Ben 1.76 boyundayım fitim
Hoşlandığım çocuk spor salonunda hoca 1.93 boyunda aşırı kaslı ilkim olmasını istiyorum nasıl olur
Ben 1.76 boyundayım fitim
Hoşlandığım çocuk spor salonunda hoca 1.93 boyunda aşırı kaslı ilkim olmasını istiyorum nasıl olur
Aşırı kaslı bir erkekle cinsellik genelde merak uyandıran bir konudur çünkü kaslı bir vücut güç, enerji ve dayanıklılık çağrıştırır bu da birçok kişide fiziksel çekim oluşturabilir. Kaslı bir erkeğin vücudu genellikle güçlüdür bu yüzden cinsel ilişkide kontrol ve tempo konusunda avantajlı olabilir. Ancak bu durum her zaman “daha iyi” bir deneyim anlamına gelmez çünkü fazla kas kütlesi bazen esnekliği ve vücut dengesini kısıtlayabilir bu da hareketleri biraz daha sert veya sınırlı hale getirebilir.
Cinsellikte asıl önemli olan fiziksel güçten çok karşılıklı uyumdur. Kaslı bir erkek eğer partnerinin sınırlarını, zevklerini ve ritmini gözetmiyorsa, güçlü olması bir anlam ifade etmez. Fakat iletişim güçlü, duygusal bağ yoğunsa ve iki taraf da birbirini anlamaya çalışıyorsa, bu tarz bir birliktelik oldukça tutkulu ve doyurucu olabilir.
Yani özetle, kaslılık tek başına cinselliği belirlemez ama eğer kaslı partner dikkatli, ilgili ve duyarlıysa bu fiziksel avantaj tutkulu bir deneyime dönüşebilir..
kasla vs cinsellik bağdaşmaz , kişinin cinsel isteği ve performansı kişiye özeldir , kadın olsun erkek olsun , ayrıca kas değin 3 ayda kaybolur burada dikkat etmen gereken cinsel isteğinin sana göre olup olmadığı
Cevap
47Cevap
Siz böyle şeyleri buraya yaziyorsunuzya bunu okuyan erkekler hem sizin yüzünuzden kadınlara güveni azalıyor vede kendilerini begenmiyorlar vede ne kadar maddi seylere dusün bir varlik oldugunuzu ve ucuz oldugunuzu dusünuyor ama sizde haklisiniz para san söhret cekici geliyor olmayan kıskaniyor genelde ama genede boyle şeyler yazmayın buraya bunu hava atmak icin yazdın ama yapma
kasılmaktan * :D aşırı kaslı biriyle kürek yarışı yapmıştık adam bacaklarını hareket ettiremiyordu :D
Cogu fos cikiyo protein tozu kullandijlari icin
Of ya
Noldu
Umarım çekemiyosundur cahil olman daha kötü çünkü
Tavsiye etmiyorum ilk kez olacaksa altından kalkamazsın yer yutar parçalarına ayırır seni
Hahaha gerçekten mi çok hoşlanıyorum hayvanım sı Bi erkek oldukça çok güçlü canım yanar mı
İlk keze göre zor
Canın çok fazla yanar hem de, ama bunu göze alıyorsan ilkin olacağına göre sonrasında başka hiçbir şey tatmin etmez seni
Valla bişi diyim aklımda deli düşünceler var da hiç denk gelmedi. Hepsi boyuma yakındı. Ahh keşke olsa. Ayakları yere hiç değmez 🤭
Kollarına bırak kendini keyfine bak takılma bunlara
O kas doğal yolla olmuyor ve hormon ilaçları kullanıyor biliyorsun di mi ilkin olması bile çok zor olabilir
Gelecek umrumda değil ilk ona vereyim diyorsun yani
Bir tane cahil protein tozu kullandıkları için fıs çıkıyorlar demiş hayatımda hiç protein tozu kullanmayan biri olarak protein tozu steroid değildir proteindir sadece ben bu insanların çekememezliğini çözemedim
Bir tane cahil protein tozu kullandıkları için fıs çıkıyorlar demiş hayatımda hiç protein tozu kullanmayan biri olarak protein tozu steroid değildir proteindir sadece ben bu insanların çekememezliğini çözemedim
Valla berkes bulmus kasli kasli
Son 1 saatde 3 . Soru bu
Allah herkese gonlundekini nasil etsin ne diyelim
Natürel değilse Steroid kullanıyorsa kalkmaz uğraşma değmez
Geçmiş olsun
Yaaa neden
Kesin kadın kılığında erkek bu
sende baya yapılısın sorun olmaz
Belini kırmasın dikkat et
ayaklarin yere degmez
Olur olur basar kaldırrsa
Seni ezebilir ya da hayal kırıklığı olabilir
Egitmen
Ya hayal ettiğin gibi olmazsa
Erken noşalır doymazsın
Sonun da olur inşallah
Zamanla olur merak etme
Yaşlar kaç ve tecrübeler nasıl?
Ben 28 o 33 34 vardir benim tecrübe hic yok onun vardir
Seni fazlası ile yorabilir
Çabuk yorulur, kas iyi seks anlamına gelmez
Duvardan duvara vurur seni
minyon kucağa çıkar
Sert yapar dikkat et
Nasıl yani ben herşeye okeyim
Tam denksiniz keyifli güzel olur
Vaaay sende kaslısın sen daha iyi bilirsin koca bebek dökül 😀
Çok Kaslilar ilaç alıyor libidosu düşük olur
ne kadar fitsin ;)
Ezilirsin altta
Ezer seni
Uydurur o😅
Ölürsün aga
İlaçlıysa kuş ötmez
İlaçlı degil eğitmen zaten
Performansı daha iyi olur yani ama tabi kesin kaidesi yok kötüde olabilir ilaç dediğim bu arada kas yapmak için kullanılan Steroid eğitmen de kullanır tercihe bağlı
Yani kasa bakma sen altında bir bamya çıkabilir
Olur sorun olmaz
Erken boşalıt korkma
Kalkmaz
Kötü
Efsane oluyor 😇🙈
Denedin mi?
Bilgiliyse iyi olur
Nasıldı?
Degecekse ver
Inletir
Bişey olmaz ikiye bölerim