Cinsel Yaşam Regl olunduğunda cinsel istek daha fazla mı artar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yoksa tam tersi azalır mi? Benim nedense ağrım olmuyor ve cinsel isteğim tavan yapıyor 😂 Regl olunduğunda cinsel istek daha fazla mı artar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ağrın azsa demeki diğer kızlar gibi herşeyi rakmıyon ve stres yapmıyon ondan canım 😂 İstek artar o normal bişi... 🤭 1 5 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Kaç gün kaldı regl e 😉 Yorumla Soran +1 yıl Son gunum chff Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Hahaha 😂 bitmiş o zmn desene Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Böylelikle kazasız belasız 1 haftalık özel ğünün sonuna daha geldik 😂🤭 Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Herkeste bir değil.Her bireyde farklı tepkisi oluyor bedenin.Kimisi son derece agresif, kimi duygusal vs. 1 0 Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bazılarında çok artıyor. Bu yüzden de anal ve oral yapar. Özellikle regl döneminde çok iyi yaparlar oralı 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. şiddetli ağrı çekmiyorsanız genelde evet istek artıyor. kiminde regl öncesi ya da sonrası da tavan yapabiliyor. 0 0 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Evet maalesef öyle oluyor 1 5 Yorumla megakolik +1 yıl Ama aşırı kan varken dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Neden dbdbd Yorumla megakolik +1 yıl Tiksinme gelebilir o an sana ve sağlıklı olmaz Yorumla Soran +1 yıl Neyseki çok fazla kan gelmiyor fhfh Yorumla megakolik +1 yıl Kilona bağlı biraz oda Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl ne kadar tavan yapmış yakından görmek isterdim ;) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl S*ktgmin k*hpesi fjfnfcn Yorumla sedomania +1 yıl Demek öyle ha. Seni öyle bi s*keceğim ki göreceksin fkdkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Bence ben seni iyi s*kmişim ama akıllanmamışsın he fbfbfb Yorumla sedomania +1 yıl *nnen de öyle söylüyordu ama çatır çutur s*ktim sıra sana geldi. ;) Yorumla Soran +1 yıl Senin sülaleni s*kmişim sedatcim ne diyorsun;) Yorumla
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Artar tabiki ama çoğunun düşüyor modu baya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla furkannyy +1 yıl Bende de artıyor 😂😂 Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet normal bu. Memelerin de dikleişir :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet daha fazla artar özelden konuşalım nedenini anlatayım istersen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sakin ol ve elini şeftalinden çek :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çektim çektim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin 😏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Özele gel buradan soru soracağına 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur fbdbd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala gelmedin Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık istek ataym Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. artar 0 0 Yorumla
Tecrübeli910498 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl şuanda regl misin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Tecrübeli910498 +1 yıl desene düz duvara tirmaniyorsun şu an Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Tecrübeli910498 +1 yıl yokmu sana yardımcı olacak bir babayigit Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ağrın azsa demeki diğer kızlar gibi herşeyi rakmıyon ve stres yapmıyon ondan canım 😂
İstek artar o normal bişi... 🤭
Kaç gün kaldı regl e 😉
Son gunum chff
Hahaha 😂 bitmiş o zmn desene
Evet 😂
Böylelikle kazasız belasız 1 haftalık özel ğünün sonuna daha geldik 😂🤭
Herkeste bir değil.
Her bireyde farklı tepkisi oluyor bedenin.
Kimisi son derece agresif, kimi duygusal vs.
Bazılarında çok artıyor. Bu yüzden de anal ve oral yapar. Özellikle regl döneminde çok iyi yaparlar oralı
şiddetli ağrı çekmiyorsanız genelde evet istek artıyor. kiminde regl öncesi ya da sonrası da tavan yapabiliyor.
Evet maalesef öyle oluyor
Ama aşırı kan varken dikkat et
Neden dbdbd
Tiksinme gelebilir o an sana ve sağlıklı olmaz
Neyseki çok fazla kan gelmiyor fhfh
Kilona bağlı biraz oda
ne kadar tavan yapmış yakından görmek isterdim ;)
S*ktgmin k*hpesi fjfnfcn
Demek öyle ha. Seni öyle bi s*keceğim ki göreceksin fkdkdkdk
Bence ben seni iyi s*kmişim ama akıllanmamışsın he fbfbfb
*nnen de öyle söylüyordu ama çatır çutur s*ktim sıra sana geldi. ;)
Senin sülaleni s*kmişim sedatcim ne diyorsun;)
Artar tabiki ama çoğunun düşüyor modu baya
Hmmm
Bende de artıyor 😂😂
Bildiğim kadarıyla artar
Evet normal bu. Memelerin de dikleişir :)
Evet daha fazla artar özelden konuşalım nedenini anlatayım istersen
sakin ol ve elini şeftalinden çek :D
Çektim çektim 😂
Aferin 😏
Özele gel buradan soru soracağına
Olur fbdbd
Hala gelmedin
Gizliden çık istek ataym
Gel
Senin artıyor da bizim artmıyor mu hıh hiçte bile
Yardımcı olmak isterim
artar