- Sevdiğim çocuk herkesle yatan bir tip. Benim onu sevdiğimi biliyor ama benimle istemiyor. Sizce neden? Kalça da göğüste yerinde bu arada ona rağmen. Çirkin biri de degilim..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Senin ona duygun VAR ve o bunu kullanmak istemiyor. Seni kırmak uzmek istemiyor. Ama sende diğer kızlara uyguladığı tarife gibi seni becerip bırakmasını istiyorsun kasiniyorsun
Üstelik gitmiş benimle aynı dersi seçmiş. Ben makine fakültesindeyim o inşaat fakültesinde gittik tesadüfe bakın ki elektrik fakultesindej ortak ders alıyoruz. Üstelik arkadaşına demiştim o dersi alacağımı. Geldi merhaba dedi bana.. bir de.. bilinçli mi yaptı yaaa.
Yani işte sen zorla kendini yaptiracaksin. O da bunu bekliyor. Sonrasında sen istedin diyerek sıyrılacak
Sürtünme olur sadece ileri gitmem beb
bunu mu dert ediniyorsun gerçekten?
sevgili değilsiniz.
sen onu seviyorsun ve herkesle yattığı gibi seninle de yatsın istiyorsun !
bana pek mantıklı gelmedi.
sor bakalım ne cevap verecek.
Üstelik gitmiş benimle aynı dersi seçmiş. Ben makine fakültesindeyim o inşaat fakültesinde gittik tesadüfe bakın ki elektrik fakultesindej ortak ders alıyoruz. Üstelik arkadaşına demiştim o dersi alacağımı. Geldi merhaba dedi bana.. bir de.. bilinçli mi yaptı yaaa.
rastlantı da olabilir.
Ama yani biz aynı fakültenin aynı dersini almıyoruz. İkimizde farklı fakültelerdeyiz
O a fakültesi ben b fakültesi dersi c fakültesinden alıyoruz
yani merhaba demesinden aşırı anlam çıkartma çünkü sen onunla cinsellik istiyorsun anladığım kadarıyla, duygusallık değil.
İkisini de istiyorm
anlıyorum yani umarım önyargıdır ama ben bu kişinin sana ikisini birden verebilecek doğru kişi olduğunu düşünmüyorum ama umarım yanılırım.
yani her yerin güzelse gelmemesi imkansız, peki biliyormu senin yatmak istediğini
Bilmiyor
o zaman göster kendini hisettir ona, belli et yani
eee yani heralde, sende çok safmışsın ya
seni şey etmesini istiyorsan çok kolay, biraz seksi giyin gözlerinin içine bak dudaklarını ıslat ısır bunu yapman yeterli o anlar istediğini ve kesinlikle seni yatağa götürür
ya çocukta iş yok ya da sende ben olsam çoktan senin tadına bakmıştım bile tabi sende tadını alırdın doyururdum
Bilerek aldı di mi dersi
o da seni şeyetmek istiyor bence ama birbirinizden haberiniz yok, sen ona biraz yakınlaş temas et dokun sürtün bişeyler yap
Bence de
göğüs kalça ney yaa duygusal bir bağ olmasi lazim mekanik değiliz biz jsjsj
senin ona olan cekimini fark etmistir
eger başkasıylada yapmıyorsa iyi bir şey bu senle ciddi düşünüyordur ve duyguları farklıdır
Belki ona hitap etmiyorsun veya istediğini belli edemiyorsun
Demekki senj kaçırmış vay hıyar ben kaçırmam jdjdjd
boş ver onu salla djsj
Arzuların kadınlığın eksiktir. Yükleme yaparım :)
Belki de senden birşeyler bekliyor ama sende tık yok. Duruşunu bakışını davranışını mimiklerini değiştir
Evet sogugum
İstersen taktik veririm
Ver
Burdan mı konuşucaz şehveti :)
seni seviyor demekki öyle bakmıyor sana
Herkesle yatan biriyle birliktesin yani:)
Kisaca uzak dur diyorum. Kendine yazik edersin
Sence neden böyle yaptı
Senide yedekte tutuyor gibi
Aynen
Herkes ile yatilmaz demek ilgisini çekmiyorsun
Dm kutusu fazla dolu biriyim. Almanya'dan amerikadan rakiplerim var
Yahu bak işte böyle yapıyon ya tam sebep bu oluyo banane onane ben istemedikten sonra istersen jhony deep ile yat anladın tam olay bu yani
Erkekler itici kadınları sevmez istemez hani şu küçük kaf dağını ben yarattım tavrını hissettiğim an istersen kainat güzeli ol benim için artık itici biri olursun bunu yapma yok rakiplerim yok dm kutum yok herkes peşimde sıra çok basit bir cevap olur o zaman onlara git diye
başından gitmezsin diye
evet tövbe edip evinin erkeği olacakmış çok şanslısın
Ciddi ol ama önemli bi
sıranı bekle sanada sıra gelir elbet 😂😂
sen çağır boş eve gel film izlicez de anlar gelir 😂😂
Bencede
seni kullanmak istemiyor demek ki
Üzmek istemiyo galiba
yani öylede olabilir tabi
Bkirsin demek seni bozmak istemiyor
Seninle yatmasını mi istiyorsun
Kizim sen istiyor musun seninle yatmasını onu sordun
Evet
Kendi evine çağır boş iken. ve soyun onunde
Kıyamıyo
sıra sana gelmedi henüz
kaygılı
Neden ki? Üstelik gitmiş benimle aynı dersi seçmiş. Ben makine fakültesindeyim o inşaat fakültesinde gittik tesadüfe bakın ki elektrik fakultesindej ortak ders alıyoruz. Üstelik arkadaşına demiştim o dersi alacağımı. Geldi merhaba dedi bana.. bir de.. bilinçli mi yaptı yaaa.
mahsus
merak ettim seni
Eminim degilsindir