Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cinsel performansın baş aktörü arzulu olmaktır bu bir gerçek.. Tek taraflı libido yüksekliği bir şey getirmiyor ne yazık ki.. Karşılıklı libidolar yüksek olduğu taktirde fantazilerin uygulama derecesi artıyor ve cinsellik tüm boyutları ile yaşanıyor.. Hele ki her iki tarafta bakımlı ve temizliğe özen gösteren birey ise cinsellik tam şölen oluyor..
21 Yorumla
+1 yılTek başına yüksek libido yetmez onu iyi kullanabilecek bir partner ve kontrolü sağlayabilecek irade de lazım. Yoksa kalkıp çelik gibi de olsa bir kaç dakika içinde söner.
60 Yorumla
Hayır performansın bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bazen çok istekli olunan anda ön sevişme olmadan bir an önce birleşme olması istenir. Ön sevişmesiz ve kısa süren bir cinsel ilişki de iyi bir performans olarak adlandırılamaz.
150 Yorumla
Evet libidosu yüksek kişinin performansıda yüksek oluyor. Tek başına yeterli çoğu kişide..
132 Yorumla- +1 yıl
Sağol kuzum :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
167Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kesinlikle evet her şey tatlı olur
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk yarım saat son gaz olur gadası 😂
20 Yorumla
+1 yılBence yeterli
Cinsellikte performans tutku ve arzunun şiddetiyle dogru orantılı110 Yorumla
+1 yılTabiki o bunun üstesinden gelecek kıvama gelene kadar proflaşmıştır. Yüksek libido multi yüksek performans 😉
100 YorumlaHayır tek başına yeterli değil. Fantezi dünyasının geniş olması ve yeniliklere açık olması da iyi bir seksin kapısını açar 😉
100 Yorumla
+1 yılHayır. Hatta belki 'iyi olacam ' diye aptal gibi davranabilir.
100 Yorumla
+1 yılLibido yüksekliği tek başına yeterli değil ama çılgın seks yaşamaya açık kapı bence.
150 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTenler uyucak
Öptüğü an vucudunu ates basacak
Üstüne ciktiginda ise vajinan gum gum GÜM atacak
Libido olur ama tutku başka151 Yorumla
+1 yıltabiki öyle olur benim de libidom aşırı yüksek ve tatmin edici biriyim hem olan hem eden :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. Libidosunun yüksek olması beni mutlu edebileceği anlamına gelmez
90 YorumlaLibido yüksek olupta performans olarak düsük olan insan cok..
Performans daha dogrusu , maratoncu gibi nerede depar atip nerede duraksamayi bilmesinden gecer :/20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanmıyorum. O isteği kullanabilmek, yansıtabilmek ve tutkuya dönüştürebilmek önemli.
80 Yorumla
+1 yılLibido çok olup libidosuna hakim değilse yüksek libido erken gelmeyle de sonuçlanabilir. O yüzden libidonun önceliği "kontrol"dür. ve "kontrolsüz libido, libido değildir"... :D
10 Yorumla
+1 yılE tabiki istek olmazsa nasıl bir performans beklenebilir ki
70 YorumlaDaha heyecanlı daha güzel olur. İsteksiz bir partner ile ilişkinin pekte tadı çıkmaz bence.
50 Yorumla
+1 yılelbette yetmez, istemekle olucak bir şey değil ki. libidosuna hakim olanın performansı daha iyi olur aksine. çünkü ne zaman durup ne zaman devam edeceğini bilir.
10 Yorumla
+1 yılLibido bu işin başı zaten İSTEK yoksa ceset ile sevişmekten farksızdır. Herhangi bir sebeple ilişkiye odaklanılamadığında cinsel GÜÇ hiçbir işe yaramaz.
10 YorumlaHayir tek basina yeterli olmuyor karsindaki hadi isini bitirde bitsin der gibi duruyor bana gore degil yani iki tarafta istekli olacak ve zevkin doruklarina cikacagiz beraber
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılLibido tankeri dolu bir erkeğin ya da kadının birbirlerine ateş etmesi kaçınılmaz yatak savaşını başlatır ve kazanan iki taraf olur
20 Yorumla
+1 yılTecrübe sabır bilgi ve kadını iyi tanıması lazım. Ve ve en önemlisi kadını orgazm etme içgüdüsü o zman kadının gözünde yüzelirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Süper olur 😃😍
İstek olduğu sürece, performans da paralel güzellikte seyreder.
Sabahlar olmasın :))10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Libido tek başına yeterli değil. Daha ötesi şehvet, fantazi, cinselliği kafadan başlatıp tüm bedene yayman lazım.
10 Yorumla
+1 yılEvet isteksiz biri pasif olur libidosu düşük insanın iyi performans çıkarması imkansız
40 Yorumlaİyi cinsel performans için yeterli. Mukemmel performans için değil ama. Onda beceri de olması gerek
161 Yorumla- +1 yıl
sende hangisi var can.
+1 yılİki tarafında bunu istemesi ve yüksek olması gerek. Ozaman dilin gitmediği yer kalmaz
20 Yorumla
+1 yılBir şeyi çok istemek çok iyi yapacağın anlamına gelmiyor.
20 YorumlaTabiki.. libido yüksek.. yani doymuyor.. sürekli istek var...1 hafta aralıksız seks yaptım... sadece yemek yedim ve su içtim... full seks... doymuyorum
10 Yorumla
+1 yıllibido yetmez
160 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılDozunda olmayan hiç bir şey'in daha iyi olduğuna şahit olmadım ben
10 Yorumla resimdeki gibi bir kadın adamın libidosunu tavan yaptırır var mı öyle kadın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam öğle değil karşısındakini hep istekli hep hazır kafalar uymalı ten uyumu ve tecrübe taniki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılSığır gibi girişen erkekler var. libido tek başın yetmez tabi ki.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki "performans" için yeterli olmaz, ama istekli bir kişi her zaman ilişkide artıdır.
10 Yorumla
+1 yılHayır yetmez fazlasıyla aşık ve romantik te olman gerekir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılLibido ile fiziksel performans farklı aslında. Teknik var ama güç yok. Teknik de bir yere kadar :)
10 Yorumla Nereden resimdeki gibi kucağa gelecek kadın libido görse
10 YorumlaCevap vermek için değil sırf şu kalçaya bakmak için girdim naptın gece gece. 👌
10 Yorumla
+1 yılEvet bir nevi katkısı olur ama yavaştan başlamak sonra hızını almak daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılPerformans tecrübe ile alakalı ☺️ Libidosu yüksek kadın makbüldür tabii ❤️😁
10 Yorumlaseks öğretmeni gibisin maşallah !!!
Nerden buluyon kız bu soruları sabah sabah ?10 Yorumla
+1 yılYükseuk libido daha iyi, daha tutkulu, daha ateşli seks yaptırıyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılHaliyle ama libido kadar bilgiye beceriye tecrübeye sahip olmak daha öneli ve buna fantazi katabilmek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılLibido azlığı ve ya fazlalığı içinde aşk olan bir birliktelikte zaten karşılıklı bir denge içerir. Oysa anı yaşayan ve günü kurtaranlar için bir sorundur. Libidosu yüksek olan daima hayal kırıklığı yaşar, doymaz, aç kalkar seks sofrasından.
00 Yorumla
+1 yılHaliyle daha iyi olur..
100 Yorumla
+1 yılTen uyumuna ve libidoyu nasıl etkili kullanabildigine bağlı
10 YorumlaTecrübeli işini bilen partnerlerle alev alır
110 Yorumladeğil tabiki bu kadarı yetmezki bu işin fantezisi var ten uyumu var
20 Yorumla
+1 yılEn önemlisi sağlık.. Yoksa 60 yaş dedelerin de libidosu tavan zaten.. Bu arada görsel beni benden aldı
10 Yorumla
+1 yılsanmıyorum bu iş tutku ile olur
20 Yorumlasadece libidonun yüksek olması yeterli olmaz iki tarafında o ateşinin aynı seviyede yanması gerek
10 Yorumla
+1 yılHayır değil herseyde olduğu gibi tecrübe de eklenince güzelleşir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. İki taraftada hem libido yüksek olmalı hemde tecrübe olmalı..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yetersiz. Performans icin istek degil antreman onemli
10 Yorumla
+1 yılYetmez daha fazlası lazım... Sen ćok iyi biliyordun onu tatlım... 😎
10 Yorumla
+1 yılTek basina yeterli degil ama performansının daha iyi olacağını düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHayir kafalarin fantazilerin uyusmasli lazim
Aksi taktirde kadin zevk almaz acida duyabilir10 YorumlaIse yarar evet. Asirin Isteklilik karsindakini tahrik etmede ve cildirtmada. Fena
10 YorumlaLibido Performans ayrı bişeyler
Performans devamlılık ✅
Libido bir anda yükselir işini gördükten sonra bitti ❌10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArzular ne kadar yüksek olursa hâz o kadar artar test edildi onaylandı :)
10 Yorumla
+1 yılTek başına yeterli olmaz tabiki ama mantıken yüksek libido yüksek performans demektir
10 Yorumla- Devamını Gör (136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Libidosu yüksek erkeğin/kadının cinsel performansı daha mı iyi olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat