AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Aşkın ne halt olduğunu anlamışlar hayır yok bari cinsellik misali 😂🤦♀️
😁😁😁😁
Öyle bir şey yok
Halis muhlis aşklar hala var. Ama kolay bulunmuyor tabi😊
Çünkü aşk değil o yüzden. Sadecr cinselliği gidermek için olan şey. Gerçek aşk sevdiğine dokunamamaktır
cinsellik üzerine bir aşk kurmam. insanlar dininden çok kişisel zevklerinin peşinde koştuğu sürece bunlar devam eder.
Cınsellik seviye olarak insanlık üzerinde daha doğrusu kuşağımız üzerinde daha ritüelleşmiş durumda eskiye nazaran bu durumdan kaynaklı
İnsanların değer yargıları biraz geri plana bırakıldı. Sadece yaşam standartları ve zevk imkani açısından bakılıyor ilişkilere..
cinsellik ile daha çok yükseliş bulunuyor,
cinsellik hayatın temelidir, seks olmadan hayat devam etmez,
Eskisi gibi aşk diye birşey kalmadı herkes birbirini kullanmanın peşinde erkekler kızların bedenini kızlarda parasını kullanıyor çıkar ilişkisi oldu hepsi bu
Cinselliği evlilikle yaşandığı, bakireliğin önemli olduğu toplumuz, insanlar cinselliği yaşamak için sevmediği insanlarla evlilik yapıyor.
Şimdi kimse kimseye haksızlık etmesin. Kızlarda erkeklerde seks için yanaşıyor. Seks yapmayan terk ediliyor. Yani lafın özü iki tarafta istiyor.
genelleme yalnıs duygu durum bozuklugu yasayanlar genelde
Bunu bende merak ediyorum karşımdaki kim olursa olsun kalbim atmayınca s. ikm kalkmıyor ya bende bir problem var ya millette 😀😀
Aşk adını anarak cinsellik avına çıkıyoruz. Günümüzde aşk var ise dokunmadan evlilik olur.
Aşk zannedilen, aşkı açığa çıkaran şey cinsel açlık, cinsel içgüdüdür zaten
hepsi değil, sanirim kadınlara değer verdiğim icin kaybediyorum.
Ne yazık ki onlar aşk değildeğil çıkar ilişkisi ve fuckbuddyden farksız.
Dünyaya geldim ne keder ne gam her şey den geçilirde senden geçilir mi hey Gurban olduğum can demiş şair ☺️O yüzden zevk almamış olsaydık kimse kimse ile cinselik yaşamaz dı.
Gunu birlik olan asklardan ne beklenecek ki. Plug and play yasanan hayatlar moda olmus.
Aşk dediğin şey biz erkeklerin hatunları yatağa atmak için kullandığımız bir araçtır.
Sevgi kavramı yok anlık heyecan peşinde insanlar sonrasında depresif mutsuz insanlık
Millet aç aç . Kız görünce direkt akıllarına yürümek yavsamak vs. cirkin duygular geliyor. Sevgiyle yaklaşan çok çok az
Güzel seven insanları biraz pasif görüp ekarte ettiğiniz için
Peki bizim neden sevenimiz olmadı sevgiden başka ne istedik
Ask tarihin baslangicindan beri cinsellik uzerine kuruludur. Su anki problem asksiz cinsellik.
İnsanoğlunun doğasında var bu. Önemli olan tümden cinsellik üstüne kurmamak.
Günümüzde herşey insanları cinselliğe yönlendiriyor. Sosyal medya, tv, internet, sinema dizi vs vs.. Bence en büyük sebebi bunlar.
aşık olduğum kişiye cinsellik hayali kurmadan yapamıyorum ama sadece aşık olduğum kişi
Çünki her kesin kalbi taş kesilmiş kimse aşkın ne olduğunu bilmiyor.
Belki de hayat şartları bunu gerektiriyordur geçim sıkıntısı bitmek bilmeyen eşya tutkusu
Aşkı kılıflara sokmaya gerek yok ki. Hadi diyelim aşık olamıyoruz bu yüzden her önümüze gelene cinsel açıdan yaklaşmak zorunda değiliz ki. İnsanların zihniyeti kötü
Yani haklı olduğunuz kısımda var haksız olduğunuz kısımda ama bunların çoğu geç evlilikten kaynaklıyor dolayısıyla hayat şartlarından
@61TRABZONLU ne diyorsunuz?
Yanlış yere yazdım 😀
Boş boş konuşuyorsunuz ne alıp veremediği varsa artık
Lütfen kozlarınızı başka yerde paylaşın
@61TRABZONLU lan ağzımı bozma adam akıllı konuş kimsin ya sen ne alıp veremediğin var
Bu soruyu sen mi soruyorsun daha geçen gün cinsellik sanat felan diyordun ne utanmaz insanlarsınız siz ya utanmazlığın bu kadarı.
Nesil ve dünya düzeni değişiyor artık çıkarlar söz konusu
Çünkü gerçek aşkı yaşamaya cesaret edemiyorlar. Aşkı hevesle karıştırıyorlar.
Bilmem hic askim olmadi kimse benle cinsellik yasamadi konusmadi bile 😊
Cinsel çekim de aşk denen şeyin bir ayağı değil midir?
Çünkü şimdiki gençler aklı seksten başka bir şey çalışmıyor
milletin aklı hep o yönde olduğu için kimse evladını dolu dolu yetiştirmiyor boşluğu bişeyler dolduruyor kimi sexle kimi başka bişeyle senin ki de öle sanırım
Amaç karın doyurmakta ayak üstü dürüm de yenir
Bunu sen mi soruyosun 😂
kadinlar diziler tv sinema sosyal medya xa gorup para lux yasam ust seviye alfa erkek arar erkeklerde amsalak olur ise sonuc bu
Aşklar eskiden sevgiliye idi, şimdi cinselliğe.
Ben kendim böle düşünmediğim için sorunun cevabınıda bilemem
o aşklar diye sordugun aşk olmadığı için. beyni sadece bel altına çalışanlar yüzünden
Kadinlar erkeklerin parası için onlarla birlikte olduğu sürece bu devran böyle gider
Ben aşkı bir kadının avuçlarına en temiz haliyle bıraktım bundan sonra hayatıma giren kadınlardan seks veya menfaat dışında beklentim yok
cınsellıgın onemı arttı ılıskının kaderını cınsellık belırler
iki deliğiniz var boş mu bırakalım ne güzel işte iki tarafta ne güzel zevkini alıyor sevmiyor musjn
Ben zaten aşka inanan biri değilim bunun için benimle olacak kişi sadece zevki için beraber olmalı
Yüzeyseller çünkü hep
çünkü her iki tarafta bunu istiyor
Ustam vardı hep derdi olum insan sevdiğini s. iker diye demekki doğru konuşuyormuş adam
Aşk diye birşey varsa da artık yok🖤
İki tarafın da genellikle iste bu da ondan 🤔
Artık herşey menfaat üzerine kurulu.
Çok ama çok haklısın. 👍🏼👍🏼malesef öyle
Evet hersey yataga kadar sonrasi bitiyor
Şimdiki heŕşey cinsellik üzerine
Benım için öyle degıl ben ask arıyorum
Aynen cinsellik önemli değil bende önemli olan ask sevgi mutluluk ve guven gerisi olur gider zaten bende ask arıyorum ne dersin tanışalım mi
Yüzeysel beyinsiz olduğumuz için.
Tek kullanımlık aşk gibi düşünebiliriz.
Kadın bedenini kullanırsa tek gecelik olur ama beyni ve aklını kullanan kadın tek gecelikden çıkabilir
Aydınlandım
Akıl ve beden bunu kullanırsa o gece sonunda tasma yaparsın böyle adama gezdirirsin senin hiçbirşeyine hayır demez çünkü baglanmış olucak.
Onun dışında bir erkek kolay kolay canım cicim aşkım bu kelimelerle ölümüne baglanmaz basit degil çünkü onla beraber olunca onun oluyorsun bunun kafada verdigi farklılık var yoksa arkadaş olmamızdan ne farkı var el ele tutuşup gezmemizin degil mi :)
Çünkü cinsel açlık tavan ülkede