+1 yılHaftanın 5 günü, günde 5 kere yapılsada olmaz. Yatarak spor mu olurmuş. Kalori yaktırdığı aşikar ama ilişkiden önce ve sonra yenen yiyecekler ve içilen içecekler zaten yakılan kaloriyi fazlasıyla geri aldırır. Ayrıca fit bir vücut için sağlıklı vücut ölçülerinde olunması bence yeterli değildir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben bu zamana kadar seks sayesinde fazla kilolarımdan kurtuldum diyen bir kadın ve erkeğe hiç rastlamadım. 😃
ya da Tv programlarında bize zayıflamak için her naneyi yaptırıp yedirmeye çalışan uzmanların.. Bir kez olsun dahi seks yaparak zayıflayın dediğini de duymadım.. Belki bu uzmanlar onu yeme bunu yeme diyeceği yerde seks yap zayıfla demiş olsa idi.. Günümüzde çiftlerin cinsel hayatı daha aktif ve daha mutlu olurdu13 Yorumla- +1 yıl
Ben bir uzman olarak açıklıyorum seks yapmak zayıflatır hücum 😄😄
- +1 yıl
Her gün bir atanı bulursun korkma 😄
+1 yıl- Hayır, olamaz.
- Çatlaksız, selülitsiz, sivilcesiz, siyah noktasız, lekesiz, sıkı ve dolgun bir vücut için sağlıklı beslenmek, egzersiz yapmak (sistemli hareket etmek) ve iyi uyumak gerekiyor.
Egzersiz yapılmadığında seksle birlikte kadının kalça kemiği aşağı düşebiliyor zaten ve
kalça kemiğinin aşağı çekilmesi de poponun yuvarlaklığını kaybetmesi anlamına geliyor.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fit olmak sadece spor yaparak olmuyor malesef. Sporun içeriği ve en önemlisi beslenme çok etkilidir. Seks çok iyi bir enerji harcama yöntemidir. Ama yeterli olup olmaması seksin içeriğine ve tabi yine beslenme şeklinize bağlıdır. Yağ-protein ağırlıklı besleniyorsanız zayıflarsınız. Ama karbonhidrat zengini sofralarınız varsa bu biraz zor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İki tarafta çok aktif ise 45 dakika 1 saat gibi bir cinsel birleşmede 250 kalori yakılır ancak bu fit olmaya yetmez. Kardiyo evet ama fazlası olmaz
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli olarak haftanın 5 günü yapan erkek alfa falandır 😂
60 Yorumla
+1 yılFit olabilmek için spor yapmak şart. İlişki kalori yaktırsa da vücudun şekillenmesine etkisi çok küçük olacaktır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Bildigim kadari ile fit olmak icin yeterli degil bu. Sahin K'dan yola cikabiliriz. Cok fit bit gobegi yoktu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır asla olamaz çünkü seks kas çalıştırmaz düzgün vücut için spor şart..
10 YorumlaHaftanın 5 günü neymiş ya nerenin çeşmesi bu
42 Yorumla- +1 yıl
Günde bir kez yapılırsa neden olmasın?
Spor şart spor olmadan o performansı zor yakalarsın
20 YorumlaUzun süren cinsel ilişkide çok fazla efor sarf ediliyor o yüzden düzenli bir ilişkide vücut form tutabiliyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. hayır yetmez, düzenli spor düzenli Seksi oluşturur
10 Yorumlabence zayıflar bir deri bir kemik kalır
10 Yorumla
+1 yılülkemizde fit partner bulmak
fıkra gibi:D10 Yorumla
+1 yılBöyle bir önerme yanlıştır.
10 YorumlaAha örnek alabilirsin canım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılHaftanın 5 günü yapan var mı cidden?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir.
60 YorumlaFit bir vücuda sahip olamaz :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence olur
10 Yorumla
+1 yılHayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır olamaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem