı var , kimi kendi suyundan iğrenip o dudakla beni öpecek demiş , lan sen kendin suyundan iğreniyorsun kadın seni ne yapsın, bu konu erkeğin kadının tadına bakmasını gerektirir ve sıvıdan iğrenmez , kadın sadece kendini bırakıp olanların tadını çıkarmalı...
😊 Oral, sonraki aşamaya hazırlık veya finaldir. Oralın amacı da o suya ulaşmak zaten. Doğal ve zevk sonucu oluşan bir sıvı olduğu için tiksinmek biraz garip.. Yani kadın mutluyum diyor, daha ne yapsın 🌸 öpücük kondur mutluluğuna 😊
Oral zevkteki tutkuyu zaten bu artırıyor. Ve daha fazlasını tatmak için insan daha tutkulu yalıyor. Zaten vajinanın kokusu ve tadı bende afrodizyak etkisi yaratıyor. Zaten başlangıç ta direk yumulmam asla. Önce klitorsini üst kısmını yalarım uyarurım. Ve kanal yolundan akan zevk suyunun anüse inene kadar klitorisi yalarım. Sonra anüsten akıntıyı emerek vajinaya çıkarım. Bu partnerimi daha çok tahrik ediyor 🤭
Başta tiksinirdim ama artık bu korkumu yendim. sağlıklı bir ilişki için bu sıvılar normal olması gerek. hatta ne kadar zevk verirsem o kadar sıvı gelfiğini bildiğim ççin beni mutlu ediyor başarılı olduğumu bilerek daha çok hevesli kendimi veriyorum