Cinsel Yaşam Midemde yanma oluyor. Çok fazla sperm yutmak zararlı mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Midemde yanma oluyor. Çok fazla sperm yutmak zararlı mıdır? Güncellemeler+1 yıl Dün yuttum Midemde yanma oluyor. Çok fazla sperm yutmak zararlı mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl suyu yemeği bırak sen beslenme yolunu bulmuşsun öfködöd 6 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks kölesi seni nasıl kullandırtabiliyonuz kendinizi böyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Afiyet bal şeker olsun zararlı değildir yutmaya devam😀 5 1 Yorumla Vuslat200 +1 yıl Sen nekadar yuttun peki Yorumla
KekmiyapıcanBana Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Hahhha yok yok üstüne biraz tarçın dök öyle iç iyi gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani zararlı olabilir de olmayabilir de bilemem ama her şeyin fazlası zarar 0 0 Yorumla
Sarp___Nıkılsın Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Çok fazla derken grup mu yaptın 2 3 erkek birden mi yutturdu bir kişinin ki ne kadar olabilir ki 0 0 Yorumla
kayseriliyiM38 Takip Et Xper 5 Yaş: 60 +1 yıl fazla yutma o kadar s*kişiyorsunuz ki Sperm yanma yapmaz. Ne zaman yuttun en son 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. 1 tatlı kaşığından sonra hamile kalırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senelerdir yutuyorum kalmadım Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Kilpatrick Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Çok fazladan kasıt ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Günde 10 defa mesela Yorumla Kilpatrick +1 yıl Protein almış olursun da günde 10 defa )))) ne iş yapıyosun sen kuzum) Yorumla Soran +1 yıl Boşver Yorumla Kilpatrick +1 yıl Anladım, kolay gelsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sperm yanma yapmaz. Ne zaman yuttun en son 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dün yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapsın. Güzeldir ağza boşalmak. Sevmiyo musun Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç dk da boşaltıyosun adamı ağzınla Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Günde kaç öğün yiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her an Yorumla Sinan_ist +1 yıl Azaltmalısın sevgilin çok hor kullanıyor seni geldiği zaman çekmesi gerekir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İğrençsin midem kalktı ya 1 1 Yorumla Sarp___Nıkılsın +1 yıl Niye ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olabilir yutma sende 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yutmak zorundayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl İstiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bul durumu anlat ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman yuttun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen istiyorsun bence ama soylede birazda * *na bosalsin Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devamıli oral mi yapıyon adama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
suyu yemeği bırak sen
beslenme yolunu bulmuşsun öfködöd
seks kölesi seni
nasıl kullandırtabiliyonuz kendinizi böyle
Afiyet bal şeker olsun zararlı değildir yutmaya devam😀
Sen nekadar yuttun peki
Hahhha yok yok üstüne biraz tarçın dök öyle iç iyi gelir
Yani zararlı olabilir de olmayabilir de bilemem ama her şeyin fazlası zarar
Uc kisininkini yuttu partnerim ama hala iyi sanirm 😅
Çok fazla derken grup mu yaptın 2 3 erkek birden mi yutturdu bir kişinin ki ne kadar olabilir ki
fazla yutma o kadar s*kişiyorsunuz ki Sperm yanma yapmaz. Ne zaman yuttun en son
1 tatlı kaşığından sonra hamile kalırsın
Senelerdir yutuyorum kalmadım
Afiyet olsun
Olabilir ne zaman kac günde bir
Çok fazladan kasıt ne
Günde 10 defa mesela
Protein almış olursun da günde 10 defa )))) ne iş yapıyosun sen kuzum)
Boşver
Anladım, kolay gelsin
Sperm yanma yapmaz. Ne zaman yuttun en son
Dün yapıyor
Yapsın. Güzeldir ağza boşalmak. Sevmiyo musun
Seviyorum
Kaç dk da boşaltıyosun adamı ağzınla
dozu artirirsan yanmaz artik..
Günde kaç öğün yiyorsun
Her an
Azaltmalısın sevgilin çok hor kullanıyor seni geldiği zaman çekmesi gerekir
İğrençsin midem kalktı ya