Erkeklerden öğrendim bende 😂 cinsel hayatlari normal erkeklerinki kadar olmuyormu dogrumu

Erkeklerden öğrendim bende 😂 cinsel hayatlari normal erkeklerinki kadar olmuyormu dogrumu

Hiç alakası yok. Tam tersi. Ben 16 yaşımdan beri yapıyorum bu sporu. Bir ara 6 ay ara verim üniversite sınavlarından dolayı. O ara cinsel isteğim, libidom azalmıştı birazcık. Çok değil ama birazcık azalmıştı. Sınav sonrasından bugüne kadar hiç bırakmadım sporu. Vücut geliştirme kadın için de erkek için de inanılmaz bir libido ve sağlıklı yaşam sunuyor. Tabi kadın abartmamalı aşırıya kaçarak, libidosu artabilir ama seksiliğini de kaybeder. Birazcık sıklaşma, birazcık squat, lift ile kalçaları seksileştirip şekillendirme yeterlidir. Ben şahsen 7/24 istekliyim. Malzeme de büyük.
Karışık mevzular bunu anlstmaya üşendim, sandığın gibi değil aslında belli donemler belki az olur, bunlar profesyonel sporcu ama normal düzeyde yarışmacı olmayan bir sporcunun cinsel hayatı az faalan olmaz
Aksine kas kütlesi yükseldikçe vucuddaki testesteron yükselir oda zaten libidoya yansır
Cevap
8Cevap
Hayatlarının büyük çoğunluğu salonda geçiyor. Ve tabi şuda var. Kas kazanmak için kullanılan sarmslar kimyasallar vs şeyler ostorojen hormonunu yükseltiyor cinsel performansta düşüklük yapıyor. Ruhen yorgunluk yaşamalarıda çabası
Kimisinin oluyordur kimisinin olmuyordur. Onu söyleyenler kesin kası olmayanlardır :D Yalnız steroid basanlar bir süre sonra iktidarsızlık yaşayabiliyorlar.
Olmuyor atreman yaptıkları için bilmiyorum olmaz diyordu
O yüzden siz gene az spor yapan ya da hafif göbekli leri sevin ki sizi mutlu etsinler 😊
Doğru spor yapacam diye eritiyorlar çoğuda gay oluyor zaten
Bu gay belli
Değil
Alakası yok
Nasıl yani
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?