en azından seni rahatlatıyor ama sacımı cek popomu elle sık tokatla felan bunlar erkege göre degil biseksuel bir erkek bunu ister kesinlikle erkek ile anal ilişki yaşamış seninki
Sordum ve yalaj soylersen olumu gor dedim yemun etti ve oyle virsey yasamadigini aklindan gecirmedigini sadece benu arzuladigini soyledi. Erkeklere ilgim hic olmadi olsa soylerdim dedi. Google gecmisinde p*rno yakaladim ama gay p*rnosu hic gormedim misal
Onun dedigine guluyorum. Yani ben daha once baska bir erkekle birlikte olmadim acaba her erkek boylemi bilmiyorum o yuzden sorma geregi duydum. Kimisi gay olabilir demis icime korku geldi
Yanı başka erkekle olmana gerek yok yorumları okuman yeterli. Erkek iliskide kadının parmakları avucu saçında sırtında olunca zevk alır yanı yakında parmak sok derse şaşırma
1 saat icinde 5 kere boşalabiliyor birde menisi cok fazla cikiyor. Spermi fazla galiba ne bileyim gay fkm olamaz dimi. ama fantazik ve azgin biri seksi cok seviyor farkli pozisyon filan sabit degil birazda mazosist galiba cunku sadistligini gormedim
Troll degilim evet bosaldi. ben iki defa o 5 defa. İniyor aradan biraz zaman gecince tekrar kalkiyodu ve kaldirmak col kolaydi bir opusuyodum hemen eskisi gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
demekki zamanı gelince anal dan yalatacak sana... seninki biraz biseks mutlaka daha once travesti skmiş
21 yasinda hic cinsel iliskim olmadi daha once dedi. Birde askere gidiyor ustelik. Ay deme ya gay filan olmasin
ya hiç olmamışsada senle ooluyor yani hadi 1 oldu 2 oldu ama durmadan derse seninki bildigin got meraklısı vurduruyordur belki ama kadında seviyodur
Gay olabilirmi cidden ya. Bak oturup aglicam simdi nasil anlayabilirim. Enazimdan yol gosterinde ilerde evlenip cocuk yaparsam daha skntili o adamdan
bundan baska istekleri oluyormu sana?
Sacimi cek diyo o esnada opusmeyi seviyo goguslerimi opuyo vs. Birde oral yapiyo.
en azından seni rahatlatıyor ama sacımı cek popomu elle sık tokatla felan bunlar erkege göre degil biseksuel bir erkek bunu ister kesinlikle erkek ile anal ilişki yaşamış seninki
Bunu nasıl anlayabilirim yardım edermisiniz bana bu konuda?
tabiki sorabilirsin.. net anlatırsan aslında o esnada yorumlamak daha kolay olur
Sordum ve yalaj soylersen olumu gor dedim yemun etti ve oyle virsey yasamadigini aklindan gecirmedigini sadece benu arzuladigini soyledi. Erkeklere ilgim hic olmadi olsa soylerdim dedi. Google gecmisinde p*rno yakaladim ama gay p*rnosu hic gormedim misal
takip atarmısın millete malzeme cıkmasın birkac sey sorayım
Attim
Azdıpını sanmıyorum sekse yol yaptığını düşünüyordur
Tam erkek degil galiba sevgilin bende öyle bişey yokta😂
Kadın erkek poposunu sever de erkeğin kadına popo sevdirmesi bilemedim tuhaf trol mu dedim bir an
Ozellikle icime girme anında popomu sık diyor. Tam boşalcam gülme geliyor
Aha tam icine girecek popsunu oksamani istiyor sen orgazm olayım derken gülüyorsun. İstem dışı mi gülmek yoksa onun o haline mi gülüyorsun
Onun dedigine guluyorum. Yani ben daha once baska bir erkekle birlikte olmadim acaba her erkek boylemi bilmiyorum o yuzden sorma geregi duydum. Kimisi gay olabilir demis icime korku geldi
Yanı başka erkekle olmana gerek yok yorumları okuman yeterli. Erkek iliskide kadının parmakları avucu saçında sırtında olunca zevk alır yanı yakında parmak sok derse şaşırma
Sacini cekincede cok zevk aliyor
O iyi bir özellik 🙂
1 saat icinde 5 kere boşalabiliyor birde menisi cok fazla cikiyor. Spermi fazla galiba ne bileyim gay fkm olamaz dimi. ama fantazik ve azgin biri seksi cok seviyor farkli pozisyon filan sabit degil birazda mazosist galiba cunku sadistligini gormedim
1 saat içinde 5 defa mi? Yorum yazmanın bir anlamı yok siz kafanızda fantazi kuruyorsunuz belli ki
Troll degilim evet bosaldi. ben iki defa o 5 defa. İniyor aradan biraz zaman gecince tekrar kalkiyodu ve kaldirmak col kolaydi bir opusuyodum hemen eskisi gibi
o kasları cıkarmak ıcın dotumuzu yırtıyoruz ellıcen tabı
belki hosuna gidiyor köle olmak da istyor olablr ya da geyde olablr pasf de olablr
Ben de sykim ellenince zevk alıyorum.
Hadi uyu güzelim... Bu lüzumsuz sorular ilgi çekmiyor. Fazlaca demode.
hhahahah ılk kez duyuyorum :D
Azma anormalde dokunmak boşa gidebilir
Ben de severim üzerimde denenmedi ama güzel bence
Demekki öyle zevk alıyor adam yapıştır gitsin😂
ilginç farklı düşünceleride var galibaa
İlk defa duyuyorum :)))
Ilık galiba