Cinsel Yaşam En mantıklı korunma yöntemi nedir? Mevlüt71 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim tercihim geri çekilme ve prezervatifSizin tercihiniz ne olur? En mantıklı korunma yöntemi nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bahar83934783 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 104% 11 ay Kendini geri çekme bir korunma yöntemi değildir bilginize. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız Allah analı babalı büyütsün 3 2 Yorumla userrr1818 11 ay Prezervatif en iyi ya ya da spral Yorumla Mevlüt71 11 ay Yumurtalara zamanına göre eğer geri çekilirsen faydası olur yoksa olmaz peki ya senin tercihin ne olurdu Yorumla
EdaGörür Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay tek seçenek spiralolmuyorsa deri altı hormon iğnesidoğrum kontrol hapı da oluyorsa içmeyi unutması ve kg yapması sıkıntı 0 13 Yorumla Mevlüt71 11 ay Sprial da de hamile kalanları duydum Yorumla EdaGörür 11 ay doğrudur... o dr hatasıtakıldıktan sonra belirli bir süre kontrole gidene kadar korunmaya devam spiral doğru takıldımı? oynama yaptımı diye kontrol yapılıyor o kontrolü yaptırmak ve kontrol öncesi korunmak şart Yorumla EdaGörür 11 ay +yanlış tip ve boy spiral seçimi de sepeb oluyor Yorumla Mevlüt71 11 ay Haklı olabilirsiniz hiç bilmiyorum Yorumla Mevlüt71 11 ay Evlenmeden birlikteliklerde sprial pek kadınlar tercih etmiyor ama Yorumla Mevlüt71 11 ay Sprial hiç anladığım birsey değil doğrusu Yorumla EdaGörür 11 ay Her seçimin sonuçları olabiliyorspiral istemiyorsa koldan hormon iğnesi tercih edilebiliraksi halde hamile kalmayı göze almak gerekir Yorumla Mevlüt71 11 ay Tek gecelik veya f*ck ilişkilerde bence en mantıklısı prezervatif gibi geliyo Yorumla EdaGörür 11 ay anlayacak 1 şey yok2 seçenek varya korunun ya da korunmayınkorunma yöntemleri zaten belli seçenek kısıtlıkondom hem istenmeyen hemde riskli seçenekzaten kondom, spiral ve hormon iğnesi varbaşka yokgeri çekilme hiç denememesi gereken bir yol Yorumla Mevlüt71 11 ay Ama cinsel hastalıkları da kondom engelliyor Yorumla EdaGörür 11 ay Doğum kontrol hapını unuttum. Hem içmeyi unutma hem kg alma riski var... tercih edilmemeli... illa tercih edilecekse piyasada bulunan her ilaç değil yasmin adlı ilaç kullanılmalı Yorumla Mevlüt71 11 ay Anladım bilginiz için teşekkür ederim Yorumla Mevlüt71 11 ay Takip ederseniz detaylı konuşalım Yorumla
senem_kara Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Geri çekilmek bilimsel anlamda bile çok tehlikeli bence denemeyin bile 0 0 Yorumla
sendeistersennn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı. korunma yöntemine ihtiyacım yok. sperm sayılarım çok az 0 0 Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 11 ay Hepsinde bıraz risk vardır 3 2 Yorumla userrr1818 11 ay Prezervatif yok Yorumla Mevlüt71 11 ay Evet hepsinde risk var senin tercihin ne olurdu peki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendini geri çekme bir korunma yöntemi değildir bilginize. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız Allah analı babalı büyütsün
Prezervatif en iyi ya ya da spral
Yumurtalara zamanına göre eğer geri çekilirsen faydası olur yoksa olmaz peki ya senin tercihin ne olurdu
tek seçenek spiral
olmuyorsa deri altı hormon iğnesi
doğrum kontrol hapı da oluyorsa içmeyi unutması ve kg yapması sıkıntı
Sprial da de hamile kalanları duydum
doğrudur... o dr hatası
takıldıktan sonra belirli bir süre kontrole gidene kadar korunmaya devam
spiral doğru takıldımı? oynama yaptımı diye kontrol yapılıyor
o kontrolü yaptırmak ve kontrol öncesi korunmak şart
+yanlış tip ve boy spiral seçimi de sepeb oluyor
Haklı olabilirsiniz hiç bilmiyorum
Evlenmeden birlikteliklerde sprial pek kadınlar tercih etmiyor ama
Sprial hiç anladığım birsey değil doğrusu
Her seçimin sonuçları olabiliyor
spiral istemiyorsa koldan hormon iğnesi tercih edilebilir
aksi halde hamile kalmayı göze almak gerekir
Tek gecelik veya f*ck ilişkilerde bence en mantıklısı prezervatif gibi geliyo
anlayacak 1 şey yok
2 seçenek var
ya korunun ya da korunmayın
korunma yöntemleri zaten belli seçenek kısıtlı
kondom hem istenmeyen hemde riskli seçenek
zaten kondom, spiral ve hormon iğnesi var
başka yok
geri çekilme hiç denememesi gereken bir yol
Ama cinsel hastalıkları da kondom engelliyor
Doğum kontrol hapını unuttum. Hem içmeyi unutma hem kg alma riski var... tercih edilmemeli... illa tercih edilecekse piyasada bulunan her ilaç değil yasmin adlı ilaç kullanılmalı
Anladım bilginiz için teşekkür ederim
Takip ederseniz detaylı konuşalım
Geri çekilmek bilimsel anlamda bile çok tehlikeli bence denemeyin bile
korunma yöntemine ihtiyacım yok. sperm sayılarım çok az
Hepsinde bıraz risk vardır
Prezervatif yok
Evet hepsinde risk var senin tercihin ne olurdu peki?
İğne
İğne de hormon bozuyor