Nasıl tatmin edeceksin beni sorusu var ya hani? İşte o soru zaten her şeyin ilerisi olması gerektiğini açıklıyor. Bir müddet sonra dokunmak okşamak da yetmiyor diyecek daha fazlasını isteyecek. Eğer bu durumlara karşıysan başta tepkini koy. Ama yaşamak istiyorsan naz yapma. Sonrasından zaten ilerisi de olacaktır.
Kesinlikle yaşamak istemiyorum kendisi de biliyor. Elini tuttuğum ilk adam olduğunu evlenmeden yakınlaşmak istemediğimi ve bu tarz konuşmaların beni çok üzdüğünü bile bile yapıyor. Cinsel bölgesini okşayarak onu tatmin edecekmişim e sonra onunla da tatmin olmayacak
Evet bir müddet sonra bu da yetmiyor diyecek daha fazlasını isteyecek.
Cevap
8Cevap
Kimse için hayat görüşünü değiştirmeye değmez. Bu ortalık malının da amacı belli, kimsenin duyguları önem verdiği yok.
Evlilik düşünen bir insan sevdiğine evlilik öncesi bu kadar dokunmak ister mi? Utandığımı üzüldüğümü bile bile yapıyor
Defalarca cinsel ilişki yaşamış zaten ben bunu sonradan öğrendim. Ben bu adamı okşayarak tatmin edemem ki
Amacının evlilik olduğunu düşünmüyorum ki zaten 2 ay çok kısa evlenme kararı için
böyle davranarak senden istifade etmeye calışıyo
kanma lütfen
2 ayda böyle biriyle nasıl evlilik kararı aldın
Böyle olduğunu böyle arzuları olduğunu bana yeni söyledi hiç böyle biri değildi ya hiç sezmemiştim
Bence ayrılmalısın şimdi bunu ikna edersen senden habersiz başka kızlarla olur sonra evlendiginizde seni sadece cinsellik için kullanabilir daha iyilerini bulabilirsin
Bu ne ayak böyle aman dikkat et
24 yaşında işi gücü olan bir adam ya gerçekten kendisine hiç yakıştıramıyorum. Utandığımı kimseyle bunları yaşamadığımı bile bile yapıyor
ben reddedince gitti zaten seven bu yüzden gidebilir mi?
Ben böyle söyleyince de ben insan değil miyim benim isteklerim olamaz mı diye kızıyor
ayrıldım :)
Aileler var mı işin içinde?
Hayır henüz yok 2 aylık ilişki ben uzun süreli sevgili olamam dememe rağmen ailelerin tanışmasıyla ilgili hiçbir şey söylemiyor
Oyalıyor o seni onun evlenmek gibi bir düşüncesi yok, ya aileleri sok işin içine ya da ayrıl ya da arkadaşı tatmin et artık
aileleri sokmaya o yanaşmıyor evlenmeden tatmin etmeye de ben. O yüzden gitti işte...
Bence vaktini öldürme o başka iş peşinde
Dini görüşlerine uymuyorsa ayrılınız.
Direk muhatabı kes bu seni değil cinsellik istiyor
Evet evlenince zaten senin olacağım beni üzme dedikçe benim isteklerim olamaz mı ben insan değil miyim falan yapıyor
Köpek mi her istediği olacak kardeşine de aynısını başkası yapsa oldun der mi
3 tane kız kardeşi var insan olsa bunu düşünür işte
Doğru insan seçme konusunda başarısız kadınlar
Böyle başlarsa daha farklı şeylerde ister tabi
Böyle başlarsa durduramam değil mi?
evet onu mutlu etmek için yapacak olsam sonradan çok ağlayıp vicdan azabı çekeceğim o da zorla mı yaptırdım diyecek eminim
Ne kadar itici mk
Evet ben de bu mesajlardan sonra gerçekten çok soğudum yanına gidesim gelmedi
Uğraşma boşuna bence zihniyeti pis
Bırak bu ipneyii
Bunun amacı evlilik falan değil demi? Elini tuttuğum ilk insan olduğunu bilmesine rağmen sürekli bu konuda ısrar ediyor
Allahım ne evliliği inankii seni. kandırıyorr ve sen bunları yaparsan daha ilerisinii istee ayrıcaaa yapmazsan gider.2 aylıkmı sevgilisiniz
2 aylık sevgiliyiz daha 3 kere falan buluştuk herşey için o kadar erken ki
Yuhhh 2 ayda bunu diyenn seni mikmekte isterkusura bakmaa buluşca. öpüşmediniz dimi
yok çok şükür elini tuttum sarıldık bir de başka birşey olmadı ama aklında hep bu varmış
Yapmadın diye engelledimi reddedincee boşver ya unutt
ısrarı şundan senle sevişmek istiyor bu çok açık