Eşime onu istediğimi belli ediyorum iki oldu ilkinde aşırı uykulu olduğunu ve bana haksızlık olcağını söyledi sinirlenip uyudum hatta ağladım ve sabah Şafak sökmeden dibimde bitmişti hayır vs dedim ama dinlemedi herneyse, bugün de işteyken epilasyon yaptığımı falan söyledim kırmızı çamaşır giyiyimi diye sordum sadece :)) bunu yazdı çıldırcam ve hatta bu ihmal yüzünden soğumak üzereyim bu arada bir yaşımda kızımız var gece rahat vermiyor o yüzden ayrı uyuyoruz çoğu zaman yani birimiz uyuyor diğerimiz ilgileniyor s. KS hayatımız bitmiş olabilir mi 🥲🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl- Merhaba.
- Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek lazım karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütmenin zor olacağını belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır, üstelik bunun farkındalığı ile hareket edilmelidir doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu iyi olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo hoş olmayabilir ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılBelki bir şeyler artık eskisi givi değil. Daha farklı şeylerle ilişkinizi çeşitlendirmelisiniz. Bu sizin için daha iyi olur. Bu halde kalman kötü.
01 Yorumla- +1 yıl
Küçük dokunuşlar tekrardan heyecan katar
Eşiniz sanırım ihtiyacını başka şekilde gideriyo yazabilir misiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çocuk varsa seks hayatının bitme noktasına gelmesi normaldir
00 YorumlaEvli kadınların yaşadığı en büyük problem. Özellikle anne olduktan sonra. Bana yazn lutfen.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni hak etmeyen biri ile evlenmişsin
10 Yorumla Sabah yanaştı mi size? Bide haftada kaç defa oluyor tahmini?
00 YorumlaDemek ki seni istemiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu sorguluyorum saçmalama nasıl istemiyorum vs diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılBiseyler sorabilir miyim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik de bir etkileşim söz konusu aile içi bir sorun var olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle demeyin siz istedikten sonra bulursunuz vakit
08 Yorumla
Soran+1 yılYa gidip sokulsam tabi olur biter ama bende ondan atak bekliyorum arzulanmak istiyorum kendime bakıyorum ve ilginin yetersiz olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDile getirdiniz mi bunu
Soran+1 yılHayır ne değişir ki
Cevap sahibi+1 yılBence kızmadan sakince konuşun erkekler öyle siz dile getirmeden anlamaz
Soran+1 yılKesinlikle haklısın ama istediğimi açıkça ifade ettim bebek de uyudu erkenden kendisi de uyudu şaka gibi üstelik yarın pazar
Cevap sahibi+1 yılUyarsanız kızabilir bence yarın çocuk uyuyunca bi konuşun
Soran+1 yılSanmıyorum konuşabileceğimi ya farkına varır umarım ya da bi durum varsa ben uyanırım inşallah
Cevap sahibi+1 yılÖyle demeyin eşinizle konuşmayacaksınız da kimle konuşacaksınız bunu
Gizli Üye(18-24)+1 yılİş hayatında felan sikintilar olabulir mi
05 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık bir yıldır maddi kayıplar yaşadık ben pozitif bir insanım ama onu çok etkiledi
Cevap sahibi+1 yılBence anlayisla karşıla biraz kafasında sıkıntılar varmış
Soran+1 yılTamam aslında bunun için zorluyorum ama sonuçta ihtiyaç duyuyordur dimi neden benimle değil de başka türlü hallediyor hayır sevişmeye mi üşeniyor bu
Cevap sahibi+1 yılEn fazla ne kadar yapmadıginiz oldu
Soran+1 yılUnuttum aslında ama reglim biteli baya oluyor hala bi yaklaşım görmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsize heyecan gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgiye ihtiyacin var bence kac yasindasin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem