enerji potansiyelinin en yüksek seviyeye çıktığı bu evrede, ayın kuvvetli çekim gücü, insan vücudundaki sıvıları da etkileyerek çeşitli duygusal değişikliklere, enerji patlamalarına yol açablir... ve bu enerjinin zarar verici boyutta olduğu iddia edlir ki zaten dolunay ;cinayetlerin, kavgaların nefret gibi duyguların artış gösterdiği bir zaman olarak kayıtlara geçmiştir:)... seks sırasında şiddet ve ısırma vakalarında artış ile dolunay arasında da paralellik kurulmaktadır...
Dolunay'dan bir haber yaşıyoruz, insanlar ekonomik nedenlerden, gelecek kaygısından, aile sorunlarından, ya da diğer gerekçelerin neden olduğu mutsuzluklardan dolayı birşey arıyormuş gibi başı önde geziyor, doğada, evrende neler olup bittiğinin farkında bile varamıyor.. Ayrıca evrenin, doğanın insan üzerindeki etkilerini bilemeyecek kadar bilinçsiz ve onu tahrip edecek kadar da acımasızız.. Kimin umrunda ki doğa, ona sorsan cinsel dürtülerinin artmasında kendi gücünden başka hiçbir şey ona etki edemez...
Sekste mazoşist ve sertliği sevenlerin dolunayın çekim etkisi altında olduğunu söylesene o halde. ;) Ben genellikle sert ve tutkulu seksten yanayım, aşırı tahrik oluyorum. Dönem dönem bu isteklerimde kabarmalar yaşanıyor, dikkat etmedim hiç astrolojik bağlantısına. Ama böyle şeylere de bazen inanasım geliyor, kosmostaki her hareketliliğin yaşamlarımızı etkilendiğine içten inanıyorum. ;)
Evet Artırıyor,,,, gezegenim ay zaten yazlığım denize sıfır,,, her dolunay denizden kıpkızıl doğuşunu izlerim balkonumda... Bir yanımda bir kova dolusu odun cayır cayır yanar... Bir yanımda şarap... Neyse anlatmayayım gerisini.. videosu var bak bir sürü dur bakayım yüklenirse yükleyeyim
bazı anlar bu his ve duygu karmaşası yogunlaşıyor.. Lakin herhangi bir kadına değil.. o zaman hayvani duygulardan öteye geçmez.. içinde his barındırmayan hiç bir olay insanı bence mutlu edemez.. Ve zaman zaman böyle şeyler oluyor dolunay etkisimidir bilemem bunu :)
Dolunay, tüm dünyaya ağırlığı ile yükler getirir. İnsan dolunay sırasında neye odaklanır ise o noktada kontrolsüz bir güce dönüşür. Cinsellik için ruhun kendi dolunayı bedene yeter.
Bende her zaman supersonic tavan maşallah. Ama Dolunay da daha da tavan yapıp zirve de peşpeşe patlamalar oluyordu.🙈 Bende bu neden oluyor diyordum gerçekten 😯😯😯