Libidosu yüksek kişinin içinde kopan fırtınaları anlatmaya satırlar bile yetmez. Libidosu yüksek kadın ile libidosu yüksek erkek muhteşem bir uyum yakalayabilir, böylece güce denge gelir.Sizce libidosu yüksek kadın mı daha tehlikelidir, yoksa libidosu yüksek erkek mi?
Buradaki kızlar sürekli "erkek illa ki tatmin olur ama kadın tatmin olmaz başkasına vurdurur, kadın libidosu daha tehlikeli" deyip durmuş. Ne alaka anlamadım. Tatmin olmayacak erkek de olabilir, ben ilişkide çok renkli bir seks hayatımız olmazsa zor tatmin oluyorum mesela, orgazm değil mesele.
1-Aldatma ile ne alaka, soru onu mu soruyor?
2-Sevgilisinden tatmin olmayan kız orgazm taklidi yapacak kadar mal olmasın da ne istediğini anlatsın ne deneyebileceklerini konuşsunlar. Hiç başıma gelmedi partnerim bana yetişsin derdindeydim hep, yukarıda dediğim gibi, ama bu kadarını herkes düşünebilmeli. İletişim la... iletişin gitsin işte!
Ne olursa olsun tatmin olmayacak libido derseniz o erkekte de kadında da aynı, çünkü o hayat tarzı haline gelmiş cinsellik dışavurumu oluyor. Kötü bir şey değil, slut severiz ama tehlikeli kısmı aldatmak olmaz, o yalancılık veya ilişkide iletişimde mallık oluyor.
Şu da benim yüksek libidoma ve renkli çeşitli açık cinsellik dünyama hep sunduğum bahane olur ahhaha:
İkisi de tehlikeli değildir. Ben libidosu tavan biri olmama rağmen 5 senelik ilişkimde sabırla onun birlikte olmak istemesini bekledim ve 1 kere bile başka bir kızla konuşmadım ya da yan gözle bakmadım. KARAKTER MESELESİ!
Llibido yüksekliği ne zaman tehlikeli oldu ki? Seks bağımlılığı tehlikelidir ama libidoları denk çiftler cenneti yaşar. Milletin arayıp da bulamadığıdır.
Erkek daha tehlikelidir. Kadın kendini bastırabilir zaten baskilarla büyüdüğü bir toplumda yaşadığı için bunu öğreniyor. Ama erkekler bu konuda rahat ve bunun ucu her tehlikeye açık hale gelebiliyor.
Kadın daha tehlikeli fikrimce. Tehlikeli derken kadın için cinsellik erkek için cinsellikten farklı. Kadının libidosu yüksek olmazsa erkeğin isteğini istemese bile karşlaya bilir ama erkeğin libidosu yüksek olmazsa kadının ki yüksek olarsa ihtiyacını karşılayamaz. İhtiyac derken orgasm anlamında. Erkek her türlü olur ama kadın hayır. Bu da kadını farklı partnerlere yönelte bilir
Libidosu yükseek partnerin libidosu düşük partnerle olması tehlikeliidir.. Yüksek libido iyidir 💃
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın daha tehlikeli sevgilisi olduğu anda bile birini arzularsa gider onunla yatar birden çok erkekle birlikte olmak isterse bu onun için kolay çünkü. Kadınlar seks konusunda doyumsuz azgın bir kadınla aşk ilişkisi asla yaşanmaz mesela. Erkekler hakkında konuşmak gerekir ise tecavüz etmek azmakla alakalı değil , onlar hasta insanlar azmakla tecavüz etmek aynı şey değil bende çok istekliyim ama bir kadınla bir adada çırılçıplak kalsam bile o istemeden elimi sürmem
Bence cinsel olayın temel anahtarı kadının kabul ve hazılanışıdır Kadının libidosu yüksek olursa erkeği isteklendirip cinsel birleşmenin zevkini artırıp yönetir
Erkekler daha tehlikeli bu konuda. Ben bir başkasına tecavüz eden kadın hiç görmedim mesala.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kendim yüksek birisi olarak kadın daha tehlikelidir diyorum bu tarz bir kadın bir dönem girdi hayatıma çok tehlikeli defalarca ayrıldım gene hayır diyemedim napıyorsun ediyor etkiliyor
Erkek bence şunu duydum yok artık Adam esiyle ilişkiye pandemi zamanı Sabah Akşam ilişkiye giriyormuş bide diyormuşki beyfendi beni cekeceksin benim içkim sigaram yok diye ya karşı taraf istemediği zaman bu sıkıntıya girer libido ölçülü olması lazım