Cinsel Yaşam İnsanlar neden öpüşür? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 713 İnsanlar neden öpüşür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
Rossoneri22 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Zamani durdurup onun gozbebeklerinde kaybolmak icin... 2 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Benim için nefesindeki sıcaklığı hissetmek 8 0 Yorumla
monçi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl öpüşmek sevişmenin ilk adımıdır, sonra muamele gelir sonrasıda mutlu son, öpüşmeyi geçtik artık (french kiss) vazgecilmezim😉😊 1 0 Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl keyif veriyor özellikle dilini emerken kendimden geçerim 😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karşılıklı duygu patlaması yaşandığı anda dudaklar birbirini mıknatıs gibi çeker öpüşme başlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmiyorum ne anlıyorlar bundan. Ha bayramda el öpmüşsün ha dudak aynı şey. 1 0 Yorumla
Hayata_Bak Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Aslinda sarılmak yeterli ama çiftler tek beden olmak icin öpüşurler.. 1 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sebep ne olursa olsun öpüşmenin altında cansel istek yatar 1 1 Yorumla renas63 +1 yıl cinsel * Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanki diğer bütün cinsel aktivitelerin anlamı varmış gibi öpüşmekte anlam arama. 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. en guzel bılgı alısverısını opuserek yapıyorum opusmeyı sevıyorum 2 0 Yorumla
kedoom Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Öpüşmek duyguların temasıdır. 6 1 Yorumla Hayatbanagüzelbe +1 yıl En iyi yorum Yorumla
Standart_üye Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Mikrop kapmak için 😂 1 2 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl 😄😄 Yorumla Standart_üye +1 yıl E öyle ama 😂🤷 Yorumla
musa_8484 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Benim encok sevdigim şey öpüşmek ve vajina yalamak.. Fransız öpücüğünü de cok seviyorum 2 0 Yorumla
sımsıkı4242 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl sevgilerini isteklerini ve tutkularını belli etmek için 1 0 Yorumla
sadbuttrue88 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Senin bu ezberbozan sorularını napıcaz acaba😆 1 2 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Aklımda hiç normal soru yok 😂 Yorumla sadbuttrue88 +1 yıl Tam benlik😆 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Öpüsmek dogamızda vsr 1 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Hissetmek için olabilir nefes nefese 😍 1 0 Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Süregelen bir taklit... Şahsen ben öpüşmüyorum 1 0 Yorumla
MayWeMeetAgainn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl şu an düşününce bana da çok ilginç geldi 😂 1 0 Yorumla
mehmetçik_0614 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Dudaktan opusmek cok zevk verir insana 1 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bilimsel olarakmı duygusal olarakmı 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. viirus kolay yayılsın diye 1 0 Yorumla
PaintMotors Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Öpen yok kedi alicam o öper ben nereye kedi oraya 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Duygular en iyi o şekilde aktarılır 😋😋 1 0 Yorumla
Theballabal Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Zevk verdiği için 6 3 Yorumla Hayatbanagüzelbe +1 yıl Sadece onun icin mi Yorumla Theballabal +1 yıl @hayatbanagüzelbe başka ne için olabilir Yorumla Hayatbanagüzelbe +1 yıl Cesur bir yorum Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. O nefesi sıcaklığı heycani titremeyi hissedeceksin 1 0 Yorumla
Çakmaqueen Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 40% +1 yıl Hımmmm dene gor o hazı 2 2 Yorumla Asaletinyeter45 +1 yıl Sen denedin ozaman Yorumla Kauss +1 yıl Hahaha Yorumla
Dünyalıbağyan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Çok zevkli de ondan 5 1 Yorumla siyah_ve_ötesi +1 yıl öpüşmeyi bilene tabi Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kalbe giden yol dudaktan geçer 2 3 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Mideden geçmiyor muydu o hacuu Yorumla emre00 +1 yıl @ahhbukizlar Artık dudak oldu hacu js Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Jsjs Yorumla
Ertüp Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. İyidir güzeldir yüz kasları calışır 1 0 Yorumla
BADLOWE3461 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Cinselliğin başlangıç noktası orasıdır 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yakınlaşmak ve sevgisini belirtmek için. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. duygu alışverişi ve hissetmek için 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sence önemli değil mi 1 1 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Önemli tabi en fazla sinirin bulunduğu hisse hassas bir noktadan sevdiğini hissetmek gibisi yoktur😊 Yorumla
ummii Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Eğlenmek icn😅😂 6 1 Yorumla kara555555 +1 yıl Eğleniyormuyuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Zamani durdurup onun gozbebeklerinde kaybolmak icin...
Benim için nefesindeki sıcaklığı hissetmek
öpüşmek sevişmenin ilk adımıdır, sonra muamele gelir sonrasıda mutlu son, öpüşmeyi geçtik artık (french kiss) vazgecilmezim😉😊
keyif veriyor özellikle dilini emerken kendimden geçerim 😂😂
Karşılıklı duygu patlaması yaşandığı anda dudaklar birbirini mıknatıs gibi çeker öpüşme başlar
Bilmiyorum ne anlıyorlar bundan. Ha bayramda el öpmüşsün ha dudak aynı şey.
Aslinda sarılmak yeterli ama çiftler tek beden olmak icin öpüşurler..
sebep ne olursa olsun öpüşmenin altında cansel istek yatar
cinsel *
Sanki diğer bütün cinsel aktivitelerin anlamı varmış gibi öpüşmekte anlam arama.
en guzel bılgı alısverısını opuserek yapıyorum opusmeyı sevıyorum
Öpüşmek duyguların temasıdır.
En iyi yorum
Mikrop kapmak için 😂
😄😄
E öyle ama 😂🤷
Benim encok sevdigim şey öpüşmek ve vajina yalamak.. Fransız öpücüğünü de cok seviyorum
Libidonun kıvılcımını yakar
sevgilerini isteklerini ve tutkularını belli etmek için
Heyecan dalgası sarar, güzel olur 😂
Bilmiyorum ama onu öpmek muhteşem.😍
Sevgini göstermek demek.
Haha pek düsünmedim bu konuyu.
O nefeste yok olmak için
direk silkeleyelim mi :)
Hiç laf olsun diye işte 🤣
Senin bu ezberbozan sorularını napıcaz acaba😆
Aklımda hiç normal soru yok 😂
Tam benlik😆
Bir yerden başlamak icin
Sevdiğini bedeninde hissediyorsun
Öpüsmek dogamızda vsr
Nedenini bilmiyorum ama çok hoş olduģu kesin
Hissetmek için olabilir nefes nefese 😍
Süregelen bir taklit... Şahsen ben öpüşmüyorum
şu an düşününce bana da çok ilginç geldi 😂
İçgüdüseldir ve muazzamdır.
Çünkü dalgamızı tetikliyor 😅
Dudaktan opusmek cok zevk verir insana
Bilimsel olarakmı duygusal olarakmı
İnsanlar neden sevişir
Belkide önemli değildir
Niye öyle şeyler yapıyorsunuz lan
viirus kolay yayılsın diye
Öpen yok kedi alicam o öper ben nereye kedi oraya
Duygular en iyi o şekilde aktarılır 😋😋
Haz, zevk vs.
Zevk verdiği için
Sadece onun icin mi
@hayatbanagüzelbe başka ne için olabilir
Cesur bir yorum
güzel bir kadının tadını almak için
İnsan daha mutlu oluyor bence öpüşünce
O nefesi sıcaklığı heycani titremeyi hissedeceksin
Hımmmm dene gor o hazı
Sen denedin ozaman
Hahaha
Çok zevkli de ondan
öpüşmeyi bilene tabi
Kalbe giden yol dudaktan geçer
Mideden geçmiyor muydu o hacuu
@ahhbukizlar
Artık dudak oldu hacu js
Jsjs
Tabi ki dünya barışı için.
Bende yıllardır düşünür dururum
İyidir güzeldir yüz kasları calışır
Cinsel arzuyu göstermenin şeklidir.
Duygusal anlamda bir bağ verir.
Cinselliğin başlangıç noktası orasıdır
Bir nevi seni arzuluyorum demek bence
Yakınlaşmak ve sevgisini belirtmek için.
Mutluluk ve huzur bulmak için
duygu alışverişi ve hissetmek için
sence önemli değil mi
Önemli tabi en fazla sinirin bulunduğu hisse hassas bir noktadan sevdiğini hissetmek gibisi yoktur😊
Eğlenmek icn😅😂
Eğleniyormuyuz