Kendini kaybediyor kontrolden çıkıyor. Canım acıyor, dur diyorum durmuyor. Bazen saatlerce sürdüğü oluyor. Ancak çığlık çığlığa ağlarsam beni bırakıyor. Ben ölüyorum resmen ama sanki beni duymuyor. İlişkiye girmek istemiyorum artık. Ama onu da çok seviyorum. Yeni evliyiz. Böyle olacağını tahmin etmedim. bir çare bulun ne yapmalıyız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlaçlarını kullanmıyor mu? Bipolar tedavisinde kullanılan ilaçlar var mutlaka biliyorsunuzdur ve bunlar nöbetlerin önüne geçer ancak libidoyu düşürüyor. DAvranışsal terapiyi düşünün derim.
Bir süre uzak durmanızda yarar var seks açısından. Ancak bilinen bir gerçek ki manik nöbetler sırasında kişinin isteği inanılmaz derecede artar. Seks sırasında kendini kaybeder, herhangi bir his olmadan sevişir, doyum hissetmez, p. rno içeriklere düşkünlük artar ve tehlikeli ilişkiler yaşamaya başlayabilir. bu yüzden bir an önce doktor tedavisini düşünün derim01 Yorumla
Soran+1 yılYok bilmiyorum soğudum herşeyden tedaviye yeni başladı
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Böyle olacağını nasıl tahmin etmedin? Ayrıca yaptığı durum senin rahmin de rahatsızlık oluşmasına sebeb olur, yırtılabilme ihtimali bile var. Kesinlikle önemli bir durum bunu onla konuşmalısın onun dışında sağlık ve bedensel rahatsızların meydana gelir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim nişanlım da bipolar hastası, biz de ilişki yaşıyoruz mani zamanında sınırı yok ona kalsa bayılana kadar durmaz ama bilincine varmayı nasıl başardı bilmiyorum ama arada duraksayıp benim canımın yanıp yanmadığını soruyor kaç kez yapacağımızı da bana belirletiyor. Depresif dönemde dahi gayet verim gösterebilirken manide bilen bilir. Allah yardımcımız olsun. Koşarak uzaklaşın diyorlar ama bilmiyorlar koşarak kollarına atlamak istiyoruz ! ❤🙏🏻
151 Yorumla- +1 yıl
Ne kızlar var ya
Soran+1 yılEvet çok seviyorum napıcam😂 amin inşallah. Evet maalesef hızına hakim olamıyor durmak istiyor ama duramıyor bayılana kadar bırakmıyor üstelik hiç yorulmadığını söylüyor çığlık çığlığa ağlarsam bırakıyor anca, olayın farkına varıyor. çok üzülüyor o da anlayış bekliyor:/ Umarım herşey yoluna girer. Umarım düzelir nişanlınız da
Cevap sahibi+1 yılDüzelmeyecek biliyorsunuz dimi 😅
Soran+1 yılYa hiçmi düzelmez yaa😂😂
Soran+1 yılBence biraz düzelir
Cevap sahibi+1 yılAsla düzelmez ölene dek :)
Soran+1 yılYa ölene dek se napıcam bennn
Cevap sahibi+1 yılBu hastalığı araştırmadan mi evlendin
Soran+1 yılHayır araştırdım ama yapacak bişey yok dedim sevşyorum onu seninle evlenemem hastasın mı deseydim yazık:/ herşeyi alttan alıuorum ortak yolu buluyoruz fakat cinsellikte bu kadar zorlanacağım aklıma hiç gelmedi bu kadarını düşünemedim
Cevap sahibi+1 yılDepresifken nasıl
Soran+1 yılGenelde bir köşeye çekilir oturur 2-3 gün uyumadığını bilirim uykum gelmiyor diyor. Yeme içmeden kesilir. Saatlerce oturup düşünüyor. Sessizleşiyor ama yanına yaklaştığında konuşmak istediğinde de hiç susmuyor bazen beni istediğini söylüyor. Sonra olanlar oluyor zaten tüm acıyı benden mi çıkarıyor ne. Ya aslında çok iyi biridir mükemmel bir insan ama niye böyle bir rahatsızlığı var ya genlerinde böyle bişe yokmuş
Cevap sahibi+1 yılDepresifi güzel atlatıyomuş enazından, peki döngü ne kadar da bir tekrarlıyor? Hipomani ne kadarda bir oluyo hiç psikoz geçmişi var mı
Soran+1 yılPsikoz varmıdır bilmem ama kafasında herşeyi çok kuruyor en ufak bişeyi kafasında büyütüp bana geliyor hep kafasında seneryolar yazıyor bişeye günlerce kafayı takabilir ve bir an olsun o şeyi düşünmemezlik yapmaz. Kafasında seneryolar kuruyor. Yani bilmiyorum 4-5 gün çok kötü oluyor kendini kaybediyor tanınmayacak hale geliyor 1-2 gün çok iyi oluyoruz hiçbi sıkıntı yokmuşçasına ertesi gün yine aynı döngü oluyor
Soran+1 yılBazen öfke nöbetleri de geçiriyor kendinde zarar vermek istiyormuş
Cevap sahibi+1 yılPeki hep toparlayan sen mi oluyosun yani genellikle hastalığı yuzunden onu affeden dengesizliklerini gormezden gelen? Bizde mesela haklı da olsam haksiz da olsam alttan alan benim, ozur dileme desen en nefret ettigi sey, ya da fazla ovgu ya da sevgi sozcukleri sarf edememesi hep sakin bir kadinin kaldirabilcegi seyler, cok buyuk ilgi veremiyorlar..
Soran+1 yılİnan hep ben alttan alıyorum😂 kolundan tutup hastaneye ben götürüyorum. Onu herşeyiyle seviyorum. Bana kötü bişey yapıyor. Tekrarlamamasını söylüyorum. Benden 100 kere özür diliyor ama söz veremiyor kendine hakim olamadığını söylüyor. Bende bişeu diyemiyorum ne yapayım onu da anlamak laızm. Yok benimkisiyle çok iyi anlaşırız sakinlik pek sevmiyoruz normlade ama bazen içe kapanıyor bazen kuduruyor anlayamaıuırum. İlgi veriyor ama depresyon zamanlarında veremiyor kendini bile düşünemiyor o zamanlar
Cevap sahibi+1 yılAynı yatakta yattığınız sürece 5'er dk dinlenip enerjiyi toplayıp tekrar birlikte olmak istiyorlar 😅 tamam performans güzel bisey ama en son biz pert oluyoruz.. sonu yok mu diyorum artık 🤣🤣
Soran+1 yılKeşke dursa. Durmuyor benimkisi gerçekten durmuyor. Çığlık atıyorum ancak duruyor tamam evet prrformans iyi de bir zamandan sonrası sarmıyor acı hissediyorum ben yoruluyorum. O hiç yorulmadığını söylüyor. İleride hastalık falanda çıkabilir yani brndr o derece. Yarım saat boyunca hiç durmadan hızlı yaptığını bilirim öyle bir acıyotki artık bitince şaftım kayıyor rengim falan atıyor o derece😂
Cevap sahibi+1 yılEğer evli olmayıp mast yapmaya başlasalardı sabahlara kadar durmuyorlarmis bu hastalar, artik kan gelmeye basliyomus sen dusun.. o zaten hissetmiyo ki gelen enerjiyi atmaya ugrasiyor, benim de kasiklarım agriyo bir sure sonra valla
Soran+1 yılBen çok acı çekiyorum gerçekten o kendini kaybediyor ben hırpalanıyorum. Bazen 3-4 saat sürdüğü oluyor. Bilmiuorum ya acaba bir süre ailesiyle mi ysşasak belki iyi gelir annesi falan
Soran+1 yılHem bende bu durumdan kurtulurum
Cevap sahibi+1 yılEn çok anneye bağlılar zaten ama o da işe yaramaz, ona normal insanlarla ne farkı olduğunu göster, bilincine varsın neyin aşırısına kaçıyosa psikolojik ya da his olarak anlamasa da mantıken kendine dur demeyi bilsin ben bu hareketi sergiliyorum ama normal insanlar böyle yapmıyor diye bilincine varsın. Biz bunu başardık, anlıyor hemen duygu durumunun kıvamlarını, hissetmese de aklıyla hareket edebiliyor.
Soran+1 yılEvet annesini çok seviyor. Bilemedim aslında ona hep de iyi davranıyorum. O da bana davranıyor ama işte. Bide bişey sormak istiyorum ya naısl sorulur bilmem siz ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılGün aşırı bazense hergün, ama devamlı bir ilişki yani, en az 3-4 kez.
Soran+1 yılEvet evet. Ya benimde libidom yüksektir de eşiminki zirve yani her akşam en az 2 2,5 saat sürdüğü oluyor canım kalmadı. Bide ben istemeyince daha da bir gergin oluyor. Kafasında kurmaya başlıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet, depresifken benim istediğim oluyor erken boşalma ya da manideki enerjisini hissettiremediyse yatıp kafada kurmaya başlıyor yediremiyor kendine sonra uyanıp daha bir hırsla yapmaya başlıyor.
Soran+1 yılAynen aynen üzerindeki bütün enerjiyi benim üstümden atıyor bildiğimiz o kadar hızlı ki öyle bir çaba sarf ediyorki ama yinede hiç yorulmadığını söylüyor bense titreye titrwye çıkıyorum ne anormaller ya
Cevap sahibi+1 yılAslında güzel ama belli bir süre sonra sağlık sorunu yaşamaktan korkuyorum. Sizde şiddet eğilimi var mı cinsellik sirasında zevk amacli kotuluk icin degil yani
Soran+1 yılYani şiddetmidir bilmem ama tecavüz eder gibi yemin ederim😂 ellerimi kollarımı sıkıyor asla hareket edemiyorum onu itmek istiyorum olmuyor o kadae güçlü ve sert bazen o anda bacaklarımı kapamak istiyorum istemeden neler çektiğimi bir ben bir allah bilit gerçekten
Soran+1 yılBiri demiş rahim duvarı hassas diye bende korkmaya başladım artık
Cevap sahibi+1 yılYa bizde de var tuhaf tuhaf hareketler ömrümde görmedim oyle tutmalar sıkmalar pozisyonlar vs amacı canımı yakmak degil ama bir güç baskısı bir yoneticilik yukluyor ustume 😆
Soran+1 yılAynen aynen Betim benzim atıyor ya çığlık atınca bırakıyor resmen kıpırdayamıyorum resmen bide yapılı olunca daha da olmuyor damarlarım belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılBunlarda böyle işte napalım şansımıza artık
Soran+1 yılKorkarak yaklaşıyorum artık
Cevap sahibi+1 yılbir süre yapmamayı deneyin bir de
Soran+1 yılEn fazla 2 gün dayanabildi. Yapmayınca çok gergin oluyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılKoşuya çıkın spora yazılın, bedenini yorun.
Soran+1 yılSpor yapıyor zaten bu karantinada biraz ara verdi o kadar
Cevap sahibi+1 yılBu durumun sonu hiç gelmeyecek..
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılNe kadar tedavi de olsa ilaç ta içse çaresi yok, uzmanlara doktorlara kime sorarsan sor. Bipolar ruhun kanseridir. Bu dengesizliği ölene dek çekeceksin, ilaç sadece en aza indirgeyip duygu durumunu dengeliyor.
Soran+1 yılAcaba ne iyi gelir. bir bebeğimi olsa ona biraz olsun iyi gelir mi?
Soran+1 yılYa da yurtdışı falan ne iyi gelir ya kafasını rahatlatmalık
Cevap sahibi+1 yılBebekte %90 genetik olarak hasta olma ihtimali var, dunyada en cok istedigi sey bebektir ama bir yandan içi gidiyor hem bu dengesizle seni mahvedecek hem bebegi hem genetigine geciricek. Bu cok zor donem. Sen kendini hazir etmeden asla bebege kalkisma, onun kendisi de bir bebek kadar ilgiye aç. Ve babalik yapacak donanima sahip degil, aile kumak bile zorken. Cocuk sorumlulugu ona agir gelir. Onun icin biraz daha tecrube şart
Soran+1 yılAllahım bana nasıl bir kısmet verdin😂❤️
Soran+1 yılYa bebeğimde mi böyle olaacak şimdi
Soran+1 yılPeki sen neden nişanlandın böyle bir insanla
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum, karakterim kaldırıyor, sabrım yüksek. Kaderimdi karşıma cikti tesadüf değil biliyorum. Deger veriyorum deger aliyorum normalde cok iyi huylu bir insan, hastaligi da ufak bir kusuru olsun dedim. Asla bikmadim pes de etmem ben onu böyle sevdim. Kim dort dortluk bu dunyada.
Soran+1 yılAynen bende öyle diyorum kader. Bende seviyorum onun herşeyini seviyorum bipolar bozukluğunu bile sevmehe başladığım artık😂❤️
Cevap sahibi+1 yılAllah kimseye kaldiramicagi yuk vermezmis demek uygun insanlar bizleriz 🤣
Soran+1 yılVay halimize
+1 yılPsikiyatriste gidin beraber bu danışmanla olacak iş degil direk psikiyatriste gidin etkili ilaçlar verecektir
00 YorumlaBöyle bir hastalığı olan biriyle evlenmen kb senin aptallığın
04 Yorumla
Soran+1 yılBana böyle bir şeyi nişanlıyken söyledi. Bende ne bileyim. İlk zamanlar çok iyiydi hiçbir hastalığo yok gibiydi bende takmadım. Ama evlendikten 3-4 ay geçtikten sonra bildiğimiz kafayı yedi bende sırf bu yüzden boşanmam ya alttan alıyorum hem tedavi olucak
Soran+1 yılHayır birbirimizş seviyoruz evet bazen eşiminde öyle şeyler yaptığı oluyor kendine hskim olmaıyor genel olarak
Piskolojik destek alsın esin kabuletmezse senin farklı destek alman gerek
00 Yorumlaİki bulaşık sungerine şampoan sık bagla onuda iki yastigin arasina koy istedigi kadar gitsin gelsin sende rahatina bak
11 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin bipolar hastası ve tek sorun cinsel hayatınız mı? Pekiiiii
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi tek sorun bu değil fakat diğer sorunlara çözüm bulup alttan alabiliyorum ama bu konuya bir çözüm bulamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBipolar hastalığı genetik diye biliyorm yani çocuk olursa onda da görülebilir bunu biliyor musn
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kesin değil ihtimal bence😔
Soran+1 yılYa npıcam asla ayrılmam evliliğimiz çok güzel geçiyoe bazen kendini ksybetsede
Cevap sahibi+1 yılHenüz dünyaya gelmemiş bir insanın hayatını bile isteye karartmayın buna hakkınız yok ! Evli kalırım ama çocuk yapmm dersinz olabilir ama çocuk yapmanız büyük bir sorumsuzluk ve hakszlık olur
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ağır bir hastalık kimseye sebeb olmak hakkınız yok çocuğunz bile olsa
Soran+1 yılBelki de öyle olmaz ama. Beniö ne suçum var yaa bende her kadın gibi çocuğum olsun isterim
Cevap sahibi+1 yılSuçlusn denir mi bilmem ama adamı ısrarla tercih eden sensin !
Soran+1 yılAma onu seviyorum evliyim ne yapıyım sen rahatsızsın diyip boşanayım mı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmedn bilmemiş olsan bir nebze anlaşılır ama şu hayatta sevdğimz herşeye sahip olamıyoruz dimi? Ayırca emin ol ki sevgi zamnla tükeniyor. Birde şu var madem çok sevdin evlendin bir sorumluluk almş olursn ; çocuk yapmamayı göze almalısın !
Sorumsuzca Hayatında her isteğime sahip olcağm diyemzsin !
Bir tercih yaparsın sana bunun mutlaka bedeli olur
Soran+1 yılTedavi olacak işte
Cevap sahibi+1 yılTedavi değdin ataklarını kontrol edecek. Ama hastalık kronik ve genetik ! Sana boşanmalısın diyemem (şahsen) ama çocuk yapmak yine de ciddi bir sorumsuzluk olur.
Madem boşanmayacksın bedeline katlanırım diyeceksin o halde çocuk yapmamalısn !
Gerçekten ama gerçekten dünyaya glecek bir insanın hayatını karatmak istemzsn hele ki bu çocuğn olacaksa
Soran+1 yılTabi istemem ama bende çocuk isterim ileride yaa
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim ama çocuk istiyorsn bu kedi ya da köpek sahiplnmk gibi bişey değl umarım bunun da farkındasındr..
Sorumsuz bencilce davranmzsn inş. Allah yardımcınız olsn
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavi görüyor ama bakalım ilaçlarını kullanıyor mu düzenli
012 Yorumla
Soran+1 yılTedaviye 1 hafta önce başladı pek de düzenli kulladığı söyleneemez. Ama çok acı çekiyorum gerçekten. Napıcam bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılKonuşup anlatman lazım başka yolu yok
Soran+1 yılHer seferinde konuşup anlaşıyoruz yapınca yine aynısı oluyor kendine hakim olamıyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman baktın kaba kuvvet oluyor sen al kontrolü ele baktın olmuyor yarı da kes
Soran+1 yılÇok güçlü üzerimden itmeye çalışıyorum ama olmuyor zaten o duramıyor bende acı çekiyorum mecbur elimi ayağımı tutuyor sıkıyor. Eziyet gibi resmen kıpırdayamıyorum bile. Ayrıca hep kontrol kendinde olsun istiyor
Cevap sahibi+1 yılHahaa aslında güzel hee böyle elleri falan tutmak güç göstermek ben severim kaba kuvvet ama siz yenisiniz. Dediğim gibi öyle böyle sende tepki verip durdurman lazım yoksa zor
Soran+1 yılÇığlık çığlığa ağlayınca ancak duruyor yatağın yayı koptu ya
Soran+1 yılFeleğim falan şaşıyor bembeyaz oluyor tenim
Soran+1 yılHiç durmadan hızlı olunca artık zevk acıya dönüşüyor
Cevap sahibi+1 yılAntidepresan ver sakinlesin😂😂
Soran+1 yılYok ya ölür falan korkarım hahahah
Cevap sahibi+1 yılTövbe tövbe 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin tedavi görsün. Hayır, gerçekten tedavi görsün.
08 Yorumla
Soran+1 yılTedavi görüyor ama düzelmedi hala
Cevap sahibi+1 yılİyileşene kadar kendini kendin tatmin et. Onunlada cinsel ilişkiye girme.
Soran+1 yılİstiyor, ayrıca ya benden soğursa
Cevap sahibi+1 yılAdam ölsen bile ölünü s2icek bundan değilde senden soğumasındanmı korkuyorsun. ellerinden sabun gibi kayıp gitmesini istemiyorsan git şimdi sakin bir kafayls konuşun canim aciyor dayanamiyorum de neden konusmuyorsun?
Soran+1 yılKonuşuyorum kendimi durduramıyorum diyor durmak istiyorum duramıyorum diyor beni yıpratıyor rwsmen üzerimde. Hızlı bide. Zorla ağladığımda bırakıyorum itiyorum gtimiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman işte diyorum ki bende ya cinsel ilişkiye girmiceksin onunla ya da girmeye devam ediceksin iki seçeneğin var. birisini seçmek zorundasin. Ona artik seninle seks yapamiycagini soylemelisin boyle davranirsa b
Soran+1 yılOf off
Cevap sahibi+1 yılOf demekle olmuyor. İcraata geç
+1 yılBende de boyle oluyor bu hastalık mı.. Way haberım yoktu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bildiğin bir hastslık değil bu
- +1 yıl
Nasıl anlamadım, özelden aydınlatırsan sevınırım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyeni evlendysen normal sen zevk almıyomsn istemiyomsn seni boşaltmyomu yalayark falan
04 Yorumla
Soran+1 yılÇokda yeni değil 5-6 ay oldu
Cevap sahibi+1 yıltamm olsun sen istekli değilmsn
Cevap sahibi+1 yılseni yalamıyomu öpmüyomu gereken malum yerni
Soran+1 yılNe alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkelepçe alıp yatağa bağla kontrol bende olacak de.
05 Yorumla
Soran+1 yılKontrol onds olsun istiyor
- +1 yıl
tek elini bağla o zaman :d
Soran+1 yılÖyle olurmu hiç
- +1 yıl
Ee ama bisey dicem olmucak :)
Soran+1 yılHahaha
+1 yılneden hala tedavi görmüyor ki
017 Yorumla
Soran+1 yılTedavi görmeye başladı ama hala düzelmedi
- +1 yıl
umarım etkisi olur en kısa zamanda
Soran+1 yılUmarım, yoksa böyle yürümez ben çok acı çekiyorum. Zevk bir zamandan sonra acıya dönüşüyor
- +1 yıl
çok ciddi bir hastalık sadece cinsel hayatını geç daha da fazla kötü anlamda etkisi olur ilaç dozajı falan artırırlar ya herhalde düzelir illa
Soran+1 yılYa ben evlenmeden önce onun bipolar olduğunu biliyordum fakat cinsel anlamda bu kadar kendini kaybedeceğini hiç tahmin edemezdim nereden bileyim. Ona sorduğumda kendimi durduramıyorum diyor, durmak istiyorum duramıyorum diyor. Ağlaya ağlaya bitiyor en sonunda hiç enerjimde kalmıyor hasta gibi oluyorum aynı. O yorgunluğu hissetmiyormuş ama
- +1 yıl
tıbbi destek çözüm yani net devam edemez böyle
Soran+1 yılPeki düzelinceye kadar nasıl devam edeceğim? Çok korkuyorum onunla olmaya
- +1 yıl
olma desem düzelene kadar anlasıp eşinle mantıksız mı olur bilemedim :D
Soran+1 yılYa hadi idare ettim diyelim sürekli aynı evdeyiz hani o kendine engel olamıyor ki kendini kaybediyor diyorum atak geçiriyor
- +1 yıl
ciddi sorunda direk doktora gitmesi lazım ama gitmemiş hani o yüzden saçma bir durum :D
Soran+1 yılHayır yeni tedavi görmeye başladı
- +1 yıl
bir daha gidin ve bu durumu anlatın yarın gidin mesela
Soran+1 yılBöyle olacağını bilseydim evlenir miydim hiç ya😂 tedavi ol öyle evlenelim derdim
- +1 yıl
ilaç kullanımını bıraktıgında ki çogu bırakır dönem dönem bu sıkıntıları hep yasayacaksın alışman lazım ya da boşan ne diyeyim :D
Soran+1 yılHayır ya asla boşanmam😂 çok seviyoruz birbirimizi mecburen katlanmam lazım ama bildiğimiz can çekişiyorum
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun :D
Soran+1 yılAmin diyim ne diyim😂😂😂
+1 yılTehlikeli olur senin için ciddi sorun olabilir
00 YorumlaDüzelmesini tedavi olmasini iste olmuyorsa boşan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıldoktora basvurun esının tedavı olması lazım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Eşin asker mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
İp bağla
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılKontrol onda olsun istiyor
Soran+1 yılÇok kötü oluyorum çok
+1 yılKıyamam sana
00 YorumlaOfisime getr
00 Yorumla