Bir süre önce bir çocukla takıldık, çok efendi cinsellik konusunu ben açtım öyle gelişti olaylar. Ben yazınca samimi çok güzel konuşuyor ama yatmayı teklif etmiyor bir türlü. Cinsel sorunları da var geç sertleşiyor. Sorunu ne anlamadım beni istemediğini asla hissettirmedi, kimseyle görüştüğü de yok. Nedeni ne olabilir? Bayadır yazmıyorum çağırmadığı için. ( ben fazla istekliyim gözü korkmuş olabilir mi?)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ya seni tatmin edememeden korkuyor. Ki geç bosalıyor musun?
Gec bosalıyorsan iyice gözü korkuyor olabilir.
Çekici bulmuyor olabilir belkiii.
Yani problemlerimizi bilsek belki anlarız.
Problemini bende bilmiyorum ki iki kere görüştük ikisinde de sorun oldu. Yapamayınca bozuldu tedavi olucam falan demişti, sonrası için sözleştik ama sonra çağırmadı bir türlü anlamadım bende
Bence işte erekte olamayınca morali bozuldu. Kadınlara yükselmiyor bile olabilir ve bunu kendinde görmesi onu korkutmuş olabilir. Senin karşında da kötü hissediyordur haliyle.
Çocuğun geçmişinde var mı seks tecrübesi?
Çok yok. 4 yıldır kimseyle yatmamıştı. Tecrübesiz olduğu belliydi ama kendini kötü hissettirecek bir şey yapmadım
Ama bu seninle akalı değil bak. Kendini şöyle düşün;
Adam oldukça iyi. Görsel olarak tatmin edici vs. vs. Ama sen bir türlü ıslanamıyorsun, içine alamıyıorsub ve iki 3 defa böyle oluyor. Sen nasıl hissederdin?
Doğru da ters bir şey demedim. İstekli istekli konuşuyor, beklediğimi de biliyor sonra bir anda kayboldu. Belki de hoşlanmamıştır ama söyleyemiyodur olabilir mi?
Ben dedin demedim zaten ya. Sadece durumu tersine çevirip empati yapman için dedim.
Öyle yaparım, böyle evirip çevirip deyip yapamamazlık durumu oldu mu?
Hoşlanmaması için bir sebep oldu mu? Temizliktir, görsel estetik çekiciliği bakımından vs?
Hayır beni çok beğeniyordur, çok hazırlık yaptı çok da heyecanlıydı tüm görüşmelerde. Önceki ilişkilerimde dokunmama bile gerek olmadan sertleşiyorlardı, bende bir garip oldum ne yapacağımı bilemedim, onu çok beğendiğimi istediğimi de biliyor ama inanmıyor gibi. Yapı olarak çok pasif evirip çevirme konuşmadık hiç. Ben bırakmazdım da o benim gibi atik değil. Biz bir dönem daha konuşmuştuk sonra konuşmayı kesmiştik benden adım beklemiş. Türünün son örneği, hiç anlamadım olayı.
Bu bence biraz cinsellik konusunda kendine güvenmiyor ve sen bu istekliliğini de ona göstermişsen sana yetmemekten korkuyor gibidir. Baksana bana bile ben bırakmazdım da diyorsun :D Yani belli bir problemi var adamın çünkü estetik olarak seni de çekic ibuluyorsa sertleşmemesi fizyolojik bir neden olabilir.
Cinsel olarak hayal gücü ve dürtüsü zayıf biri olabilir mi sence?
p*rno, frech kiss, oral sevmiyor. Bana oral yaptı ama benim yapmama izin vermiyor sürekli beni düşünüyor iyi misin hoşuna gitti mi falan diye. Ben onu mutlu olmak istiyorum ama o sürekli bana odaklanmış durumdaydı. Çok özgüvensizdi o yüzden isteğimi bu kadar belli ettim. Ters tepti sanırım.
Ama adam biraz değil bayaaa seksten bihaber ve bence biraz kadın isteklerinden anlamıyor. Üstüne biraz da senin anlattıklarına göre bak zaten belli özgüvensiz ve sürekli teyit halinde. Senin isteğini belli etmen, zevk aldığını hissettirmen onu kamçılaması lazımdı ama hala bu konuda arkadaş ergenliğin ilk yıllarında gibi. Yolun basında gibi
Garip bir çocuk. Umarım fikri değişir.
Çocuk işte, biraz sen adam edeceksin gibi.
Sense bana anladığım kadarıyla biraz değil baya istekli ve soft değil hard istiyor gibi geldin. Bilmem doğru mu artık
Duruma göre değişiyor farklı şeyler denemeyi seviyorum. O da hard seviyor aslında artık öncesinde nasıl bir deneyim yaşadıysa korkuyor gibi. Dokunmak istiyor ama dokunmuyor mesela. Normalde de kavga bile etmiyor benimle. Konu tartışmaya dönecek gibi olduğunda konuyu kapatıyor. Bir ara tekrar deneyeceğim şansımı çok hoşlanıyorum bırakamam maalesef
Zaten bırak diyemem ya. Sonucta seks yüzünden biri bırakılmaz. Zamanla düzelir ama senin için tatsız bir süreç oluır zaten. Şu var ama bak dikkat et, kimi erkek sert severim diyor ama yaparken yapmıyor çünkü içinde yok. Sadece tahrik etmek için bunu çok dile getiriyor. Sert seven biri aslında bence oral yaparken biraz onu da hissettirir, anlamıssındır artık 😅 Açık konusmayayım ortalık yerde.
Ama deneyim bile olsa her kadın farklıdır ve üstünden kac yıl geçmiş. Kızla seks yaparken içini parçalamadıysa neyden korkuyorsun 😅
Yok içinde var bence. Güzel başlıyor ama devamını getiremeyince geri çekiyor hemen kendini. Ben memnunum her türlü de yaklaşmıyor işte
Başlarda başlarken napıyor ki de öyle düşündün? Anlattıkların bana öyle bir izlenim yarattırmadı :/
ZAmanla yaklaşır ya zaman ver çocuğa
Veriyorum da uzaktan hiçbir şeyi çözemeyiz
Uzaktan derken? Aynı bölgede yaşamıyor musunuz?
Aynı bölge ama görüşmüyoruz işte
Sebebi var mi?
Çocuk çağırmıyor işte sorum oydu zaten
Ben onu demedim. Normal görüşmek amacıyla diyorum. Sevglilik yok muydu ben onu yanlıs mı anladım?
Yok hayır sevgili değiliz konuşuyoruz arada da ne olduğumuz belli değil. Evlilikten bile konuştuk ama sevgili olmaktan konuşmadık.
Ohooo sizinki bayaaa karmasık bir olay ya. Friends with benefitten hallice bir ilişkiniz var galiba.
Niyetimiz oydu. Fazla umursadık her şeyi.
Sen biraz istiyorsun belli ki
Benim üstteki yorumumu silebilir misin ya, valla kafa ütüledi. Susmuyor da
Sen getir oraya yatmak istediğini söyle bakalım ne diyecek. Ulan sürekli yok erkekler nedne öyle neden şöyle şikayet edip duuryorusnuz böylesini buluyorsunuz yine şikayet yaranılmaz sizee 🤦🏼♂️
Seninle helal bir ilişki kurmak istediği için olabilir mi?
Yok ondan değil
Erkeğin cinsellikten gözümu korkarmış demekki istekli değil düşük libido ya da öz güven eksilliği vardır
Sen baya isteklisin adam çekinmiş korkmuş Olabılır nedir bu azgınlık maşalla
Bence de biz denk gelmez istekli kızlara da böylesi denk geliyor Murphy kanunları hep shahhaaj
Bakire isen, cinsellik yaşamak istemeyebilir. 👍🏻
Belki cinsellik konusunda kendine güvenmiyor olabilir, belki bir sıkıntısı vardır
Başkasını bul tadını çıkar vitaminsiz capsizlar ile uğraşma
Cinsel sorunları varsa nasıl cagirsin seni... tatmin edemez bide iyice içine kapanır
Helal diliyordur, olamaz mı?
Nikaha gidin madem, o yola bakın yani...
Yok öyle bir şey değil
Siz dediğimi düşünün...
Yok dayı mevzu o değil
Geçen bir başlık görmüştüm sen birde o sekilde dene konu başlığı "benden bir şey beklemene gerek yok"
Seks e değil aşk a önem veriyor demek ki. Belki de senin kaşar olduğunu düşünmüştür sürekli vurdurmak istediğin için.
baban bu konuda seni en iyi güncelliyecek insandır. babanla görüş ve seni güncellemesine izin vermelisin :)
Belki nit problemi vardır? Geç sertleşiyo diosan ilk aklıma gelen
Belki Bir problemi vardır olucaktı nit ne ya 🤣
ne sanzli adamlar var da sansini tepiyor bide
Sen baya isteklisin adam çekinmiş korkmuş Olabılır
sana benim gibisi lazım erken boşalmayan sevişmeyi seven yalamaya bayılan
Yapamayınca üzülmüştür.. kötü bir his o yüzden tedavi olmayı beklyor olabilir
Ah senin gibi biri bana denk gelmiyor ki Ah ulan ah be
Nerden buluyorsun böyle canım ben olcam varya oral yaparak inletirim
Cinsellik teklif edince senin reddetmeden korkuyor olabilir
Belki doğru zamanı bekliyor imkanlar el vermiyordur
Adam namuslu. Ne günlere kaldik
Nerden biliyorsun derdinin namus olduğu?
Ayrıca kadın isteyemez mi?
@RavenbyPoe artik adamlar namuslu kaliyor, kadinlar istekli
Eskiden de kadınlar istekliydi canım benim. Sadece babası tarafından vurulmaktan korkuyorlardı. Evlenince ortalığı karıştırıyorlardı.
Abla mezara götürme niyetinde değilim ya
Ne mezarı yahu, nikaha götür yeter
Zorunda mı birisi?
@RavenbyPoe Ahlaken yapması gereken bu. Zinayı nasıl da normalleştiriyorsunuz!
Yok denemeden almam
Ahlak dediğimiz şey kişilerin kendi ürettiği bir şey değil mi?
Bence 16 yaşında regl oldu diye bir kızla evlenmek, evlilik dışı seksten daha büyük bir ahlaksızlık.
Normal bir şey çünkü
@RavenbyPoe çocuk istismarı ayrı bir konu. Ölümü gösterip sıtmayı masum gösteremezsin.
Bak metin akpinar 35 yil sonra bilmediği çocuklari cikti. Kimsesiz , çocuk esirgeme yurdunda büyümüşler. Adam kabul etmemiş. Anne terketmiş bebekken.
Şimdi bunu da masum göster hadi. Zina hem bireysel hem toplumsal olarak zararlidir. 5 dk zevk için masum gösteremezsin
Korunuyoruz...
Dediğin tamamen bullshit. Ayrıca bir olayı gösterip genelleme de yapamazsın.
Aile içinde b.. k gibi yetişen de yüzbinlerce çocuk var.
Korunmak yetiyor mu felaketleri önlemeye, korunduğu halde hamile kalanlar da var
@RavenbyPoe Genelleme mi? 🤣🤣🤣
Hamile kalırsam bakarız veya aldırırız. Bir orta yol bulunur. Toplumsal zararı da olamaz public yapmıyoruz sadece kendi odamızda :D
Zinanin milyon tane zararı var ama sizin umurunuzda değil
Cehaletin de var ama...
@RavenbyPoe zina yapmayin bu kötü bişey dedik diye cahil olduk öyle mi?
Başkalarının hayatına burnunu sokmak kişiyi cahil yapar, evet.
@RavenbyPoe soru soran kimseye tavsiyede bulunmak cahil yapmaz.
Dinimiz iyiligi tavsiye etmeyi, kötülükten alikoymayi emreder.
Susanlar günah işlemese de helak olur
Soru soran senin dini ve ahlaki fikrini sormus mu? Sormamıs.
@RavenbyPoe fikrimi söylemek için izin mi istiycem? Doğruları söylemek ne zamandan beri ayip oldu?
KAbak tadı verdin.
@RavenbyPoe sen de öyle
O zaman boş yapma hadi. Ahlak bekçiliğini yapacağına kendi hayatına bak.
@RavenbyPoe Sanane lan dingil? Sana mi soracam? Pzvenk
Seviyeni de iyi gösterdin. Ahlak abidesi.
@RavenbyPoe annen mi? Hım
Heh şöyle. Gerçek yüzünü göster.
@RavenbyPoe hakedene hakettiği muameleyi yapariz. Annen de baya şeymiş
Özünde böyle bir kadınsın. Fazlası değil. Ahlak zaten yok.
@RavenbyPoe sümük gibi yapıştın, güzel kardeşim. Git kendi yolunun yolculariyla uğraş
Doğru. Ahlaksız insanlara bu kadar vakit ayırmamalıyım.
@RavenbyPoe baban bile belli değildir. Gelmissin cinsel özgürlüğü savunuyorsun. Herkes herkesle yatsin hee
Yürü hadi yürü. Ahlaksızlık yapma daha fazla.
@RavenbyPoe Ahlaksiz adam, ahlak dersi veriyo 😂
Aynen, ben milletin annesi babasna laf atıyorum ortalık yerde. Ben millete ahlak bekçiliği yapıyorum.
Engelleyebilsem engellerim seni de, beni yorma sen engelle. Hadi.
@RavenbyPoe ayh yeter bee bi bitmedin. Defol
Yol ver gitsin korkağa.
Veremem çok hoşlanıyorum
Zaman kaybı sen bilirsin uğraş dur
Evet biraz bence sen onu yönlendir
Ne yapmam gerek? Ben direkt konuya girmiştim, önce normal bir date e mi çağırsam? Normalde de hoşlanıyorum çünkü diğer erkekler gibi sanmıştım ama duygusal çıktı
İşte buluşma olabilir sonrası zaten gelir
Öyle deneyeyim o zaman teşekkürler
Kesin cocuk senden kucuktur
Hayır aynı yaştayız
Sertlesme problemi kotu sey
Seni isteyen başkasi yok mu yoksa ona mi aşik oldun?
kısmet, başkasına bak artık.
Belki tercihi kadınlar deyildir
Beni yer diye korkmuş olabilir...
Bakireysen bozmak istememiş olabilir.
demekı cocıgunkı kalkmıyor
arkadaş kesinlikle mal
Muhafazakar veya çekingen biridir
sebepleri var işte
Kendini eksik his ediyor olabilir
Adamına denk gelmemişsin 😊
Belki de senin aksine Allahtan korkan bir kuldur
Bence kendini hazır hissetmiyor