#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bel ince olunca kalça geniş görünür. Geniş kalçalı kadınların daha doğurgan oldukları söyleniyor. Evrimsel bir fark ediş erkeğin doğasında olsa gerek. Erkek doğurtma amacı güder. Kadın içinse erkeğin eve bakması, sahip çıkması, koruması ve çalışkanlığı ön plandadır. Duygusal açıdan da böyle olmakta. Gerçi Türkiye'de bele bakan olmaz pek millet tuttuğunu götürür ama siz yine de bu ayrımı bilin :D
Cünkü incr bel aşagıda ki kalcaların ve yukarıf gögüslerin belirginligini oluşturur
Aslında seksiliği çok sınırlandırıyorlar. Bu da onlardan biri işte. Beli, g. tü kocaman olup da çok seksi görünen birçok tanıdığım kadın var. Tek tipçiliği hiç sevmiyom.
Erkekler o ince beli kavramayı sever çünkü
Cevap
56Cevap
İnce bel, kalçanin daha geniş görünmesini sağliyor çünkü
İnce belli kadinlarda gogusler ve kalçalar ön plana çıkar, özellikle bazı pozisyonlarda (örneğin dogy) belini kavrayarak tam bir birleşim ve hâkimiyet söz konusudur
bana şahsen gelmiyor kadın dediğin zaman ele gelmeli.
kemik yığını ile sevişmek tat vermiyor.
kadınımın vucudunu yaladıgımda etinin tadı gelmesi lazım.
Çay bardagınds bile ince bel tercih edilir i ve bel ele avuca rahat gelir arkadan önden farketmez sardınmı içine girdinmi rahat hissedersin zevki kemiklerine kadar ama aynı şeyi kiloluyla yapamazsın
Yani modacı ve sexsepel denen seks uzmanı denen malların uydurduğu bir şey.. Her zaman söylüyorum bakımlı ve güller kadar mis kokulu bir kadın beli kalında olsa en Seksi kadındır..
kalcayıve göğüsleri daha büyük ve yuvarlak gösterdiği için
Kalın belli olan beni ilgilendirmez ama beni ilgilendirmeyen konulara burnumu sokarım. İnce bel kalçaları gösteriyor olabilir.
Ben sadece inçe beline bakmam
benim için önemli olan gözler Yani bakışlar ve sesidir, ses tonu Yani
İç güdüael bi şey erkek ince beli daha rahat kavrayıp daha derine ulaşıp boşalırsa dölleme kolaylaşır.
Tutması kolay oluyor bir görüntüsü hoş oluyor 2 Fakat ben yine de ayva göbekli tercih ederim oy oy oy vurdum ona şap şap ses gelir
😜😜😜😜😜😜
Neyse hayırlı cumalar diyeyim sana
Zayıf ve zarif gösterir buda erkeklerin hoşuna gider
ince belli olanlar bana bunu çağrıştırmıyor her boku oraya çekenlere sormak lazım😐
ince belli olmasında napak yolda yürürken omzuna mı elimizi atak ya da iki elle mi sarılak ne edek?
Siz erkeklerde neden geniş omuz istiyorsanız, o yüzden.
Basenleri ve göğüsleri ön plana çıkardığı ve estetik göründüğü için olabilirmi?
Kalça ve göğüs hatlarını ön plana çıkardığı için olablir..👍
İnce bel ve nispeten büyük kalça belli bir orantıda olduğu için bu orantı çekici geliyor olabilir.
Benim gibi balık etliler de çok seksi ki 😈
Kesinlikle.
sanırım ince bel değil ondan ötürü güzel gelen göze kalçalar
Fizik ne kadar iyiyse yatakta da o kadar aktif olacağı için.
Çünkü belin ince olması göğüsleri ve kalçayı ön plana çıkarır.
Popo dışarı cıkık oluyor kgecirmesiii Bi okadar tatlı geliyordur.
Kaılda kalan tipik kadın şekli çizimler filmler hep kadın o şekil tasvir edildiği için
Daha kolay kavranabilmesi nedeniyle. Bu erkeklerde gücü çağrıştırır.
Fazla da ince olması beni için iyi değil aslında biraz balık etli olmasını severim ve hafif basenli 😉
Bel inceligi kalcayi meydana cikardigi icin o kivrim cekici geliyor
Valla seksiliği değil de orta çağda kullanılan korseleri çağrıştırıyor bana sfljslf
Seks yaparken kuşakta guzel zıplıyor oluyorlar at biner gibi
Daha cekici ve seksi heliyor ondandir bende cok ince bel sevmem
Çünkü ince bellilerin kalça da çıkık oluyor belini kavrayıp domaltması harika oluyor.
Bel ince olunca kalça geniş gözükür. Geniş kalça bence seksi
Kadınlar estetik canlılardır öylede olunca varil gibi olan bir kadın arzu edilmez
Çünkü o kadar seksi ve çekici ki öyle bir beden insanı deli ediyor
Önceliklen kadın yatakta vahşi ve çılgın olmalı eke avuca gelmeliki belden tutasın
Popsu daha büyük görünür
Ben feronun sozu var bilir misin iyice kavra beli bir vur
İçgüdüsel bir durum nedenini bulamıyorum.
Bilim adamlari arastiriyor hala
Zerafette letâfette kadına yakışır.
İnce belli çay bardagı misali olmalı 😂
Hic cagristirmadi bana
Bu doğru bir tesbit...😉
Kalca ve göğüslerini ortaya çıkardığindan
BU kadın o kadar seksi değil
Ben balık etlide seviyorum
belin ne önemi var önemli olan edası işvesi
Güzeldir beli ince olması tahrik ediici
Bence her iki cins içinde geçerli
Kavraması kolay olsun diye.. ( salladım )
görüntüsü seksidir çünkü.
Belden sarmak isterizde ondan...
İnce belli daha çekici oluyor.
Daha cekici gozukuyor cunku tahrik edici diyelim
Daha dişisel cunku
gorsellık olarak guzel oldugu ıcın
Bence kalın belliler daha iyi götü büyükse bide
ince bel iyidir
Bilmem
Bilemicem.
Doyg de muazzam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?