Bir kişinin seks sırasında kendini daha seksi ve özgüvenli hissetmesi için kusursuz bir vücuda ihtiyacı yoktur, ona ihtiyacı oldugunu düşünür. Ama gerçekte onun kusurlarını da sevip güzelliklerine katan bir partnere ihtiyacı var. Mükemmel bir vücuttan ziyade size kendinizi mükemmel hissettiren bir sevgiliniz ya da eşiniz varsa tüm kaygılarınız rafa kalkar ve yerini zevke bırakır. :) Kimse kusursuz degildir.Seks yapmak için mükemmel bir vücuda sahip olmak şart mı?
Kimse mükemmel değildir herkesin bir kusuru vardır ama ülkemizde özellikle kadınlar kusurları olarak düşündüğü yerleri saklamak için karanlık bir ortam istiyorlar.
Mükemmel bir vücut tek başına işlevsel olamaz elbette... Görsellik her ne kadar cinsel istediği Ateşlemiş olsa dahi.. Tek başına yeterli olmadığı muhakkaktır.. Fiziği güzel olup fakat yatakta soğuk aktif istekli ve tutkulu sevişmiyorsa yatağın ateşini bile söndürebilir..
herkes mükemmel bir vücut ister. hepimiz kendimize göre özel ve mükemmeliz bence. kusursuz güzel bir vücuda mükemmelliğe ihtiyacımız yok seks için. Cinsellik çok doğal sıradan bir ihtiyaç. su içmek kadar elzem hayati olmasada su içmek kadar sıradan. ihtiyaç duyduğumuz şeyler için mükemmel olmaya ihtiyacımız yok. ihtiyacımız olan istek şevk tutku. herkese kendi mükemmelliği içinde ve mükemmel hissettiren partnerle sağlıklı seksler dilerim
Seks yapmak için tutku ve ateşe sahip olmak şarttır. Yatakta kıvrak bir yılan gibi süzülen, ateşiyle partnerini yakıp kavuran, içinde volkanlar patlayan partnerin vücudu geri planda kalır. Kalas gibi yatan mükemmel fizik bu zevkleri ne kadar yaşatabilir sorgulanır...
Görsel tatminlik söz konusu olabilir. Sanırım erkekler en çok buna bakıyor cinsel sohbetlerine tanık olunca bu yargıyı çıkarıyorum. Şart değil tabiki ama arzulama açısından önem arz eder. Ki sevgi olunca çiftler birbirine kendilerini zaten mükemmel hissettiriyor. Umarım herkes bunu yaşıyordur. Bence çok güzel bir hissiyat. Hâl böyle olunca kaygılar yerini zevke bırakır tabi.
Bence tadını çıkarmak için birazşart, Nasıl kızlar göbekli bir amcayla yatmak istemezse bende çok kilolu biri istemem ki zaten çok zor oluyor yani bacağını kaldıracaksın 1 ton vs şimdi yazmak istemediğim birsürü sorun yaşayan anladı😊. O yüzden birazcık yakalım yağları lütfen çaba gösterelim zor diil yaparsınız siz
Her şey mutlu güzel bir beraberlikle başlar berabersiniz ve o kişiyle mutluysanız yerin ve zamanın hiçbir önemi yoktur zaman ve yer hiç sorun değildir seks için her zaman her yerde ve daima yapılması gereken harika bir aktivite. Mutluluğun ilacıdır🍀
Bende bu algıya başta yanılmıştım herkes gibi fakat ilk birlikte oldugum kız ahım şahım vücut yoktu çok iyi vakti geçirdik fakat en son birlikte oldugum kız ondan daha olaganüstüydü ama bilmiyorum belki o ilk oldugu için benim gözümde hala farklı ama ilk yerini hiçbirzaman o güzel fizikli dedigim kadında alamadı. Seks çok farklı bir dünya yaşların dahi bir önemi yok o an ki elektriklenme diyelim partnerlerin birbirini anlaması :)
Sekste duygular arzular fizikten önce gelir elbette fiziki çekimde etkilidir lakin duygu olmayan biriyle seks yapamazsınız.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim biraz göbeğim var Ciplakken veya kucaktayken görmek istemiyorum bile Eşim ben seviyorum bırak vs Densede ben yine de gecelikle kapatıyorum Hiç özgüvenim yok o konuda
Kesinlikle hayır. Zaten kimse mükemmel değildir. Ama arada biraz duygusal bağ olmalı. Sevgilim diye sarılınca için kıpır kıpır olsa, gözlerinin içine bakarak öpsen öpsen Hem bedensel hem ruhen doyuma ulaşırsınız. Önemli olan bu değilmi.
Evet şart Erkek için güçlü olmak gerekir. Yorulmamak lazım ben yorulmuyorum Bel kollar bacaklar boşalıyor bir zaman sonra Kadınlar işin de fizik önemli her türlü fanteziye açık olabilmeli Belini kırabilmeli
Bunu her zaman söylerim bakımlı yani kaymak gibi, tertemiz misler gibi kokulu ve lezzetli vajina suyu olsun dünya güzeli olması şart değil.,Öyle dünya güzeli olup bakımsız umumi tuvalet gibi olanlar var..
Hiç alakası yok cinsel haz hormonlarla ve beyinle alakalıdır fakat özellikle çoğu kadın vücutlarıyla erkekler de penisinden özgüven eksikliği yaşadığı için çekimser davranabiliyorlar
Sadece seks değil güzellik kalıplarından nefret ederim bir kadını güzel yapan yine o kadının özel yönleri ve zekasıdır. Güçlü ve zeki kadın en güzel kadındır.
Mükkemel vücutla seks asla aynı şey aynı haz değildir... nice mükkemel vücuda sahip kişiler vardır sekste çok vassattır. hareketler tavırlar konusma tarzi , sempatik olması çok daha önemli dır.
34 bedenli bebeksi yüzlü kadınları seviyorum Mükemmellik bu mu dersen... İnsan mükemmel olamaz Sadece arzulatici bulduğum kadında vücut tipi budur derim...
Mükemmel bir fiziğim yok hatta hafiften bira göbeğimde var ama tecrübemle paralel olarak güzel seviştiğimi düşünüyorum yani en azından hiç pişmanlık yaşayan olmadı bugüne kadar 🙂
yoo değil bnce,, benim şansıma hep fit bayanlar denk geldi,, şöyle etli butlu denk gelmedi, balık etli mesela,, seks her iki taraf için, tartışılmaz zevk veren bir beden oyunu, bnce önemli olan,, elde ettiğinle mutlu olabilmek,, edemediğinle değil😉
Size kendinizi mükemmel hissettiren bir partnere sahip olmanız tabi ki çok önemlidir. Ancak, görünümün önemi de yadsınamaz. Kimse mükemmel değildir. Ancak optimum bir görüntüye sahip olmak da önemlidir.