Merak ediyorum öpüsmek nasıl bir ihtiyac insan neden öpüsmek dudaktan öpmek ister
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öpüşmek farklıdır. Yanaktan öpmek ile arasında dağlar kadar fark vardır. Birini öptüğünde onunla bir bütün olduğunu hissedersin. En küçük örnekle aynı bardaktan su içebilirsin aynı tabaktan yemek yiyebilirsin artık bazı samimiyet zincirlerinin kırıldığı şeydir öpüşmek. Öpüşürken her şeyi unutursun sadece o ana konsantre olursun büyülü bir şeydir öpüşmek. Uzun uzun anlattıktan sonra öpüşmenin sonuna gelmek istiyorum ama kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel bir şeydir öpüşmek...
02 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum iki tarafından birbirlerini en yakından hissettiği yaklaşım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle birseyde var. ben sevmedgm biriyle opusemedgm halde baskalari sevismek veya yataga atmak icin iste opusur nasil oliyor opusurken iste ellesmeler vs cok goruyorum yani orda burada anlatirkende oyle boyleleride vardir ama eig de yazildigi gibide durum soz konusu
00 Yorumla
+1 yılSevda yüreklere düştüğünde, iki insan kokular, tatlar, dokunuşlar, fısıltılar ve duygular arasında tutkulu bir öpücükle birbirlerine kenetlenir. Öpücükler kaçamaktır, şehvetlidir, naziktir, utangaçtır, oburdur ve coşkuludur. Günün ortasında, gecenin yarısında öpüşürüz. Filmlerde öpüşür, ölümlerde öpüşür, peri masallarında prensesi uyandırmak için öpüşürüz...
-alıntı10 Yorumla
+1 yılOpusmek, duygularin tukuruk yoluyla karsiya aktarilmasiymis. Bilimsel açıklama bu yanu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖpüşmek seksin başlangıcıdır. Sadece öpüşmek istemek diye bir olay yoktur. Öpüşmenin devamı okşama ve oral vs ile sekse doğru kayar. Ben sadece öpüşmek istiyorum diyen koydum külahıma anlatsın.
00 YorumlaTozlanmış - örümcek ağ - kuş yuva yapmış mağaradaki duygularına biraz özen verirsen anlarsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. aslında bir sevgi belirtisidir sevgiline flörtözüne ama artık şimdi hep cinsel istekten önce gelen bir ihtiyaç diye biliniyor filan
00 YorumlaCunku insan asik oldugunu opmek ister yani ben oyle seni bilmemde 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsan ve istekleri...
Ney bir cevap bulabileceğimizi sanmıyorum00 Yorumladudaktann maksat dildir orada ki elektrik insanın içini titretir
10 Yorumla
+1 yılBence cinsel iliskidense opusmek daha guzel
10 Yorumla
+1 yılAşıksa öpüşmek ister :*
00 Yorumla
+1 yılHiç ysamadim çok merak edyorum
00 Yorumlaöpüşmek iyidir dudak kasların çalışır
15 Yorumlaişyerın de opüşmek isteyen kız sensın kesin :D
00 YorumlaBosver opusmeyi cay yapan var mı bana :)
00 Yorumla
+1 yılhissetmek güzeldir :)
00 YorumlaBen sevmiyom ya kokuyo agizlari
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. meraktan işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEssegin zukunden dolayi..
00 Yorumla
+1 yılCunku guzel duygu
00 Yorumla
+1 yılbilmem :/
00 Yorumla
+1 yılpipimiz istiyo 😕
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit ve sehvet dolu bir sebepten dolayı gerceklesen bisey mi yani :(
- +1 yıl
O olmazsa kalkmaz ama 😔
Acıkmıştır belki
00 YorumlaGuzel birsey ☺☺☺
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkasinrda ondan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi