Yeni evliyiz fakat hastalandı tedaviye götürüyorum araba aldim bunun için hatta borç harç otobüste sıkıntı çekmesin diye hasta bakmak için mi evlenip araba aldin dedi bende hayır sen benim esimsin iyileş bak mangala tatile denize gidicez dedim neyse götürdüm 5 kata merdivende taşıdım eşimi nefes nefese kaldım boynumu öperek özür dilerim dedi gozu yaşlı bende artık özür dileme senin için ölürüm demedim mi senin mi elinde bu dedim çıkardım sarildim yukarıda televizyonun karşısında öptüm bir yanda sen bir yanda ben dedim cinsellik de 3 ay sonra yaşayabiliriz 3 ayı iple çekiyorum dedim telafi edicem dedi ne siyleyim morale ihtiyacı var kafasına takıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. Konu biraz yanlış anlaşılmış başlıktan dolayı. Sen eşine iyi günde kötü günde beraberiz diye bı yola girmedik mi bugün sen böyle isen yarın benim olmayacağım ne malum de kendini kötü hissetme ben her zaman yanındayım biz artık eşiz hastalıkta sağlıkta bu yola çıktık üzülme felan de araya bir kaç espiri kat güldür yüzünü çok geçmiş olsun tekrardan🙏🏻
012 Yorumla
Soran7 ayHep öyle yapıyorum zaten gülüyoruz konu kapanıyor ama sonra konuyu yine acıyor kendi merdiven çıkarken özür dilerim diyor kucağımda öpüp veya araba da evde çay yaparken benim yapmam gereken şey bana çay getirme gibi
Soran7 aySöylüyorum zaten bu senin elinde olan bir şey değil diye çok zoruna gidiyor sürekli ben kadınlık yapamıyorum iyileşiyim söz seni cinsellikten soğutucam çok yapicam strese giriyor böyle bazen
Soran7 ayEvet sıkıntı yaptı baya ben seni öpmeye doyamıyorum diyorum bos ver diyorum
Soran7 ayTeselli etmek için diyorum zaten sürekli boş vaktimde ayaklarına kadar masaj yapıyorum öpüyorum o da yapma ben sana yapayım diyor
Soran7 aySağol insanlar çok acımasız onları da kafaya takıyor
Soran7 ayEvet dediğin gibi çok dindar değilimdir ama onun için dua etmeye başladım geçen patavatsız yengem geldi abimin esi zor olmuyor mu diye güldü birde bende biz aşığız zor olmaz bize Allah sizi düşürmesin dedim bozuldulsr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
7 ayYazdıklarında samimiysen mükemmel bir eşsin. Senin yaptıkların ona moral oluyordur zaten. Kafana takma.
03 Yorumla
Soran7 aySamimiyim ama esim cok üzülüyor sürekli gelip dudağımı öpüyor ben kadınlık yapamıyorum değil mi özür dilerim diyor
- 7 ay
Çok normal üzülmesi. O da seni çok seviyor. Ona bunu söyle sevgin yeter de varlığın yeter de. Daha iyi hisseder. Ve inşallah çabucak iyileşip güzel zamanlar geçirirsiniz
Soran7 ayUmarım ilaçlar ağzında koku yapmasına rağmen onun dudaklarını öpüyorum o derece bu kadını seviyorum ona soyliycem zaten sen benim arkamda dur yeter diye ben ona bakarım yoksa
Kardeş Allah şifa versin üzüldüm inşallah tez zamanda geçer ama incitme kadını yazıktır zaten elinden geleni yapıyormuşsun biraz idare ediver
02 Yorumla
Soran7 ayBen incitmiyorum ki lan 😃 iple çekiyorum dedim tam tersi o kafasına takıyor sürekli özür diliyor bir şey yokken bile elinde değil diyorum ama hala aynı
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayKasap et derdinde koyunca Ulan ne kadar cahil bir adamsın sen ya
03 Yorumla
Soran7 ayCahil sensin 3 ayı iple çekiyorum dedim çok özledim anlamında yani
- 7 ay
Senin bu başlıkla Sen kendini temize çıkartamaz haklıyken haksız duruma düşüyorsun
Soran7 ayNiye lan
Gizli Üye(36-45)7 ayvalla her kadının hayalindeki erkek tipisin. ama bazıları kıymet bilmiyor işte. burçlarınız ne merak ettim?
111 Yorumla
Soran7 ayHayali mi emin misin 2005 model bir arabayı bile kredi ile aldim
Cevap sahibi7 ayolsun niyet önemli. önemli olan elde avuçta yokken etki yapabilmek. senin ve karının burcu ne?
Soran7 ayBen boğa esimde terazi rahatladin mi
Cevap sahibi7 ayboğalardan beklemezdim bi çogu kıl tüy vefasız tipler oluyor
Cevap sahibi7 aysenin yükselenin bence büyük olasılıkla yengeç veya balık falandır.
Soran7 ayBoğayım lan cidden yalnız bırakır mıyım eşimi ben
Cevap sahibi7 ayeşinin hastalığı ne? bildiğim şeyler olabilir.
Soran7 ayVerem
Cevap sahibi7 aybir çok araştırma vitamin d eksikliğinin tüberkülozda rol oynadıgını gösteriyor.
Yerinde olsam vitamin d ile ilişkili çalışan bütün vitamin ve mineral desteklerini eşime verirdim düzenli. vitamin D, magnezyum olmadan iş yapamaz. magnezyum ise vitamin b6 olmadan işini yapamaz. bor eksikliği magnezyumun emilimini zayıflatır ve vitamin d eksikliği yaşayan insanlarda genellikle bor eksikliği de eşlik eder. Hepsinin birbiriyle bağlantısı var. Mevcut tıp doktorları bu kadar ayrıntıyı bileni zor bulursun. klasik tedavilerle bu iş yürümez kolay kolay. Yürüse kanser hastaları kurtulurdu. Bağışıklıgı iyi edersen tüberküloza yol açan bakteriyi de yok edersin, viral enfeksiyonları da yok edersin. çocuk oyuncağı bana göre. ama anlatamam sizlere bu işin derinliğini. anlatsam da ikna olacagınızı sanmıyorum
Soran7 ayAahahah iyileşiyor şu an 😃 3 ay sonra normal hayatımıza dönmeye basliycaz
Cevap sahibi7 ayTamam geçmiş olsun sen yine de beslenmesini ihmal etme. Vücudun bagışıklık sistemi hayvansal proteinlerle güçlü tutulur. bol yumurta yemesini sağla süt içir yeşillik çok tükettir karbonhitratları azalttır hamurişi börek pilav makarna tatlı vs bunlar bagışıklıgı baskılar insülini hızlı yükselttiği için. bakteri ve virüslerle savaşan makrofaj ve t hücreleri protein yapıtaşları olan aminoasitlerle üretiliyor, hamurişi börek çörek vs ile değil. onlar bagışıklıgı daha fazla düşürüyor.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Doğru eş seçmiş
02 Yorumla
Soran7 ayTeselli vermem lazım kafasına takmasın
Burayı okuyormu?
01 Yorumla
Soran7 ayHayır
7 ayNeyi var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi