25 yaşındayım hiç cinsel ilişki yaşamadım korunmak için erkekler geri çekilme yöntemi kullanıyormuş bu nasıl oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılçokta etkili bir korunma yöntemi değil, erkek tam boşalacağı anda penisi kızın içinden tamamen çıkartıp dışarıya boşalır, o anki zevkin etkisiyle tam o dışarı çıkartma anını zamanında yapamazsa içindeyken boşalma başlar ilk sperm fışkırması vajina içinde olur veya içinden çıkartır ama boşalma başlamıştır vajina dudaklarına sperm gelir, hamilelik riski hep vardır geri çekilme yönteminde... aslında penis kızın içine girdiği andan itibaren hamilelik riski vardır çünkü erkek boşalmasa bile git gel yaparken penisten akan zevk suyunda da az miktarda sperm bulur ve hamilelik için yeterli gelebilir, risk her zaman vardır...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek icin en zor şeydir bu! Tam boşalma zevkine çıktıgında, daha da daha da baskıyla o ıslak dar yere girip çıkmak varken, geri çekilmek... En iğrenç olanı! İçinden çıkıp, yine elimle boşalacaksam ne anladım ben o seksten :/
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
+1 yılBu yöntem yöntem değil.. güvenilir hiç değil. erkekler içeri boşalmak ister ve az sıvı kaçsa bile hamile kalabirsin. garanti yollar dene.. gerçi hiçbir yöntem %100 değil ama geri çekilme doğru degil
23 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın, Şahsen ben o anki zevkle asla geri çekilmeyi istemedim hiçbirindede
- +1 yıl
@MmartKedisi kimse istemez bence.
- +1 yıl
O anda, kadın bile istemezdi partnerinin bu şekilde yarım kalmasını \0/
Yaparsan burada iki ay sonra hamile miyim diye soru sorarsın
51 Yorumla- +1 yıl
ahahahahaha harika cevap
Kendini tutmak önemli ama genede korunmak daha güvenli. Ben kendimi tutabiliyorum. Partnerim isterse korunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 7 aydır geri çekilmeyle ilişki yaşıyorum hamilelik yok yani bence etkili yöntem kondom ile yapmak istemiyorum çünkü hissetmiyorum zevk vermiyor
30 YorumlaBu konuda her erkeğe güvenilmez. Sen işini garantiye al
10 YorumlaGenelde çocuk aldırmayla sonuçlanan bir yöntem oluyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalmadan içinden çıkarıyorlar ama riskli çünkü boşalmadan zevk sıvısı gelir ve onun içinde bi miktar sperm olabilir bunun geldiğini anlamayız genelde yana kontrol edemeyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılgeri cekilme yontemi her zaman %100 etkili degildir kondom önemli
00 Yorumla Benim bildiğim boşalmadan önce vajinadan çıkıp dışarı boşalıp yıkayınca hamilelik durumu olmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Zevk suyu? Ve tam boşalma anında kaçırma ihtimali? Erkkler son raddeye kadar içerde kalmak ister ve biraz erken çekse zevk kaçar amaç sadece boşalmaya yönelik olur doyum olmaz
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 tecrube :)
Kesinlikle tavsiye etmem sperm akmasın diye kaçıyorsunuz o an ama gelen sıcıda da sperm oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Boşalmaya yakın penisi çıkartıyor... Ya ağza veriyor boşalmak için, ya da elle boşaltıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılTam gelecekken çekiliyor da çok riskli yöntem ertesi gün şart
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Riskli yöntem ve hani olursada sadece çocuktan korur hastalıktan değil
00 Yorumla
+1 yılgeriye dogru cekilip kadını izliyolar
40 YorumlaKırmızı kart gösteriyorsun *
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. boş ver yaşayınca düşünürsün
00 Yorumla
+1 yıltam boşalırken dışarıya akıtmak
00 Yorumla
+1 yılYaşayarak gösterebilirim. İstermisin?
00 Yorumla
+1 yılHamilelik oranı %85 90 Var
01 Yorumla- +1 yıl
Sormak bilmek Öğrenmek istediğin şeyler varsa sorabilirsin her konuda detaylı anlatırım
+1 yılRiskli ya. Duymadınmi hiç
00 Yorumla
+1 yılBosalacagimiz vakit tutup çıkıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece fantazisi başlamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam boşalıcakken çıkma oluyor
00 Yorumla
+1 yılOluyor
00 Yorumla
+1 yılAnlatmışlar zaten birde ben anlatmayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şans gerek