Ya kızlar kafama takılıyor kadınlar kendilerine bakan erkeklere karşı kötü düşünüp abaza,sapık derler içlerinden.Ki doğrudur niyetlerde bu yöndedir.Fakat bu bilindiği halde neden dar,dekolte ya da mini giyilir anlamıyorum.Amaç nedir dikkat çekmek ise çektiği dikkatten neden rahatsız olur ? Şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Bu anlam kargaşasının olmasının nedeni, kadınların Allah tarafından verilmiş kabarık nefsleri, fıtratları, üzerinde bulundurması gereken ahlaki yapıları ve egolarının birbiri ile savaşı halidir... Siz hiç bilmezsiniz ama kadınların sınavı sizinkinden çok daha zordur. Bizim savaşlarımız daha çetindir. Sizin bir zaafınız vardır, o da kadınlar... Ama kadınların zaafları çok çok daha fazladır, en önemli zaafları da güzellik, beğenilme, takdir edilme içgüdüsüdür. Devamında altın, para, dünyanın en iyi evladı, en başarılı eşi, en güzel ev, en güzel giyisilerİ... İşte zaten geriye kalan zaaflarını da güzellik ve beğenilme için isterler zaten. işte bu içgüdü, bizim en önemli sınavımız... İşte kadınları anlayamayışınızın sebebi bu. Bizim bu dünyada sınavı kazanmamızın şartı ise bu zaaflarımızı törpülemek ve kimi kızlar var ki cidden helal olsun tüm bu zaaflarını alt ediyorlar , törpülüyorlar... Kimileri de arada kalıyor işte sizin anlamlandıramadığınız kız tipi bu arada kalan kısımdakiler, çünkü olduğu ile olması gereken birbiriyle savaş halindedir, bu durumda kendisine bile kızgındır. Son durum ise kendilerini tamamen salmış olanlar zaten onlar hem açarlar hem de rahatsız olmazlar, tamamen relaks...
00 Yorumla
Kadınlar aynaya bakınca kendini seksi hissetmezse o günü çöpe atmış sayabiliriz, sanırım bir şeyler anlatabildim.
13 Yorumla
Soran+1 yılempati kurunca mantıklı gelen cevaplardandı,mesela bir erkek kendini kaslı ya da karizmatik hissetmesi gibi.
- +1 yıl
Ben öyle değilim seksi olmak gibi çabam yok ve komik oluyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılYahu insan kendine yakisani giyer istediğini giymekte özgürdür biz baskasi için giymiyoruz onlari. Sizde hic görmemiş gibi bakmayin hadi bakarsin anlarimda bir başka bakanlar var rahatsiz edici lafim onlara :) her bide kizlara sesleneyim okadar rahatsiz oluyorsan giymiceksin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılben kızlarımızın sırf kendisine yakıştığı için giyindiğini düşünmüyorum.Kabul et sence de öyle değil daha çok dikkat çekmek için,inkar edilemez.
- +1 yıl
Ben kendi adima konusayim kesinlikle dediğin gibi değil. Ama tabiki dikkat çekmek için giyenlerde var genelleme yapilamaz bu konuda :)
Soran+1 yılKızlara erkeklerin gözünden baksaydın,gerçekten dikkat çekmek için neler yapmaya çalıştığını anlardın,özellikle giyinişleriyle.Bu soruyu da o yüzden sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılaçmışsa tecavüz etmek haktır anlayışının alt aşaması seninki
Hoşuna gidiyorsa rahatsız etmeden bakarsın01 Yorumla
Soran+1 yılseninki de bir fikir hakkındaki yargı'nın önüne ''ön'' kısmının oluşum aşaması gibi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne