Herkes geri çekilme yöntemiyle korunmak olmaz tehlikeli vs. diyor neden gerçekten merak ettim sonuçta tam boşalacakken kendini geri çekiyor dışarıya boşalmıyor mu? nasıl hamile kalınır ki dışarı boşalınca? cahilliğime verin kusura bakmayın
Cevabın nedir?
Selam KScan,
Cinsel ilişki öncesinde sertleşme gerçekleştiği andan itibaren penisten sıvı çıkışı olabileceğinden ötürü aslında boşalma öncesinde bir spermin bile yumartaya ulaşması hamile kalınması sağlayabilmektedir; bu gibi sebeplerden ötürü geri çekilme aslında bir doğum kontrol yöntemi değildir.
Doğum kontrol yöntemleri ile ilgili daha detaylı bilgilere ise Doğum Kontrol Yöntemleri linkinden ulaşabilirsin.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO yöntemle uzun süre devam ettim ;) gayette sağlam bir yöntem 👍 Fakat mutlaka son bir posta prezervatif ile atılmalı çünkü öncesinde zevk suyundan kadının içine canlı sperm boşalabilir ve hamilelik gerçekleşme ihtimali var. İhtimal çok düşük olsada var.

Yol tarifi 00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKorunmaktan kastın hamile olmak mı hijjen mi? bir kere karşındakini tanımıyorsan temizliğinden emin değilsen çok sakıncalı bir durum geri çekilse de çekimesede hastalıklıyda bulaşır. Hamile kalmaksa karşındaki iradesi güçlü olmadığı için geri çekilmeye 1 sn bile geç kalırsa bu tehlikeli bir durumdur 1 damlası bile bu yüzden diyorlardır 👍🏻
00 Yorumla
Geri çekilme yöntemi erkeğin zevk aldığı en doruk noktada yapılır. Zamanlama hatası yapılması çok mümkün. Erkek bir salise daha fazla zevk almak isterse içinizde patlayabilir. Bunun sonucu hamilelik olarak size geri döner.
00 Yorumla
İçeride zevk suyu kalma ihtimali ve erkeğin kendini kontrol edemeyip boşalma ihtimali olduğu için böyle söylüyorlar. Ancak hep bunu uyguladım ben ve bir sorun yaşamadım. Basit birşey yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zevk suyunda da az miktarda sperm bulunur.. bu nedenle boşalma öncesinde zevk suyuyla birlikte sperm de gelirse hamilelik riski oluşabilir.. ayrıca geri çekilecem derken kendini tam tutamayıp spermlerin bir bölümünü içine de akıtabilir.. o nedenle pek önerilmez..
10 YorumlaKorunmak zaten cocuk icin değil daha cok enfeksiyonel hastaliklardan korunmaktir..2. Senin dedigim risk tasiyor cunku asiri derecede orgazm olduysan cikarmasini istemiyosn buds bir risk..
00 Yorumlasen hamile kalacak olduktan sonra yarım damlası bile yeterli olmadımı olmuyor birde
bu arada gizli ve kacamak ilişki yaşamak isteyen eskişehir ve civarı bayanlar özelime gelebilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılo tam boşalacakken ki zamanı ayarlayamayabilir. biraz içeri kaçabilir. daha da önemlisi boşalmadan hariç ön sevişmede gelen zevk suyunda da canlı spermler vardır. asıl risk orda aslında
00 Yorumla Söyle düşün çay taşacakken ocaktan almaya uğraş her türlü taşar değil mi her zaman bu yöntem uygulanmaz ve zevk duygusuna zarar veriyor erkek sürekli sekste penisini düşünüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Valla neredeyse hiç prezervatif kullanmam, hiçte çocuğum yok diye biliyorum. Erkek eşşekse zamanı ayarlayamayabilir tabi, başka bir riski var mı bilmem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılMezi dediniz (zevk suyunun ) da hamile bırakma durumu oldu için geri çekilme yöntemi tehlikeli görülüyor
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş düşüncelerimi aynen yazmış tekrar ekleme gereği duymadım
- +1 yıl
@bibakıpgidiyorum teşekkürler 👍
+1 yılÇok uzman değilim bu konuda ama geri çekse bile zevk suyu azıcık da olsa bazen yumurtalığa kaçabiliyor;£
00 YorumlaBunu sana anlatırdım ama işine yarayacağını düşünmüyorum..
00 Yorumla
+1 yılAslında öyle zevkli ki... Geri çekilmeyip dipleyesi geliyor insanın ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tam geri çekerken yarısı içeri , yarısı dışarı olma ihtimali yüksek..
00 YorumlaŞöyle söyleyeyim mezi yani zevk suyunda az da olsa ihtimali sperm bulunabilir bu yüzden hamile kalabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun ayarını yapamayıp geri çekilirken boşalırsa görürsün ne olduğunu
02 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun kdlfağdma
Cevap sahibi+1 yılO yüzden daha sağlıklı yöntemler deniyoruz. Onun ayarını iyice öğrenene kadar prezervatif kullanıyoruz, doğum kontrol ya da spiral takıyoruz 😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılZevk suyuna sperm karışabilir çünkü. Geri çekilene kadar çoktan döllenmiş olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBosalma aninda geri çekiyorsun ama bir damla kaçsa hamile kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kaç bilmiyorum ama haklısın şimdi erkek boşalacakken dışarı çıkıyor boşalıyor ilk 5dk da boşaldı diyelim tekrar girecek sildi penisi girdi penis kanalında kalan sperm nereye gidecek içine akar o
00 YorumlaBilmiyorum ben çoğunlukla bu yöntemi kullanıyorum hiç sorun yaşamadım umarım bundan sonra da yaşamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcekilemezse sonuc ortada
00 Yorumla
+1 yılIçine kaçmış ihtimali var
00 YorumlaÇekilmeden önce bir damla bile kaçabilir.
00 Yorumla
+1 yılArada kacan olabilir haylaz cocuk gelebilir 🙂
00 Yorumla
+1 yılo hızla dayanamayıp içine bosalabilir erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri çekilme %99 sakat bir durum
00 Yorumla
+1 yılO an çekemezse gör cümbüşü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçabilir ya da zevk suyu birakir
00 Yorumla
+1 yılSakıncalı