Bir çok kadın henüz vajinal orgazmı yaşamayadı maalesef. Yaşayanlardan tecrübeyle soralım. Vajinal orgazmda vajinanın darlığı genişliği veya penisin boyu kalınlığı etken midir?
Vajinal orgazmda vajinanın darlığı/genişliği mi daha etkilidir penisin boyu/kalınlığı mı?
Pozisyon önemlidir. Penisin açısı ve kadının orgazm olmalıyım diyerek kendini kasmaması önemlidir. Kadın orgazmı birz komplike asla tek bir maddeye bağlı olamıyor. Kalınlık boydan daha önemli çünkü g noktası çok da derinde değil ancak vajina üst duvarında yani açı elzem. Bu açıyı yakalayabilmek de marifet ister. Penisin düz girdiği pozisyonlar bir işe yaramayacaktır.
Bunlardan birisi diğerinin önüde değildir. Bir uyum söz konusudur. Vajinası dar olan bir kadınla penisi kalın olan bir erkek bir araya geldiğinde erkeğin hiç girememesi veya kadının aşırı derecede acı duyup ilişkiyi daha başlarken sonlandırması mümkündür. Ya da kadının vajinası fazla gevşektir, erkeğin penisi normale göre incedir, bu durumda da ne kadın ne de erkek doğru düzgün bir zevk alamayabilir.
en önemli olan uyarılmam ön sevişmede ne kadar çok uyarılırsam g noktom okadar çok tahrik oluyor ve daha iyi bir orgazım oluyorum... kalın bir benisin verdigi orgazım daha çok tahrik edici oluyor g noktama daha cok baskı yapıyor özelikle mantar başllıysa girip cıkarken daha cok oynattıgı için o bölgemi daha bir çılgın rahatlıyorum
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu aralar sürekli ilişkiye girme isteği geliyor bu anlatılanları okurken bile azıyorum daha önce kimseyle görüşmedim bile mast dahi yapmadım sadece bir kere okşadım o kadar bu isteği nasıl giderebilirim rahatsız ve gergin hissediyorum
Regl dönemlerinde hormonlar oyun oynar size. Libido da tavan olur haliyle. Gece herkes uyuduktan sonra veya yalnız kalınca yapılması daha güzel oluyor tabiki.
Normalde cinsel konular konuşmaktan hiç hoşlanmam ve korkarım bu yüzden evlenmek istemem ama bu isteğim geldiği için arada evliliği bile düşünür oldum.
Daha önce küçükken anne ve babamı tam o esnada değil ama çırılçıplak görmüş ve korkmuştum daha sonra çocuğa iza edilmeli diye düşünüyorum en uygun bir dille anlayacak yaştaydım çünkü bir de babamın telefon ve bilgisayarda arada seks izlediğini düşünüyorum çünkü birkaç kere arama motorunda seks izle yazıyordu
O zamandan travma kalmış olabilir bu sebeple değerlendiremiyorum. Sevdiğim biri yok bu yüzden galiba, sevdiğim biri olsa böyle düşünmeyebilirim her halde bilemedim
Çünkü insan sevdiği olduğunda ona dokumak hissetmek ister arada eşinle kendimi haya ediyorum böyle. Ama bu korku yüzünden de gelen istekleri geri çeviriyorum
Nişanlılık dönemlerinde konuşulmalı tabiki. Netice nişanlılık birbirinizi tanıma aşamasıdır. Çok sakin görünen bir adamın sadist cinsel fantezileri olup olmadığını nerden bileceksin. İlk gece bir bence yazmıştım okuyabilirsin.
Genelde erkek açıyor zaten bu konuları. Konu açılınca da sen zaten söylersin durumu ben bu konulara yabancıyım bilgim yok falan dersin bakarsın duruma.
Dar geniş erkeklere fark etmiyor zaten de ama büyük bir penisin vajinal orgazm üzerinde hiç bir etkisi yok. Bu tamamen erkeğin işi bilmesinden kaynaklı yeterince uyarılmış bir kadın orta boyutlarda bir penisle daha rahat orgazma ulaşır.
Bence tamamen erkeğe bağlıdır bencil olmadan sadece erken boşalma yapmadan önceliğini kadına verirse olur penisin boyu kalınlığı önemi yok işlevi nerde nasıl kullandığına bagli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Etkiler tabiki dar bir yuva daha çok erkeğe zevk verir ve kadına da o kadar çok tepkime verir.