Saçma sapan bir soruya davet edilince bu soruyu sorma gereği duydum. bu meme aşkı ne ulan? ha pardon kadın memesi aşkı. kulak memesi yahut boyun da oldukça erojen bölgeler mesela bunlar da mı cinsel organ yani? çocuğunuzu beslemeniz için gelişmiş organlar baktığımız zaman. bence size böyle gelmesinin tek sebebi medyadaki ''oohohoh kadın memesi ayııp'' dayatması.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSon cümlene kesinlikle katılıyorum ki yaşadığın düzeni oluşturan tüm kurallar tamamen kültüre ve algıya bağlı.
Mesela kadın memesini bir et parçası olarak tanımlasaydık bir yanak gibi mesela üzeri örtülmeyen bir bölge olarak tanısaydık şu an , plajlarda üstsüz kadınları görebilirdik 😂04 Yorumla- +1 yıl
Hadi bu tabuyu yıkmak için halkımıza öncülük et 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılMedyadaki ohohohho kadın dayatması diyoruz ama şimdi kadın kıyafetlerindeki göğüs dekoltesini de medya yapmamıştır ve kadınlarda herhalde aaa göğüsümü cinsel madde olarak görmeyeceklerdir o yüzden giyebilirim diyip giymiyordur "herhalde" :D
07 Yorumla- +1 yıl
Daha yapıcı bir cevap beklemiyordum zaten. Cevabı anlamayacağını biliyordum olayı şöyle açıklayayım ; Bunu yapan erkekler değil kadınlar yani onlar böyle bir tepki almak isteyip bunu kalıplaştırdı erkekler değil
- +1 yıl
moda sektörünü tanımayan yurdum insanı yorumu :D meme ''tabusunun'' başladığı dönemlere biraz bakarsan bunun genelde medya eliyle başladığını görürsün bunun olmadığı farklı kültürlerde meme cinsel yahut ayıp bir bölge olarak kabul edilmez mesela. ''öhöhö ködönlör östödö vö kölöplöştördö'' çok doğru bir yaklaşım değil o yüzden.
- +1 yıl
Yurdum insanı diyip aşşağılamaya çalıştığın kişi bir ajans işletiyor ve henüz 21 yaşında lütfen bu tarz çok bilmiş tavırlarını ailene sakla cinsiyetçilik yapmıyorum ama burada pozitif cinsiyetciliğin getirdiği cahil insanları kullanarak erkek düşmanlığı yapmana da karşıyım iyi forumlar (umarım bu cümlelerimi açıklamam gerekmez)
- +1 yıl
Cevap
+1 yılkesinlikle bir keresinde tvde bir ünlünün ilk ünlendiği andaki memesiyle suanki meme boyutu karşılaştırılmıştı çok garip hissetmiştim ama bide yokluktan meme aşıkları da var
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDamacanın bile cinsel obje olarak kullanıldığı, cinsel organ & üreme organı ayrımı dahi yapamayan bir toplumda yaşıyoruz. Sanırım memelere söz hakkı doğdu...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
+1 yılyok ya ben meme sevmiyorum. Ayak istiyorum AYAK !!! Ayak verin bana ayak (şaka şaka) Ama cidden ayak fetişiyim ayaklara bayılırım meme değil sevmem :D
14 Yorumla- +1 yıl
el ile ayağın ne farkı var? O da pis o da pis sonuçta :D Hem bide vajinayı yalayan oluyor o pis değil mi? Çok ciddiyim ya ayağını yıkarsın sonra gerisi ona kalmış dimi :D Bırak ister koklasın ister yalasın olan ona olur sen keyfine bakarsın :)
- +1 yıl
galiba sen ellerin oynanmasından yalanmasından öpülmesinden zevk alıyorsun. Ve bu yüzden bana el fetişliği daha güzel diyorsun :) ya da sen el fetişisin bilemem :D Zaten el ya da ayak fetişi olma olasılığı kızların %10
1 yıl2 ihtimal var. Ya insanlar oraları örttükten sonra oraya olan merak arttı , ya da oraya hep bir merak vardı ve sonunda biz burayı en iyisi kapatalım dediler 😂
00 Yorumlaneyi cagrisdircak bebekler karnini doyurur biz gozumuzu doyururuz cok guzel biseye sahibsiniz kiymtini bilin
00 YorumlaKafin ve erkekte farkli olmasi bizde olmayinca sizinkiyle oynuyoruz
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yıltoplum bakışını bilemem ama kadında her yuvarlak hat cinselliği çağrıştırır
00 Yorumla
+1 yılCinsel organ değil ama çoğu insana hoş geliyor. Fakat bunu sapıklığa çevirmek çok apta#ca. Yani hoşlanırsın ya da hoşlanmazsın kimse bir şey diyemez ama görmemiş gibi yapmak sapıklık etmek fazlaca ger#zekalıca geliyor 🤷🏻♀️
00 YorumlaBence çoğumuza cinsel açıdan çekici geldiği için ayıp karşılanıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Peki bundan kadının da haz duymasini nasıl tanimlayacagiz
03 YorumlaAyıp değilse niye kapatıyorsun açıp gez
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Mantıklı bir açıklama olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel bide erkek gözüyle bak:)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınsı bir görüntü olduğu için sanirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeme sevmeyen sevgilim olmadı daha :D
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulak memesi öldürüyo beni
00 Yorumla
+1 yılEmcüklemek çok güzel olur
10 Yorumla
+1 yılEmme olayındandır
11 Yorumla
+1 yılSaçma
02 Yorumla- +1 yıl